Şimdi Ara

Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
12.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istasyonlardaki fiyat panolarında güncel fiyatlar nedir? yakıt alan arkadaş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 18 Aralık 2021; 23:18:59 >
  • Gerçekten tadı kaçtı bu işin.

Bu nedir ya her hafta 1 lira zam geliyo

Yeter lan yeter artikMotorin, benzin ve LPG'ye büyük zam! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 18 Aralık 2021; 23:44:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala malum şahsı savunanlar muhtemelen katar mandacılarıdır.

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt

Ya dayı banane senin ne yazdığın dan veyahut verdiğin cevap tan. Küfür etmediğin sürece istediğin gibi keyfe keder takıl. Ben gördüğümü söyledim şimdiki dönemin de çok yanlışı var eski dönemin de çok yanlışı var. Eskiyi kötülerken yeniyi, yeniyi kötülerken eskiyi görmezden gelmiyorum bu kadar basit. Ne kimseyi savunurum ne kimsenin ne halt yediği umurumda olmaz. Ben ekmeğine bakarım boş yere kafa yormam bu tip şeyler le. Ne A Partiyi savunurum ne B Partiyi. Gram umurumda olmaz seçimden seçime gider hangisi kafama o anda yatar ise oyumu verir çıkar gelirim. Fanatikligin alemi yok herkes ekmeğinin derdinde. Siyaset karın doyurmuyor bizde. 40 yılda bir yorum yazalım dedik demediginiz kalmamis. Böyleleri imiş, sen benim ne olduğumu nasıl biri olduğumu ne biliyorsun da böyleleri diye bir genelleme yapıyorsun. Bu arada Samsung kulaklık satıyorum 1200 tl. Senin sayende reklamını da yapmış olayım. Alacak isen de ayrıca sana yaşına hürmeten 1100 TL olur. Hadi sağlıcakla.

Not : Kulaklığı alırsan kargo bana ait.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 19 Aralık 2021; 1:5:57 >

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Ya arkadaş ne çok büyüttünüz. Ben o dönem de kötü idi şimdi de kötü diyorum. Merve kavakci dan girmis, Hasan mezarci dan çıkacaksın sandım. Ben kimseyi ve herhangi bir dönemi savunmadigim halde yaftalamis da yaftalamissiniz. Hele alttaki dayı var. Bunun gibiler diyo. 😄 Hay Allah im ya. Neyse. 40 yılın başında bir görüş bildirelim dedik, yemediğimiz laf kalmadı. İyi forumlar hepinize. 2. El harici daha tek kelime yazmamak lazım buraya. Kim vurduya gidiyor insan yalan ve ifiralar la.

• FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt

Benzin 11.78

Mazot 11.52

• Pazartesi şov var JP Morgan TL algo işlemleri için aracılık hizmetini sonlandırdı
    UBS'in Türk lirası ile ilgili rapor yayımlamayı sonlandırmasının ardından Türk lirası ile ilgili bir karar da JP Morgan'dan geldi. Kurum, müşterilerine Türk lirası algo işlemleri için aracılık hizmeti vermeyi sonlandırdı.

• 1- alım gücü pekala dünyanın rezerv parası abd dolarıyla belirlenebilir. 2015 de tarihi zirvelerde bu iktidar zamanında görüldü.

2- türkiyede türki cumhuriyetlerden ve arap yarımadasından gelen cok sayıda doktor var. ben doktorun olmadıgı bir hastane son 20 senede görmedim. ama 20 sene önce coktu.

3- evet eskiden öğretmenler pazarda 2. iş yaparlardı. şuan okul bahceleri oto galerileri gibi.

4- avmler dolu, parası olan yiyor içiyor geziyor. haftasonu otoparklarda yer yok.

5- türkiye’de trafiğe kayıtlı otomobil sayısı son 15 yılda yüzde 164 arttı. şahın falan hikaye anlatıyorsun.

• Geliyor ama ufak ufak geliyor amma da abarttınız mini mini güncellemeler bunlar...

• atrix1212 kullanıcısına yanıt

Senin gibilerine her şey müstahak. O %164 artan araçların markasını da inceleseydin. Çok boş birisin. Şükredip sorgulama aman oksijen israfı.

• Engelli aracı alacağımız yolda 330.000 TL altına araba kalmadı. Askerdeyken ( 1 yıl önce ) passat ateca opel leon hepsi alınabiliyordu. Mahkemeden karar çıkana kadar fiyatlar 2ye katlandı. Zamlı maaşlar gelene kadar asgari ücretin şu anki dolar karşılığının da altına düşeceğiz bu gidişle. Doların bir yerde sabitleneceğini düşünen kafa yapısı var. Böyle bir anlayışla ancak bu kadar oluyor. Yazık.

• Bu ulkenin cok buyuk bir kismi asgari ucret ile geciniyor.
    1990'lardan itibaren asgari ucretle kac kilo et, kac kilo sut, kac kilo peynir alinabilecegini ve bir asgari ucretlinin en ucuz arabayi kac yilda alabildigi hesaplanirsa tablo ortaya cikar.

Yukarida bir arkadas bahsetmis. Is yerini kapatmis. Simdi elinizde yuklu miktarda paraniz var. Fabrika mi acarsiniz yoksa doviz/altinda mi tutarsiniz?

Ben sahsen uretimle ugrasmam, koyarim parami yatiririm. Ekonomi de boyle dusunur ve boyle hareket eder.

Sonunda uretim yapacak fabrika kalmaz ise ulkeye doviz girmez. Ulkede az olan seyin ederi fazladir. Ulkede doviz yoksa doviz artar. Artmali.

Yukarida gecen kopruler, hastaneler, yollar nasil yapildi? Devlet kasasindan mi cikti?

Doviz borclanarak yapildi. Cebimizde para olmadan yapildi. 20-30 yilimizi ipotek ederek yapildi.

Yani parasi olmayanin apple kuyruguna girmesinin benzerini bu hukumet yapmadi mi? Halk da zengin yasadi, hukumet de zenginmis gibi davrandi. Dolayisi ile imam osu..... cemaat s.car.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 19 Aralık 2021; 10:20:0 >

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

ne markası. mercedes bmw mi olması gerekiyor?

sen türkiye olarak dünya ekonomisinin %1'sin. enerjide dışa bağımlısın. yaptığın 10 birim ihracatın 7 birimi ithalat.

asgari ücretlisi eli telefonda iş yapar. öğretmeni yılın yarısı tatildedir.

siz neden kendinizi almanya ile falan kıyaslıyorsunuz ki ?

hiç 1 trilyon ihracat yapan ülke ile 300 milyar dolar ihracat yapan ülkenin refah seviyesi aynı olur mu ?

• en son 285 e fulledim, birazdan yine fulleyeceğim acaba kaça fullenecek merak ediyorum.

daha 10lt alırdı

Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SDEOEUS -- 19 Aralık 2021; 10:49:21 >
  • Motorin, benzin ve LPG'ye büyük zam!
  • Zaten artık terörist ilan edilmemek için tek şart oy pusulasına mühürü basarken fotoğraf çekip bunu e-devlet'e yüklemek falan olacak, o seviyeye çok az kaldı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 19 Aralık 2021; 18:10:48 >
  • eskiden kuruş olarak görüyorduk artık lira görüyoruz ama alıştık.

• Takip edemez olduk artık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.