Şimdi Ara

Motorla Mersin-Silifke arası yol yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sorum olacak, ben yeni motosiklet aldım Mondial 150 MR VULTURE Kıbrıs’a götüreceğim. Gaziantepten Mersin’e otobüsle götüreceğim. Mersinden Silifkeye geçmem lazım. Haritadan baktım sadece otoban var gibi duruyor. D-400 yolun ismi. Motor sürüyorum bir süredir ama profesiyonel değilim. O yüzden otobana çıkmak istemiyorum. Mersinden Silifkeye D-400 haricinde yol var mı?? Haritadan bulamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D bizim burada bir arkadaş ,kuba çıta ile mersine gitti istanbuldan , oda çok iyi kullanmaz, ver gazı git bişey olmaz. alışırsın hemen.
  • Var tabi sahil yolu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin-Silifke arasaı eğimsiz yol hocam, rahat gidersin.

Öyleyse ben de bir soru sorayım, Gaziantep'ten Mersin'e kaç lira istediler? Ben de buna benzer bir taşıma yapacağım yakın zamanda.
  • gentleman_ kullanıcısına yanıt
    100 felan isteyeceklerdir bodrumdan gaziantep e yamaha xt600e getirdim 150 tl verdim 18 saatlik yola
    Ama mesafe ne kadar kısalırsa kısalsın agzini 100 tl den açar otobüs şöförleri unutmayın o para resmi degil tamamen şöför ve muavin cukka edicek yani pazarlık yapın yok usta bu paraya götürmem ben derseniz otobüsde çok dolu değilse indirim yapacaktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.