Şimdi Ara

Motorola Atrix Camı kırıldı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsunda 10 cm den nasıl oldu anlamadım benim arkadaşa faceden bir kız gösteriyordum sınıfta heyecana gelip telefona eliyle çarptı sığır telefon havada 2 3 takla atıp kaloriferin sivri kısmına çarptı allahtan jelatin vardı jelatin delindi sadece sağlam telefonlar ya kolay kolay ekranları kırılmaz yani
  • 10 cm den cammı kırılır ya
  • atrix camını nerden temin edebilirim
  • Arkadaşlar Bakın bu atrix camını bende 2 kere kırdım. (İşim gereği şantiyedeyim ve sürekli düşürüyorum.) 2,5 metreden düşürüp sağlam olduğunda oldu 10-15 cm den çakıl üstüne düşürdüm sivri yere geldi kırıldığı da oldu.
    Şimdi önemli olan bunu her tamirci yapamıyor. Adam gibi bir yere vermeniz lazım.
    Ben şahsen ankarada Sincan da Arda iletişim diye bir yere verdim. (Harun Evci), çok memnun kaldım. (Telefonu: 05412105858)
    Her seferin de sıfır hata ile itina ile yaptı.
    Ekranı ise Ebay dan alıp Harun Bey'e kargoladım. (Direkt onun işyeri adresini verince ticari muamelesi görüp gümrükte takılıyor)
    Ebay dan aldığım adresleri vereceğim ama ekranla beraber adhesive dediğimiz bir yapıştırıcıyıda almanız gerekiyor, ekranın üztünde orijinal gelen adhesive biraz uyduruk oluypr.
    2si bir arada kargo dahil 20-25 dolar arası tutuyor. Benim gibi sürekli kırmıyorsanız 40 dolara da ekranlar var. işte size benim aldığım örnek adresler;

ekran=http://www.ebay.com/itm/Motorola-Atrix-4G-MB860-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Len-New-w-tracknumber-/281120279272?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4174130ae8

Adhesive=http://www.ebay.com/itm/2pcs-Pre-Cut-Adhesive-For-Motorola-MB860-Atrix-4G-Touch-screen-digitizer-/171033416004?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item27d262d144

Hepinize kolay gelsin.

Volkan

• Merhaba ben de camı 1 metreden düşürüp çatlattım ama dokunmatiği mi yoksa lcdekran mı kırıldı nasıl anlıyorsunuz orada takıldım. Biri demişki dokunmatiği kırdıysan 110 tl civarı ama lcd yi kırdıysan daha pahalıdır. Ancak şimdi dokunmatik daha önemli birşey değil midir? Yani lcd ekran çatlayabilir ama dokunmatik hala çalışıyor olamaz mı? Benim dokunmatikte çalışıyor ekranda da renk kaybı gibi şeyler yok ama çatladı kenarından.

Buradaki sorum İstanbul'da bildiğiniz bu işin ehli yerler var mı? Özellikle Anadolu yakasında. Teşekkürler.
  • Benimde geçenlerde migrosta kasadayken elimden düştü(kasa seviyesinden) ve direk camın üstüne şap diye oturdu

Ben kesin kırıldı gözüyle heyecanlanmadan yavaşça eğildim kasiyer falan bakıyor kırık nasıl diye

Bi baktım ki hiçbirşey yok telefonda Ben biraz gülümseyerek oradan ayrıldım.Tasarım olarak plastiğini dışarı çıkartmışlar camdan galiba bu sayede kırılmadı

• Geçmiş olsun.
    Ben wcde fayansa düşürmüştüm bişey olmamıştı. Demekki şans faktörüde geçerli biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4rp3

Merhaba ben de camı 1 metreden düşürüp çatlattım ama dokunmatiği mi yoksa lcdekran mı kırıldı nasıl anlıyorsunuz orada takıldım. Biri demişki dokunmatiği kırdıysan 110 tl civarı ama lcd yi kırdıysan daha pahalıdır. Ancak şimdi dokunmatik daha önemli birşey değil midir? Yani lcd ekran çatlayabilir ama dokunmatik hala çalışıyor olamaz mı? Benim dokunmatikte çalışıyor ekranda da renk kaybı gibi şeyler yok ama çatladı kenarından.

Buradaki sorum İstanbul'da bildiğiniz bu işin ehli yerler var mı? Özellikle Anadolu yakasında. Teşekkürler.

Merhaba,

Konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba?

Teşekkürler
  • c4rp3 arkadaşımöncelikle geçmiş olsun bzimkinde de baya çatlama oldu fakat dokunmatik gene çalışıyordu.aslında dikkatlice bakarsan zaten üste dokunmatik cam altta ekran belli oluyor ordan ayır edebilirsin.servis olarak tavsiyem teleserviceye göndermendir .

çünkü bizim bi arkadaş htc nin dokunmatiğini kırdı babası tanıdık bir telefoncuda yaptırmış fakat bir hafta sonra dokunmatik bozuldu.tekrar başşka yere gönderdi yaklaşık bir ay sürdü.uzun lafın kısası kendi servisine göndermen dahamantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

c4rp3 arkadaşımöncelikle geçmiş olsun bzimkinde de baya çatlama oldu fakat dokunmatik gene çalışıyordu.aslında dikkatlice bakarsan zaten üste dokunmatik cam altta ekran belli oluyor ordan ayır edebilirsin.servis olarak tavsiyem teleserviceye göndermendir .

çünkü bizim bi arkadaş htc nin dokunmatiğini kırdı babası tanıdık bir telefoncuda yaptırmış fakat bir hafta sonra dokunmatik bozuldu.tekrar başşka yere gönderdi yaklaşık bir ay sürdü.uzun lafın kısası kendi servisine göndermen dahamantıklı.

shareware_cun peki kaç liraya yaptırttı arkadaşın, o oldukça kritik benim için, arada uçurum var ise o riski alabilirim.
  • c4rp3 130 tl ye yaptırdı .
  • Benim Atrix camı da gitti. Sol alt tarafta ekran çatlamış. Ancak cep telefonu çalışıyor. Ekran normal.

Neyi değişecek ve ne kadar acaba?

Ankara Balıkçıoğlu pasajında yapan yer var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volik58

Arkadaşlar Bakın bu atrix camını bende 2 kere kırdım. (İşim gereği şantiyedeyim ve sürekli düşürüyorum.) 2,5 metreden düşürüp sağlam olduğunda oldu 10-15 cm den çakıl üstüne düşürdüm sivri yere geldi kırıldığı da oldu.
    Şimdi önemli olan bunu her tamirci yapamıyor. Adam gibi bir yere vermeniz lazım.
    Ben şahsen ankarada Sincan da Arda iletişim diye bir yere verdim. (Harun Evci), çok memnun kaldım. (Telefonu: 05412105858)
    Her seferin de sıfır hata ile itina ile yaptı.
    Ekranı ise Ebay dan alıp Harun Bey'e kargoladım. (Direkt onun işyeri adresini verince ticari muamelesi görüp gümrükte takılıyor)
    Ebay dan aldığım adresleri vereceğim ama ekranla beraber adhesive dediğimiz bir yapıştırıcıyıda almanız gerekiyor, ekranın üztünde orijinal gelen adhesive biraz uyduruk oluypr.
    2si bir arada kargo dahil 20-25 dolar arası tutuyor. Benim gibi sürekli kırmıyorsanız 40 dolara da ekranlar var. işte size benim aldığım örnek adresler;

ekran=http://www.ebay.com/itm/Motorola-Atrix-4G-MB860-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Len-New-w-tracknumber-/281120279272?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item4174130ae8

Adhesive=http://www.ebay.com/itm/2pcs-Pre-Cut-Adhesive-For-Motorola-MB860-Atrix-4G-Touch-screen-digitizer-/171033416004?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item27d262d144

Hepinize kolay gelsin.

Volkan

Volkan hocam verdiğin bilgi adhesive olayı ne kadar işime yaradı bilemezsin.
    Çok teşe

• 10 cm den kırılır sivri bir cisme mi rast geldi
  • Benim ekran ve dokunmatik kirilmisti.Her iiisini birden gegistirdim calisiyor aslinda sorun yok ancak telefon uyku moduna gecince bir kac kez ekrani kapatip acinca dokunmatigi cslismaz oluyor.
    Donanimsal bir sorun oldigunu dusunmuyorum.

Konu hakkonda bilhisi tdcrubesi plan varmidor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voto V kullanıcısına yanıt
    mERHABA,
    Sizin sorununuz tamir problemi ve bağlantıyı yanlış yapmışlar yukarıda daha önce belirttiğim servis (Harun Bey) ile tamasa geçin. VOlkan Bey'in selamı var deyin :) gerekeni en uygun fiyatla yapacaktır.
  • Benzer durumu yaşayan arkadaşlar, benim telefonunda nakartı catlamış durduk yere, diğer kısımla sağlam 2 si sıfır 3 tane batarya ve şarj aleti var, lazım olan yazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhankan

Benzer durumu yaşayan arkadaşlar, benim telefonunda nakartı catlamış durduk yere, diğer kısımla sağlam 2 si sıfır 3 tane batarya ve şarj aleti var, lazım olan yazsın.

Dış dokunmatik ekranı sağlam mı?
  • .i. . kullanıcısına yanıt
    ekranda dokunmatikte sağlam. en ufak cizik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Daha 2.gün önce kuzenim mini defy yi 4.kattan beton zemine düşürdü, bir şey yok. 10cmden kırılması imkansız.

benimde kırıldı 15 dk önce. offf :((((((((((((( bu kadar mı dandikmiş. çekyattan düştü. paramparça oldu ekran tuz buz oldu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.