Şimdi Ara

Motorola Atrix Camı kırıldı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon 10 cm yüksekliktenyüz üztü elimden düştü ve cam kırıldı acaba nereden yaptırabilirmiyim orjinalin ki gibi olurmu dokunmatik hassasiyeti

• kasko varsa aldığın yere götür para veya yenisini verirler.
  • o değilde 10 cm yükseklikten nasıl kırılıyor ya şaşırdım valla
  • bende ve arkadaşımda da atrix mevcut.
    arkadaşta teli düşürdü ve ekranı kırdı. cam kırık olmasına rağmen telefon ve ekran dokunmatiği çalışıyordu . sadece görüntü çok kötüydü.
    çinden ekran siparişi yaptık 65 tl civarı bir fiyata 20 günde geldi. telefonu bozmayalım diye bir tamirciye 15tl ile anlaşarak verdik adamlar teli açıp ekranı değiştirip bize verdiler. fiyatta sorun çıkardılar çok uğraştırdı 30 tl filan verin diye tabi kızıp fırçalayıp 15 tl verip ayrıldık. sim kartsız olarak cihazı serviste denediğimizde çalışıyordu biraz ağır gibiydi ama o sinirle çok dikkat etmedik.

tele sim kart takıp açtık :( malesef dokunmatiği hiç çalışmadı tepki vermedi. kasayıda adam gibi oturmamışlardı. uğraş et nafile. tak sök filan derken sim kartlı da çalıştırmayı başardık ama ekranın dokunmatiği çok ağır bir şekilde çalışıyor. algıda bi hantallık var. teli başka bir telefoncuya verdik oda söküp yeniden taktı ama sonuç değişmedi. sağolsun ilk değiştirdiğimiz yerde üzerinden çıkan orjinal parçanın bağlantı yerini kopartarak çıkarttığı için eski ekran ile deneme şansımızda kalmadı. yenisini sipariş verip aynı sonuçla karşılaşmaktan korktuk ve arkadaş şuan ekranı ağır çalışır vaziyette kullanıyor.

• değişik valla bizde ona şaşırdık 10 cm den nasıl kırıldı diye ama kırıldı yani bizzat ben elimden düşürdüm ama telefon direk ekran yerle paralel olacak şekilde düşünce sonuç kaçınılmaz oldu çat diye bi ses çıktı.dokunmatikte bir problem yoktu gayet iyi çalışıyordu ama malum görüntü berbat

hemen hepsiburadaya gönderdik ordan da kullanıcı hatası diye geri gönderdiler bu kez motorolanın müşteri hizmetlerini aradım beni ankaradaki teleservise yönlendirdi tekrardan oraya gönderdik ve şu an yapılmasını bekliyoruz fiyat bilgisi alıp duruma göre yaptıracaz.ha unutmadan söyleyim motorolamüşteri hizmetlerine sordum garantisi gidermi teleserviste yaptırırsak diye bir sıkıntı olmaz garanti devam eder dedi.Artık bekliyoruz durumdan haberdar ederim sizi.
  • aynı durum benimde başıma geldi 10 aralıktan beri atrix teleservice de. 200 tl tamir ücreti ödedim ve hala yedek parça beklemekteyim.
  • Teleservice verdiyseniz Allah yardımcınız olsun.Çok problemli bir şirket...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv ekranı çizildi yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar aynı olay başına gelebilecekler için söylüyorum teleservice de 200 tl ye ekranı yaptırdık tamir süresi 25 günü buldu telefon geldi gayet iyi dokunmatikte sorun yok aynı orjinali birde 6 ay garantisi var bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: shareware_cun

arkadaşlar aynı olay başına gelebilecekler için söylüyorum teleservice de 200 tl ye ekranı yaptırdık tamir süresi 25 günü buldu telefon geldi gayet iyi dokunmatikte sorun yok aynı orjinali birde 6 ay garantisi var bilginize

Gecmis olsun.dokunmatik telefonlarda helede turkiyede ekrana fena fiyat aliyorlar aman derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 2.gün önce kuzenim mini defy yi 4.kattan beton zemine düşürdü, bir şey yok. 10cmden kırılması imkansız.
  • arkadaşlar merhaba :( bugün malesef bende bilardo oynarken. masa üzerine koyduğum telefonumu düşürdüm ve cam paramparça oldu fakat dokunmatiği çalışıyor. hb den aldım telefonu ve alırken cepkask da yaptırdım. cepkask bu durum için bir ücret talep edermi ve işleyiş sizce sağlıklı olur mu ? çok fazla şikayet var sankş cepkask için :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: .i.

Daha 2.gün önce kuzenim mini defy yi 4.kattan beton zemine düşürdü, bir şey yok. 10cmden kırılması imkansız.

hemen bir mini defy alıp benim atrix e bantlıycam

gorilla glass lar yanlış anlamadıysam yüzey alanı büyüdükçe basınca olan direnci zayıfladığı için böyle bir dezavantaa sahip. parmakla kevvetlice bastırın kırılmaz ancak dirseğinizle yada avucunuzla daha az kuvvetle dahi bastırsanız kırılma tehlikesi var. ancak çizilmez özelliği ve kayganlığı gerçekten çok iyi.
  • Benimde motorola atrix marka telefonumun dokunmatiği kırıldı.. değiştirmek için teleservise verdim 117 lira tuttu. Dokunmatiği 180-200 değil.. Lcd ekranıda kırdıysanız o tutarda olabilir. Aynı durumu yaşayan yaşayabilecek arkadaşlarıma bilgi amaçlı yazmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihmadbad

arkadaşlar merhaba :( bugün malesef bende bilardo oynarken. masa üzerine koyduğum telefonumu düşürdüm ve cam paramparça oldu fakat dokunmatiği çalışıyor. hb den aldım telefonu ve alırken cepkask da yaptırdım. cepkask bu durum için bir ücret talep edermi ve işleyiş sizce sağlıklı olur mu ? çok fazla şikayet var sankş cepkask için :(

Hepsiburada köşede cepkask ın bi yazısı var üzerine tıklarsan cepkask ın garanti kapsamı diye yazar

burda mecvut 1.2 maddeye göre sen telefonu yolladıgın zaman hiçbir ücret talep edemezler
  • Arkadaşlar telefonum henüz gelmedi ama teleservicein cihaz takip sisteminden baktım. . 20.03.2012 de kargoya verilmiş. cepkaskı aradım hemen (cuma günü) bugün elimize gelir dediler ve pazartesi günü inceleyeceğiz salı günü alabilir siniz gibi bir acıklama yapıldı. neyin incelemesi bu diye çıkıştım. nasıl tamir olmuş ona bakılacak gibi saçma bir cevap geldi :S salı gününü bekliyorum. 1 aydan fazla oldu telefonumu özledim resmen !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: armano35

Benimde motorola atrix marka telefonumun dokunmatiği kırıldı.. değiştirmek için teleservise verdim 117 lira tuttu. Dokunmatiği 180-200 değil.. Lcd ekranıda kırdıysanız o tutarda olabilir. Aynı durumu yaşayan yaşayabilecek arkadaşlarıma bilgi amaçlı yazmak istedim.

Bu cevabı arıyorduk ne zamandır, teşekkürler.
    10 günlük Atrixin, sadece dokunmatiği çatladı düşme sonucu. Teleservis, telefonda fiyat bilgisi vermiyor. Ücreti öğrendiğimiz güzel oldu.

Tamir süresi ne kadar sürdü? Bunun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celcelet -- 24 Mart 2013; 5:53:47 >
  • İzmirden ankara telecervice firmasına gitmesi ve tamir süresi ile 5 gün sürdü, edilen şikayetlerin aksine stoklarında malzeme bulunması sayesinde mağduriyet yaşamadım. Dediğim gibi dokunmatik değişimi 117 tl. tuttu. Forumlarda 180-200 lira diye bilgi verdiklerinde çinden 35 tlye free shiping yoluyla dokunmatik sipariş etmiştim telefoncuda taktırdım ve çalışmadı. Bu tecrübeden aynı olayı yaşayan arkadaşlarımında faydalanmasını istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armano35

İzmirden ankara telecervice firmasına gitmesi ve tamir süresi ile 5 gün sürdü, edilen şikayetlerin aksine stoklarında malzeme bulunması sayesinde mağduriyet yaşamadım. Dediğim gibi dokunmatik değişimi 117 tl. tuttu. Forumlarda 180-200 lira diye bilgi verdiklerinde çinden 35 tlye free shiping yoluyla dokunmatik sipariş etmiştim telefoncuda taktırdım ve çalışmadı. Bu tecrübeden aynı olayı yaşayan arkadaşlarımında faydalanmasını istedim.

nasıl kırıldı camı hocam? garantisine bir zararı oldu mu? geçmiş olsun...
  • Yaklaşık olarak 1 metre mesafeden ekran yüzünün olduğu bölüm denk gelecek şekilde beton zemine düşürmüştüm. Kendi aklımla çinden ekran alıp ucuza hallederim mantığıyla telefoncuya verdiğim için garanti dışı oldu. Şu Buff marka ekrankoruyucu 4 inch ekran telefonlarada üretilse ilaç gibi olacak. Telefon dokunmatiklerimiz çok hassas.. bir daha kırılırsa endişesiyle yaşamak zor:)
  • Gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.