Şimdi Ara

Motorola Atrix HD satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  
    Motorola'nın bu ay lansmanını yaptığı üst düzey modeli Atrix HD, Amazon Wireless ve Best Buy tarafından satışa sunuldu. Amazon Wireless 2 yıllık AT&T sözleşmesi karşılığında 99.99$, Best Buy ise 2 yıllık AT&T sözleşmesi karşılığında 49.99$ fiyat belirlemiş durumda.

Motorola Atrix HD'nin öne çıkan bazı teknik özelliklerini gündeme getirecek olursak, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm MSM8960 Snapdragon S4 (Krait) platformunun, Adreno 225 grafik biriminin ve 1 GB RAM'in güç verdiği akıllı telefon, Android 4.0.x Ice Cream Sandwich işletim sistemi, 4.5-inç boyutlu 720p dokunmatik ekran (Corning Gorilla Glass destekli), 8 GB dahili flash bellek, Full HD video kaydı yapabilen 8 MP kamera ve 1780 mAh bataryaya ev sahipliği yapıyor.

8.4 mm kalınlığında tasarıma sahip akıllı telefonun arka yüzündeki kevlar kaplama dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Hatırlatmak gerekirse kevlar arka yüzeye daha önce Motorola'nın Razr Maxx modelinde rastlamıştık.

• Htc one S almistim (s4 olan modeli) tam pisman olacaktimki tuslarin ekranin icinde oldugunu gordum ve pismanligim gecti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1780 mAh bataryaya

şaka mı bu

• wow!! Çok güzel ve özgün bir tasarımı var ... Sade ve şık bir de yazılım olarak destek olayını çözüp global pazara açılsa güzel şeyler yapabileceğini düşündüğüm telefon markası :)

• Razr MAXX'teki gibi 3300 mAh batarya kullansaydı Motorola, piyasanın en iyi telefonunu üretmiş olurdu bana kalırsa. Belki bunun da MAXX modeli çıkar 3-4 ay sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordomax

1780 mAh bataryayaşaka mı bu
    28NM de üretilen bir chipset kullanıyor cihaz.Tegra 3 lü 40nmde üretilen chipsetli ONE X den daha iyi bir batarya performans sunacak ve ekranıda ONE X göre ufak olduğu için ekranı daha az batarya tüketir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SensatiOX -- 16 Temmuz 2012; 15:52:03 >
  • Amerikada 2yillik sozlesme ile 49dolara;turkiyede red,goldplus tarifelerine ek ayda 49dolara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkattack -- 16 Temmuz 2012; 15:51:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herzamanki gibi buda gelmeyecek ülkemize gelsede bir sene sonra donanım eskidiği için bize şutlarlar hemde 900-1000tl değil 1500-2000tl ye

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

Amerikada 2yillik sozlesme ile 49dolara;turkiyede red,goldplus tarifelerine ek ayda 49dolara...

Ülkemizde faaliyet gösteren yabancı firmalar emin olki hiç bir ülkede türkiyede kazandıkları parayı kazanmıyorlar her yasada boşluk var istedikleri gibi milleti soyuyorlar

• youtube'den inceleme videosunu izleyin görüceksiniz ne kadar iyi olduğunu :)
    tasarımı gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Htc one S almistim (s4 olan modeli) tam pisman olacaktimki tuslarin ekranin icinde oldugunu gordum ve pismanligim gecti :D

Bence öyle olması daha güzel gösteriyor. tabi ekran kapalıyken. millet tuş arıyor. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

Htc one S almistim (s4 olan modeli) tam pisman olacaktimki tuslarin ekranin icinde oldugunu gordum ve pismanligim gecti :D
    ONE S de tuşlar ekranın içine konumlandırılmamış.Tuşlar kapasitif tuş.Sizin bahsettiğiniz durum galaxy Nexusta var.

• tegradan vazgeçtikleri iyi olmuş tegra 2 yi şişirdiler şişirdiler milletin elinde patladı.
  • tam f/p ürünü global pazara satışa sunulursa iyi işler çıkarabilir.

• sanki nexus romunu motorola atrix e port etmişler gibi durmuş

• 3 aşşağı beş yukarı aynı modeller çıkıyor ve genellikle bir yerleri eksik bırakıyorlar...özelliklere bakıyorum iyi iyi iyi diye giderken pile bakıyorum o kadar artıyı eksiyle çarpıp hepsi eksi oluyor...

Android alacaklar 2000mahtan aşşağısını almamamları gerekiyorki cihazın özelliklerini kullanılabilesin...Hele 720p ekran koyuyorsun birde.Buda daha çok gpu kullanımı ve daha çok enerji tüketimi demek.Ekranın kendi tükettiği enerjiyi saymıyorum bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: web101

quote:

Orijinalden alıntı: turkattack Amerikada 2yillik sozlesme ile 49dolara;turkiyede red,goldplus tarifelerine ek ayda 49dolara...
    Ülkemizde faaliyet gösteren yabancı firmalar emin olki hiç bir ülkede türkiyede kazandıkları parayı kazanmıyorlar her yasada boşluk var istedikleri gibi milleti soyuyorlar

bu arada devletimizinde bizi kazıklamak için her fırsatı kullandıgını ve bizim buna hiç ses çıkarmadıgımızı unutmamak gerek.yabancıların böyle davranmasının tek nedeni bu.bir çok örnek var mesela sporçu besinlerinin getirilmesi yasaklandı ne oldu yurtdışında 20$ olan mal 300 tl oldu türkiyede

• quote:

Amerikada 2yillik sozlesme ile 49dolara;turkiyede red,goldplus tarifelerine ek ayda 49dolara...

Türkiye daha iyi o zaman.

Şu an 2 yıllık sözleşme dahilinde planlara bakıyorum.

99.99$'a ek olarak

ABD'de en ucuz aylık 39.99$ = 959$ (24 ay) ücret alınıyor.

Kanada'da ise 59.99$ = 1440$ (24 ay) ücret alınıyor.

Ayrıca bu fyatlara eyaletlere göre farklılık gösteren vergiler dahil değil.

Ahh bir de böyle her gördüğünüz fiyata balıklama atlayıp yorum yapmasanız çok güzel olacak.

Zira bu fiyatları gördükten sonra misal diğer operatörleri bilmiyorum fakat Vodafone'un SGS3 sözleşmeleri (hem de belirtilen fiyatlarda tüm vergiler dahil) daha cazip geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Türkiye daha iyi o zaman.

Şu an 2 yıllık sözleşme dahilinde planlara bakıyorum.

99.99$'a ek olarak

ABD'de en ucuz aylık 39.99$ = 959$ (24 ay) ücret alınıyor.

Kanada'da ise 59.99$ = 1440$ (24 ay) ücret alınıyor.

Ayrıca bu fyatlara eyaletlere göre farklılık gösteren vergiler dahil değil.

Ahh bir de böyle her gördüğünüz fiyata balıklama atlayıp yorum yapmasanız çok güzel olacak.

Zira bu fiyatları gördükten sonra misal diğer operatörleri bilmiyorum fakat Vodafone'un SGS3 sözleşmeleri (hem de belirtilen fiyatlarda tüm vergiler dahil) daha cazip geliyor.

bilmeden arastirmadan yorum yapmasak

• O mesajı AT&T'nin sayfasına bakarak yazdım ve toplamda hiç de cazip gelmedi.

Dediğim gibi daha vergiler dahil değil o fiyatlara.

Hadi bizdeki Vodafone'u geçtim, yine ABD ve Kanada'daki diğer operatörlerin SGS3 sözleşmeleri bile daha cazip.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.