Şimdi Ara

Motorola Atrix mi Sony Xperia Sola'mı almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar haftaya telefon almayı düşünüyorum ama bu iki model bütçemin tam sınırında ve f/p bakımından iyi telefonlar. Xperia sola nın tasarımı çok hoşuma gidiyor ama Atrix inde performansı daha iyi sizce hangisini almalıyım?

Bu telefonların - leri, + ları nelerdir? Kullanan arkadaşların yorumları ve siz olsanız hangi sebepten ötürü hangisini seçerdiniz yazarsanız çok sevinirim hem yol göstermiş oluruz

• Ben olsam atrix alırdım , sola bana göre fazla tutulmayacak olan ara bir model . Atrix in her anlamda kendini kanıtlamış olduğunu düşünüyorum . Eğer telefonu orjinal haliyle kullanmayıp mod işlerine girerim dersen atrix almanı tavsiye ederim . Hem tasarım hem performans açısından iyi telefonların fiyatları malum , o yüzden performansı seçerim şahsen . Üstelik gerek ram gerekse dahili hafıza olarak baktığımızda atrix her anlamda eziyor sola yı ...

Edit: Batarya kapasitelerini de göz önünde bulundurmak gerek atrix 1930 mah di yanılmıyorsam sola ise 1320 mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canaydo -- 23 Temmuz 2012; 3:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redhunter59

Evet arkadaşlar haftaya telefon almayı düşünüyorum ama bu iki model bütçemin tam sınırında ve f/p bakımından iyi telefonlar. Xperia sola nın tasarımı çok hoşuma gidiyor ama Atrix inde performansı daha iyi sizce hangisini almalıyım?

Bu telefonların - leri, + ları nelerdir? Kullanan arkadaşların yorumları ve siz olsanız hangi sebepten ötürü hangisini seçerdiniz yazarsanız çok sevinirim hem yol göstermiş oluruz

Atrix Sola'yı her türlü tokatlar, Samsung Galaxy Ace 2'ye de bakabilirsin.
    NOT:Samsung Galaxy Ace 2 Android 4.0 ve Android 4.1'i alacak iki işletim sistemini de rahat çalıştırır.
    Motorola Atrix'te bu iki işletim sistemini rahat çalıştırır ama alıp almayacağına dair bilgi yok ama bilgiler almayacağı yönünde.
    Sony Xperia Sola Android 4.1'i geçtim, Android 4.0'ı bile düzgün çalıştıramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 23 Temmuz 2012; 11:57:00 >

• selam dostum atrix konusunda bir şey diyemeyeceğim ama ben xperia sola almaktan yüksek radyasyon değeri (sar: 1.25) ve ön kamerasının bulunmayışı nedeniyle vazgeçtim.
  • atrixte fm radyo yokmuş. olsa atrix alırdım

konu benimde takibimde
  • Atrix'e ics gelmeyecek galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: redhunter59

Atrix'e ics gelmeyecek galiba

http://forum.donanimhaber.com/m_57753130/tm.htm
  • atrixin tasarımı kötü bence. donanımsal açıdan iyi olabilir ama tipi beş para etmez.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57753130/tm.htm 'e göre atrix ics 4 alıyor... ayrıca atrıx 4g performans bakımından sola'ya göre canawar gibi kalıyor. ancak sola'da kendini kolay geçtirmiyor... NFC gibi sistemleri war... bende 2si arasıdna kaldım ama galiba atrix alıcam...
  • atrix

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yönden Ace 2 veya Beam alın ve rahat edin, gerisini düşünmeyin.
  • Arkadaşlar merhaba, bugün Sony Xperia Sola için gittiğim mağazada telefonun artık üretilmediğini, zaten ara-geçiş telefonuydu gibisinden söylentiler duydum, birde forumda ahize sesinin az çıktığını söylüyorlardı... telefonun hemen yanında duran Motorola Atrix'i önerdi arkadaş. Tam telefonu elime alıp incelerken, yanıma gelen bir arkadaş Atrix'i 6 aydır kullandığını, hiç tavsiye etmediğini söyledi. telefon gerek donanımsal arazılar verdiğini, 2 kez servise gönderdiğini ve hala serviste olduğunu söyledi. Hatta Motorolayla bile iletişime geçmiş; Türkiye'de RAZR haricinde herhangi bir model satmadığı bilgisini almış ama satıcı arkadaşta biz Brightstar dan alıyoruz dedi.
    Atrix donanım olarak Sola dan ön planda(gerek ram, gerek batarya) ama biri kendini kanıtlamış Sony, diğeri Türkiye'de pek tutulmayan Motorola. İkisi de 598 TL. Bende tam bu aralıkta bir telefon istiyorum.
    Yorumlarsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.