Şimdi Ara

Yurtdışı cihaz önerisi İphone mu ?Samsung mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ,yıllardır android kullanıcısıyım.Önümüzde ki hafta yeni bir cihaz almak istiyorum fakat bu cihaz yurtdışı olucak.Normal de yıllardır androidden şaşmam ama artık bir değişime gitmek istiyorum.Apple 'ın şu verdiği dümenden elit hissiyatına bir de ben bakayım diyorum :).Fakat s25 ultra kesinlikle her konuda daha iyi gibi duruyor ve iphone'dan 4k kadar daha ucuz.Kayıt konusunda s25 Ultra da sanırım bazı problemler ortaya çıkıyormuş birkaç özellikten yararlanamıyormuşuz ama iphone da böyle bir sorun yok galiba.Bu sebepten dolayı iphone almak zorundayım gibi duruyor ve kayıt yaptırmayıp satmak istesem iPhone daha az değer kaybedecek.Bir de size danışayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yurtdisindan telefon alacak olsaydim, Iphone Pro serisi alirdim. En azindan atilan tas, tutulan kusa degerdi.

• Samsung alacaksan TR den al büyük ihtimalle daha ucuza gelir (kayıt yaptıracaksan) ama yurtdışı alacaksan iPhone 16 Pro Max al direkt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung cihazlar tr de daha ucuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple kayıt olmuyor, S25 server kaydı da çıkmadı, pasaport kaydı yaptıracaksanız özellik kısıtlaması olmaz Samsungda ama pasaport kayıt yaptıracaksanız tr ile aynı rakama geliyor zaten ikisi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 mi İphone 5 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.