Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Scofield1
    Cok bi fark yok gibi evet flashı cok mu kötü?

işe yaramaz denecek kadar değil, ama kesinlikle daha iyi sonuç verebilirdi. sonuç olarak idare eder.
  • ilk defa android kullanacağım da illa yüklemem gereken,kesin yükle işe yarar dediğiniz programlar var mı? yapmam gereken ayarlar falan var mı? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Cok bi fark yok gibi evet flashı cok mu kötü?

işe yaramaz denecek kadar değil, ama kesinlikle daha iyi sonuç verebilirdi. sonuç olarak idare eder.

Teşekkürler dostum birşey daha sorucam seri cekiyormu? kamerası önemlıde
  • quote:

normal bi çekim hızı var önceden kullandığım androidler ile aynı. dahili hafızası class 10 olduğu için kaydetme hızı çok iyi. çoğu androide ek olarak kendi kamera programında 1 saniyede 6 poz alma modu var.

fakat kamera çok çok önemliyse 5mp yeterli gelmeyebilir. sonuçta örnekleri gördünüz. benim için çok uygun.
  • quote:

quote:

normal bi çekim hızı var önceden kullandığım androidler ile aynı. dahili hafızası class 10 olduğu için kaydetme hızı çok iyi. çoğu androide ek olarak kendi kamera programında 1 saniyede 6 poz alma modu var.

fakat kamera çok çok önemliyse 5mp yeterli gelmeyebilir. sonuçta örnekleri gördünüz. benim için çok uygun.

Cok sagol kardeşim mesela suan kullandıgım telefon Turkcell T20 acıkcası alırken bana söyledıler kamerası kötü diye sorun degıl dedım ama öyle olmuyor kamera lazım oluyor yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum onun için sormustum :D

• quote:

Cok sagol kardeşim mesela suan kullandıgım telefon Turkcell T20 acıkcası alırken bana söyledıler kamerası kötü diye sorun degıl dedım ama öyle olmuyor kamera lazım oluyor yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum onun için sormustum :D

Bir telefon kamerası olarak hiç üzmez - can sıkmaz, hele ki t20 den sonra çok memnun edecektir :)
  • quote:

quote:

Bir telefon kamerası olarak hiç üzmez - can sıkmaz, hele ki t20 den sonra çok memnun edecektir :)

Umarık tekrar teşekkürler
  • Atrix inize eğer başka bir launcher kurduysanız orjinal launcher a geri dönemiyorsunuz bunun çözümü var
    marketten moto home fix isimli yazılımı kurarsanız orjinal launcher tekrar kullanılır oluyor
    ev tuşuna bastığınızda launcher seçeneklerinde görünüyor

programın market linki
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nightshadelabs.motoblurhome&hl=tr
  • orjinal kurulu gelen ugulamaları hangi program ile kaldırıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAYKO

Ekran görüntüsünü nasıl alabiliriz

Root yetkisi istemeden çalışan Screen Grabber uygulaması 2. mesajdaki uygulamalar alanına eklendi. kendim test ettim. kurunca önce ayarlarından root yetkisinin tik ini kaldırın, sonra servisi enabled edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

orjinal kurulu gelen ugulamaları hangi program ile kaldırıcaz?

Root yetkisi almadan kaldıramıyoruz.
  • gold'a atrix gelmiş. bir kaç gün içinde gidip alıcam. orda telefonu deneyip almak istiyorum. ürünün refurbished olduğunu nasıl anlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

gold'a atrix gelmiş. bir kaç gün içinde gidip alıcam. orda telefonu deneyip almak istiyorum. ürünün refurbished olduğunu nasıl anlarım?

refurbished şüphesinden ziyade her ürün için yapmanız gerekenleri yapın. kısaca ürün zaten paketten pili ve kapağı takılmamış olarak çıktığı için arka vidaların ve vidaların etrafının çizikli olmamasına bakın önce. sim kart yuvasında hafif çizikler önemli değil ama çok çizik varsa - ekranın altından üstünden ışık sızıyorsa - ekranında veya ekran jelatininde çizik varsa başka paket talep edin. ve alırken yada mümkün değil ise aldıktan hemen sonra bataryayı takıp telefonu açın ve çalıştırın. üzerinde ki pil %40-%70 arasında dolu olur boş sa yada açılmıyor ise bir sorun var demektir.

bu bahsettiğim tüm ürünler için geçerlidir sadece atrixe özel değil.

not : ellerinde sadece teşhir ürünü kalmış ise almayın (yada bu durumlarda %20 ye kadar indirim yaparlar o şekilde anlaşıp alın) teşhir ürünleri çok kurcalandığından ve kurcalayanların ürünü sağlam tutmak gibi takıntıları olmadığından çabuk dağılabilirler.

• hocam zaten root yetkim var.. hangi program ile kaldıracağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

hocam zaten root yetkim var.. hangi program ile kaldıracağız ?

https://market.android.com/details?id=com.hz.manager.android

Kurduktan sonra File Explorer kısmına geçiniz. /system/app yazın, buradan istediğiniz uygulamaların APK ve ODEX dosyalarını seçin ve silin.
  • quote:

quote:

gold'a atrix gelmiş. bir kaç gün içinde gidip alıcam. orda telefonu deneyip almak istiyorum. ürünün refurbished olduğunu nasıl anlarım?

refurbished şüphesinden ziyade her ürün için yapmanız gerekenleri yapın. kısaca ürün zaten paketten pili ve kapağı takılmamış olarak çıktığı için arka vidaların ve vidaların etrafının çizikli olmamasına bakın önce. sim kart yuvasında hafif çizikler önemli değil ama çok çizik varsa - ekranın altından üstünden ışık sızıyorsa - ekranında veya ekran jelatininde çizik varsa başka paket talep edin. ve alırken yada mümkün değil ise aldıktan hemen sonra bataryayı takıp telefonu açın ve çalıştırın. üzerinde ki pil %40-%70 arasında dolu olur boş sa yada açılmıyor ise bir sorun var demektir.

bu bahsettiğim tüm ürünler için geçerlidir sadece atrixe özel değil.

not : ellerinde sadece teşhir ürünü kalmış ise almayın (yada bu durumlarda %20 ye kadar indirim yaparlar o şekilde anlaşıp alın) teşhir ürünleri çok kurcalandığından ve kurcalayanların ürünü sağlam tutmak gibi takıntıları olmadığından çabuk dağılabilirler.

teşekkurler

• quote:

Hangi ildesin ? Ben de mağazadan almak istiyorum bu refurbished falan incelemek için. Bir de tek sorum var. sony xperia arc s(gittigidiyorda 819 tl) mi bu cihaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

quote:

Hangi ildesin ? Ben de mağazadan almak istiyorum bu refurbished falan incelemek için. Bir de tek sorum var. sony xperia arc s(gittigidiyorda 819 tl) mi bu cihaz mı?

arc 512mb ram , 500 tl olsa dahi düşünmem , diğer özelliklerini saymaya bile gerek yok. üzerinde 8mp kamera var ama o ram nedeniyle özellikle videosundan verim alınamayacağına eminim.
  • quote:

quote:

Mersin
    demin gold'a gittim bugun ben gitmeden 1-2 saat önce tükenmiş. tekrar ne zaman gelir dedim yakın bi zamanda gelmez dediler

• quote:

quote:

quote:

Mersin
    demin gold'a gittim bugun ben gitmeden 1-2 saat önce tükenmiş. tekrar ne zaman gelir dedim yakın bi zamanda gelmez dediler

Ben de izmirdeyim de inşallah bulurum burada. artık birşekilde bakacağız çares,ne

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.