Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Orijinalden alıntı: LostControl666

hocam zaten root yetkim var.. hangi program ile kaldıracağız ?

https://market.android.com/details?id=com.hz.manager.android

Kurduktan sonra File Explorer kısmına geçiniz. /system/app yazın, buradan istediğiniz uygulamaların APK ve ODEX dosyalarını seçin ve silin.

çok işe yaramadı... silme komutu vermeme rağmen uygulamalar kurulu yine..

• word kullanabiliyor muyuz, jb güncellemesi ile arası nasıl, +, - yönleri neler acaba? alınır mı alınmaz mı?
  • 4 aydır atrix kullanan biri olarak ben de yorum yapmak istedim.
    Bütün office programlarını kullanabiliyorsunuz, zaten markette olupta atrix te çalışmayan bir programa rastlamak çok zor.
    JB yok, motorola resmi olarak güncelleme vermeyeceğini açıkladı. Yani atrix orjinal olarak 2.3.5 e mahkum.
    Telefonun artıları , yapamayacağınız hiçbir şey yok. Asphalt 7 oyununu yeni bitirdim, banamısın demedi.
    Bugüne kadar kasıldığına, kapandığına, reset attığına, herhangi bir uygulamaya gücü yetmediğine şahit olmadım.
    Eksi tarafı, iki tane söyleyebilirim. Birincisi kamerası. Gündüz çekimleri baya iyi, ancak yetersiz ışık olan yerlerde fotoğraf çekmesen daha iyiydi dedirtiyor.
    İkincisi ise mp 3 dinlerken dışarıya verdiği ses. Telefonun zil sesleri çok gür ve tatmin edici çıkıyor, ancak mp 3 dinlerken veya bir şey seyrederken ben verim alamadım.
    1 gb ram, 16 gb hafıza, 4.0 inch, qhd ekran, çıkarılabilir pil, hdmi çıkışı, kutu içeriğinde dock, diğer android cihazlara nispeten çok iyi bir pil performansı, 680 tl fiyat.
    Fiyatına aldanmayın, aynı cihazın üzerinde samsung yazsa, 1.100-1.200 fiyatı sadece damping kampanyalarında görürdük.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmagan

4 aydır atrix kullanan biri olarak ben de yorum yapmak istedim.
    Bütün office programlarını kullanabiliyorsunuz, zaten markette olupta atrix te çalışmayan bir programa rastlamak çok zor.
    JB yok, motorola resmi olarak güncelleme vermeyeceğini açıkladı. Yani atrix orjinal olarak 2.3.5 e mahkum.
    Telefonun artıları , yapamayacağınız hiçbir şey yok. Asphalt 7 oyununu yeni bitirdim, banamısın demedi.
    Bugüne kadar kasıldığına, kapandığına, reset attığına, herhangi bir uygulamaya gücü yetmediğine şahit olmadım.
    Eksi tarafı, iki tane söyleyebilirim. Birincisi kamerası. Gündüz çekimleri baya iyi, ancak yetersiz ışık olan yerlerde fotoğraf çekmesen daha iyiydi dedirtiyor.
    İkincisi ise mp 3 dinlerken dışarıya verdiği ses. Telefonun zil sesleri çok gür ve tatmin edici çıkıyor, ancak mp 3 dinlerken veya bir şey seyrederken ben verim alamadım.
    1 gb ram, 16 gb hafıza, 4.0 inch, qhd ekran, çıkarılabilir pil, hdmi çıkışı, kutu içeriğinde dock, diğer android cihazlara nispeten çok iyi bir pil performansı, 680 tl fiyat.
    Fiyatına aldanmayın, aynı cihazın üzerinde samsung yazsa, 1.100-1.200 fiyatı sadece damping kampanyalarında görürdük.

teşekkür ederim .son olarak canlı gözle görmek istiyorum ama teknosada falan yok bakacağız bakalım

• ben pek bilmiyorum jb güncellemesi gelmezse bunun sonucu ne olur, telefonu nasıl etkiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuhu

ben pek bilmiyorum jb güncellemesi gelmezse bunun sonucu ne olur, telefonu nasıl etkiler?

ben pek etkilenmem, şuan bir eksiğini görmüyorum.

ics kesin gelmeyecek, jb muallakta ama sanmıyorum. Google android 5 in daha fazla cihaz ile uyumluluğu için çalışıyormuş, düşündüğüm gibi ise yakında yeni sürümlerin adapte olması daha kolay olacağından o konuda geride kalmayız.

quote:

Orijinalden alıntı: yuhu
    teşekkür ederim .son olarak canlı gözle görmek istiyorum ama teknosada falan yok bakacağız bakalım

Gold mağazalarında var (ellerinde tükenmediyse). Ama aynı dispiritörden sağlandığı için HB den 100tl hediye çeki olduğu zaman almanızı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım. Fakat mağazadan almanın +ları var. üründe bir sorun varsa birebir değişimi anında yapabilmeniz mümkün. Mağazadan alırsanız önce bunu görevliye danışın ve mutlaka ürünü mağazadan çıkmadan açıp bir çalıştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: aarmagan

4 aydır atrix kullanan biri olarak ben de yorum yapmak istedim.

Asphalt 7 nasıl bitirdin? Takılıyor bir yerden sonra para star yetmiyor carağı falen varmı elinde?

• Arkadaşlar buradaki formu doldurarak Motorola'ya Atrix için ICS güncellemesini dağıtması için baskı kurmaya çalışıyorlar. Sizlerde doldurun. Çıkmadık candan umut kesilmez. :)

http://www.change.org/petitions/ics-for-atrix
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Arkadaşlar buradaki formu doldurarak Motorola'ya Atrix için ICS güncellemesini dağıtması için baskı kurmaya çalışıyorlar. Sizlerde doldurun. Çıkmadık candan umut kesilmez. :)

http://www.change.org/petitions/ics-for-atrix

Ben de doldurmuştum zamanında ama baktım ki böyle çırpınmakla bir şey elde edilmiyor.Bootloader kilidini kırarark kendim rom yükledim.

Ama sizin hatrınıza bi daha doldurayım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben bu telefonu bir turlu tethering yapamadim. Yani bilgisara baglayip modeminden internete giremedim. Bilgisayarimda windows 7 64 bit kurulu su an. Motorola tethering bölümünde sadece çok íçin driver vermiş.
  • İYİ GÜNLER VİDEO CAMERADA PAUSE START OLAYI YOK BUNU NASIL YAPABİLİRİZ UYGULAMA PROGRAM VS. MEVCUT VİDEO ÇEKİMİNDE START STOP ŞEKLİNDE YANİ YENİDEN BAŞLIYOR KALDIĞIM YERDEN DEVAM ETMEK İSTİYORUM. SAMSUNG S2-S3 DE VAR ONLAR GİBİ. TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten güzel bir konu olmuş. Umarım zamanla daha da canlanır. Yapanın emeğine sağlık.

• atrix e herhangi bir rom kurdunuz ve geri orjinal roma dönmek istediğiniz rsdlite ile orjinal romu kurudunuz telefonunuz açılmıyor açılış ekranında kalıyorsa

https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/60620/~/atrix---external-hard-reset

linkteki yöntemi izleyin ve telefonunuz açılsın
  • Arkadaşlar yaklaşık 10 aydır atrix kullanıyorum. Can sıkan bir problemim var:

Eski teldeki rehberi bluetooth ile atrixe atmıştım. Facebook vs hesapları da ekledim. Bir kaç kere rehberdeki kişiler ortadan kayboldu ben de içe aktarma yoluyla tekrar hafıza kartından aktarim yaptım.

Ondan mıdır bilmiyorum ancak telefondaki herkesin numarası tam 19 kere kaydedilmiş görünüyor. Şöyle ki:

Rehberi açıyorum, kişiler düzgün görünüyor. Herhangi birini düzenle dediğimde kişinin aynı numarasını altalta 19 kez görüyorum. Örneğin A kişisinin 123 diye bir numarası varsa düzenleme ekranında şöyle görünüyor:

Adı : A
    tel: 123
    Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Varsa diğer bilgiler

Bu şekilde tam 19 kere görünüyor.

Başka örnek de şöyle :

Malum, istersek sık aradığımız kişileri doğrudan çevirme kısayolu olarak ekrana ekleyip tek dokunuşla arayabiliyoruz. Ben birini bu şekilde eklemek istediğimde telefondaki tüm numaraları gösteriyor ve içinden istediğim noyu seçiyorum.

Ancak rehberde 300 kişi varsa 300*19=5700 tane numara görünüyor. Aradığım noyu buluncaya kadar bazen binlerce satır kaydırmam gerekiyor. Her numara 19 kere yer alıyor yani.

Kişiler mükerrer olmadığından gmailden ya da bazı programlardaki yinelenenleri engelle özelliği işe yaramıyor.

Bir türlü bu sorunu çözemedim. bilen var mıdır ?

Ya da bilgisayara bağlayıp da rehberi duzenleyebilecegim bir program var mıdır? Telden düzenlemek çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yy982 -- 18 Kasım 2012; 12:43:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yy982

Arkadaşlar yaklaşık 10 aydır atrix kullanıyorum. Can sıkan bir problemim var:
    ...
    Ya da bilgisayara bağlayıp da rehberi duzenleyebilecegim bir program var mıdır? Telden düzenlemek çok zor.

Rehberde ayarlardaki görüntüleme seçeneklerinden motobluru kaldırın.
    Bir çok program var fakat benim bildiğim Airdroid. wifi aracılığı ile web sayfası üzerinden rehbere erişip düzenleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Orijinalden alıntı: yy982

Arkadaşlar yaklaşık 10 aydır atrix kullanıyorum. Can sıkan bir problemim var:
    ...

Rehberde ayarlardaki görüntüleme seçeneklerinden motobluru kaldırın.
    Bir çok program var fakat benim bildiğim Airdroid. wifi aracılığı ile web sayfası üzerinden rehbere erişip düzenleyebilirsiniz.

Teşekkürler ilginize.

Dün mesajı gönderdikten sonra wondershare mobile go programını buldum. Hem telefona hem de bilgisayara kurduktan sonra bağlantıyı yaptım. Rehberde 6000 küsür kayıt buldu (yukarda belirttiğim şekilde). De Duplicate diye bir menüsü varmış. Onu kullanarak kayıtları birleştirme işlemi yaptırdım. Tam istediğim gibi düzeltti.

Belirttiğiniz yöntemi denemedim doğal olarak. Başka arkadaşlar da karşılaşırsa işlerine yarayabilir.

Teşekkürler.

• gmailime gelen bir 146 kb lik pdf dosyasını actığımda quickoffice te açmaya çalısıyor fakat yeterli bellek yok diyor;acamıyor....nedemek istiyor anlamadım.
    varmı bilen???
  • gmailime gelen bir 146 kb lik pdf dosyasını actığımda quickoffice te açmaya çalısıyor fakat yeterli bellek yok diyor;acamıyor....nedemek istiyor anlamadım.
    varmı bilen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavrich

gmailime gelen bir 146 kb lik pdf dosyasını actığımda quickoffice te açmaya çalısıyor fakat yeterli bellek yok diyor;acamıyor....nedemek istiyor anlamadım.
    varmı bilen???

yokmu cevap verecek kimse
  • youtube,ligtv uygulamasındaki video'ları bir türlü oynatamıyorum. telefonunuz bu videoyu oynatmayı desteklemiyor gibi yorumlar çıkıyor. acaba bu tür videoları nasıl izleyebilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.