Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Benimde bir sorunum var çektiğim fotoğrafları galeride kopyalıyor ne yapabilirim

quickpic adlı uygulamayı kullanın

Başka bir çözüm yok mu acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuhu

ben pek bilmiyorum jb güncellemesi gelmezse bunun sonucu ne olur, telefonu nasıl etkiler?

ben pek etkilenmem, şuan bir eksiğini görmüyorum.

ics kesin gelmeyecek, jb muallakta ama sanmıyorum. Google android 5 in daha fazla cihaz ile uyumluluğu için çalışıyormuş, düşündüğüm gibi ise yakında yeni sürümlerin adapte olması daha kolay olacağından o konuda geride kalmayız.

quote:

teşekkür ederim .son olarak canlı gözle görmek istiyorum ama teknosada falan yok bakacağız bakalım

Gold mağazalarında var (ellerinde tükenmediyse). Ama aynı dispiritörden sağlandığı için HB den 100tl hediye çeki olduğu zaman almanızı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım. Fakat mağazadan almanın +ları var. üründe bir sorun varsa birebir değişimi anında yapabilmeniz mümkün. Mağazadan alırsanız önce bunu görevliye danışın ve mutlaka ürünü mağazadan çıkmadan açıp bir çalıştırın.

Gold mağazalarında müşteri hizmeti ve yardımcı olma olayı hiç yok. Bir ilgisizlik bir umursamamazlık.
    Gittim telefonlara bakıyorum atrixi beklerken o yok diye samsung w 8150 de indirimdeydi 680 tl onu gördüm bakmak istedim. direk paketi çıkarttı aşağıdaki dolaptan ve kutuyu açmamıza kontrol etmemize izin vermeden satmaya çalıştı.
    Bu ne demektir ya ben ürünü açıp görmeden elime almadan nasıl alacağım.
    Neymiş kutu açıldığında artık teşhir ürünü oluyormuş. Bende atrixi takip ettiğim zamanlarda gold üzerinde takipteydim, ancak en son gittiğimde gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz dedi gitti adam. Bu nasıl bir tavırdır zaten onun akşamına internete girip baktıgımda ise sitelerinde atrix için geçici bir süre temin edilmeyecektir yazıyordu, şuanda öyle yazıyor. Ben bunun üzerine hb dan siparişimi verdim gelmesini bekliyorum.
    Umarım hayırlı olur. Ürün elime ulaştıgında yorumumu belirteceğim.
    Bu arada konu çok başarılı olmuş üstadım eline sağlık zaman ayırdığın için ayrıyetten teşekkürler.

• Ürünü almadan önce bende sizler gibi tereddütdeydim, forumlarda ve yorumlarda ürünle ilgili alakasız şeyler yazılıyor, refusbished ürün , garantisiz ürün gibi.
    İnanmayın arkadaşlar ürün sıfır ambalajında, adınıza fatura düzenlenerek, 2 yıl garantili olarak geliyor. Burdaki ürün içeriğinde yazılanlara baktığımda 4 tane aksesuar var ama hepsi burada kutuyu doldurmuşda doldurmuş sağolsun..Dolu dolu bir paketin ardından ürünü açtıgımda hoş bir görüntüyle karşılaştım hafif, elde duran bir model.
    Ürünü şarzını bitirene kadar epey kurcaladım, hemen hemen tüm özelliklerini inceledim diyebilirim.
    İnternet için aldım telefonu bu konuda iyiki de almışım diyebilirim, internet hızı,menü geçişleri ve dokunmatiği mükemmel.Ürün android 2.3.4 versiyonla geliyor, birçok uygulamayla birlikte. Arkadaşların dediği gibi internette seri gezinirken,yada uygulamaları çok kurcalayınca telefonun arkasında kısmi bi ısınma oluyor ama rahatsız etmiyor. Fotograf kalitesi video görüntüsü kadar iyi olmasada kesinlikle yeterli düzeyde. Ürün hem pc den hem prizden şarz edilebiliyor.
    Atrix şuanda piyasadaki farklı isimlerle ün kazanmış markalarla kıyaslanırsa eğer *motorola olmamış olsaydı fiyatı çok rahat söylüyorum 1000-1300 tl arasında olurdu. Hakkederdi de.
    Üründe şuanda gördüğüm tek eksik kasası biraz basit olmuş sanki, yani arka kapağı bir kez çıkarınca tüm işleri halledeyimde bir daha çıkartmak zorunda kalmayayım diyebilirsiniz.. Ürünü alacak olanların soruları varsa yardımcı olurum elimden geldiğince.

• Atrixe nagivasyon uygulaması kurmak istiyorum telim rootlu.. en iyisi hangisidir elinde full olan arkadaş varsa paylaşabilirmi.kurulum açklamasını da yaparsa memnun olurum şimdiden teşekkrlerr...
  • marketten route66'yı indirebilirsiniz
    onun dışında navigon ve igo'yu değişik forumlarda bulabilirsiniz(****..vb)
  • Ben de Atrix almayı düşünüyorum fakat birkaç tane sorum var. İlk olarak internetten (hepsiburada) alacağım çünkü hiç bir dükkanda görmedim. Ama Çin malı mı satar gerçek mi satar güvenemiyorum daha önce oradan bir şey almadığım için. Diğeri ise tanıdığım birkaç kişi ekranı kötü diyor. Sizce yeterli mi yoksa gerçekten kötü mü? Bir diğer sorum da Android sürümü düşük olduğu için çoğu uygulama telefona uygun değildir diyorlar. Kullananlara diğer sorum da gerçekten uygulamaların uyumsuz olduğu mu? Ve Motorola'nın kendine özel marketi var mı?
    Bu sorularımı cevaplarsanız çok yardım etmiş olursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCrocodile

Ben de Atrix almayı düşünüyorum fakat birkaç tane sorum var. İlk olarak internetten (hepsiburada) alacağım çünkü hiç bir dükkanda görmedim. Ama Çin malı mı satar gerçek mi satar güvenemiyorum daha önce oradan bir şey almadığım için. Diğeri ise tanıdığım birkaç kişi ekranı kötü diyor. Sizce yeterli mi yoksa gerçekten kötü mü? Bir diğer sorum da Android sürümü düşük olduğu için çoğu uygulama telefona uygun değildir diyorlar. Kullananlara diğer sorum da gerçekten uygulamaların uyumsuz olduğu mu? Ve Motorola'nın kendine özel marketi var mı?
    Bu sorularımı cevaplarsanız çok yardım etmiş olursunuz

tüm telefonlar çinde üretiliyor. içlerinde made in china yazar. iphone da öyle. ama markasız adi çin malları ile aynı şey değil bu. orjinal motorolanın. fabrikaları işçilere çok çok az para verebildikleri için çine kuruyorlar. kapitalizm midir nedir o işte :)

bir amoled ekranla yan yana koyduğunda fark var ama normal kullanırken bi fark görmüyorum ben gayet memnunum ekranından.

android sürümündeki yazılım uyumsuzluğu bi kaç yazılım ile sınırlı. kayda değer birşey değil. bir eksikliğide yok.

• Arkadaşlar ben 3g ile google play dan birşey indiremiyorum fakat kablosuz ile iniyor neden olabilir ? Birde nette gezinirken pdf dosyalarına girmiyor ama indirdiğim zaman açıyor , anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

Arkadaşlar ben 3g ile google play dan birşey indiremiyorum fakat kablosuz ile iniyor neden olabilir ? Birde nette gezinirken pdf dosyalarına girmiyor ama indirdiğim zaman açıyor , anlamadım gitti

ayarlar-pil ve veri yöneticisinde veri tasarrufu açıktır ondan indirmiyodur. onu kapat.
  • Denedim şimdi indiriyor teşekkür ederim .
  • ürünü almayı düşünüp, internetten bakınan arkadaşlara..
    ürünü internette belli sitelerden aldığınızda, ürün dock ile beraber geliyor,1gb ram olması ve 2gb program kurma hafızasının olması neredeyse sınırsız program kurmanıza olanak sağlıyor. dahili bellek zaten16gb ama size11gb kalıyor.neyse,64gblık ntfs formatlı microsdxc okuyor.torrent inderme işlemlerimi yapıyorum.bluray20gblık filmlerimi indiriyor dock sayesinde televizyonumu smart tvden öte bir bilgisayara dönüştürüyorum. uzunca yazamayacağım ama son model telefonlara taş çıkartır. yabancı forumlardan araştırın derim. bu telefonu almak(dock ile)televizyonunuzu smart tvye dönüştürmek,klavye mause bağlayabilmek, harici diske büyük boyutlu filmler atıp, tvden izlemek,internette gezinip her istediğnizi yapabilmek demek. üstelik tetefona kuruduğunuz uygulamaların hepsini de kullanabiliyorsunuz. şiddetle tavsiye ederim. çift çekirdek1ghz işlemci vs.. süper işte ... galaxys3te yapamadıklarımı yapıyorum bunda. motorola diye millet anlamasa da :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davuttheaviator -- 24 Aralık 2012; 17:46:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

arkadaşlar ben telefonla konuşma yaparken otomatik ekran kararıyordu fakat şuan da öyle olmuyor neden olmuş olabilir ?

Kronik Atrix arızası. Kapatıp açınca düzelecektir. Benim cihazda da bu sorun vardı, ilk zamanlar 3-4 görüşmeden sonra mutlaka sorun tekrarlanıyordu, giderek aralar uzadı, uzun zamandır yapmıyor... Çok can sıkıcı bir durum.

Atrix gerçekten tam bir f/p canavarı. Ancak Motorola'ların çoğunda olduğu gibi sorunlu cihaz oranı çok yüksek. (Atrix kullanıcısı arkadaşlar karşı çıkabilirler ama ben de dahil Atrix alanların neredeyse tamamı sorun yaşadı, yakınlık sensörü sorunu, ışık sızması, imlecin kendi kendine hareket etmesi/işlem yapması ya da ekranın tepki vermemesi sorunlarından en az biri neredeyse her cihazda var.)

Ayrıca sırf ICS çıkacak vaadinde bulunup, iptal ettiği için Motorola'dan uzak durmak lazım...

3 aydır kullanıyorum, memnunum da. Ancak tüketiciyle dalga geçer gibi vaadlerinden vazgeçtikleri için bir daha Motorola markalı bir ürün almayı düşünmüyorum.

Arkadaşım evet çok seyrekte olsa benzer arızalar bende yaşadım.Yanlız telefonumda çok fazla program ve oyun yüklü bu yüzden ben normal karşılıyorum.Buna benzer arızalar diğer markalarda oluyor.
    Telefonun memnun olmadığım yanı sesimin karşı tarafa biraz kısık ve boğuk gitmesi.Bazen beni anlamıyorlar.Bu sorunun düzelme şansı varmıdır?

• Arkadaşlar merhabalar,

Geçen bir arkadaş forumda youtube'dan video izleyemiyorum yazmıştı bende Youtube eklentisi ile sorunu çözdüğümü ve HD dahil videoları izleyebildiğimi yazmıştım..buraya kadar sorun yok her türlü HQ-HD videoları izleyebiliyorum ancaaaak facebook'da indirilen veya paylaşılanlar hariç..bir dost bir saz semaisi önermişti buldum PC de izledim ve PC den kendi face sayfama yükleyip paylaştım..sonradan da dur şunu bir izleyeyim dedim..ne gezer yüklemek için ekranda işaret dönüp duruyor ama yüklenmiyor..aynı videoyu Youtube'a girip buluyorum hiç sorunsuz izliyorum..bazı yerlede çözüm olarak flash player indirilmesi gerekir deniyor ama verilen linklerden birisinden indirdiğim apk için dosya ayrıştırma hatası verdi, bir diğeri ise zip'li idi onun içerisinde de zipten çıkartıldığında apk bulamadım..kısacası sorun ortada facebook içerisinden video izleyemiyorum.

Çözüm önerisi için yardım lütfen.(açıklamalı olsun lütfen Android benim için çok yeni)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Amras_Elanesse

quote:

quote:

ben pek bilmiyorum jb güncellemesi gelmezse bunun sonucu ne olur, telefonu nasıl etkiler?

ben pek etkilenmem, şuan bir eksiğini görmüyorum.

ics kesin gelmeyecek, jb muallakta ama sanmıyorum. Google android 5 in daha fazla cihaz ile uyumluluğu için çalışıyormuş, düşündüğüm gibi ise yakında yeni sürümlerin adapte olması daha kolay olacağından o konuda geride kalmayız.

quote:

teşekkür ederim .son olarak canlı gözle görmek istiyorum ama teknosada falan yok bakacağız bakalım

Gold mağazalarında var (ellerinde tükenmediyse). Ama aynı dispiritörden sağlandığı için HB den 100tl hediye çeki olduğu zaman almanızı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım. Fakat mağazadan almanın +ları var. üründe bir sorun varsa birebir değişimi anında yapabilmeniz mümkün. Mağazadan alırsanız önce bunu görevliye danışın ve mutlaka ürünü mağazadan çıkmadan açıp bir çalıştırın.

Gold mağazalarında müşteri hizmeti ve yardımcı olma olayı hiç yok. Bir ilgisizlik bir umursamamazlık.
    Gittim telefonlara bakıyorum atrixi beklerken o yok diye samsung w 8150 de indirimdeydi 680 tl onu gördüm bakmak istedim. direk paketi çıkarttı aşağıdaki dolaptan ve kutuyu açmamıza kontrol etmemize izin vermeden satmaya çalıştı.
    Bu ne demektir ya ben ürünü açıp görmeden elime almadan nasıl alacağım.
    Neymiş kutu açıldığında artık teşhir ürünü oluyormuş. Bende atrixi takip ettiğim zamanlarda gold üzerinde takipteydim, ancak en son gittiğimde gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz dedi gitti adam. Bu nasıl bir tavırdır zaten onun akşamına internete girip baktıgımda ise sitelerinde atrix için geçici bir süre temin edilmeyecektir yazıyordu, şuanda öyle yazıyor. Ben bunun üzerine hb dan siparişimi verdim gelmesini bekliyorum.
    Umarım hayırlı olur. Ürün elime ulaştıgında yorumumu belirteceğim.
    Bu arada konu çok başarılı olmuş üstadım eline sağlık zaman ayırdığın için ayrıyetten teşekkürler.

gold un müşteri ile dalga geçtiği video lar dolanıyordu bir ara nette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Arkadaşlar merhabalar,

Geçen bir arkadaş forumda youtube'dan video izleyemiyorum yazmıştı bende Youtube eklentisi ile sorunu çözdüğümü ve HD dahil videoları izleyebildiğimi yazmıştım..buraya kadar sorun yok her türlü HQ-HD videoları izleyebiliyorum ancaaaak facebook'da indirilen veya paylaşılanlar hariç..bir dost bir saz semaisi önermişti buldum PC de izledim ve PC den kendi face sayfama yükleyip paylaştım..sonradan da dur şunu bir izleyeyim dedim..ne gezer yüklemek için ekranda işaret dönüp duruyor ama yüklenmiyor..aynı videoyu Youtube'a girip buluyorum hiç sorunsuz izliyorum..bazı yerlede çözüm olarak flash player indirilmesi gerekir deniyor ama verilen linklerden birisinden indirdiğim apk için dosya ayrıştırma hatası verdi, bir diğeri ise zip'li idi onun içerisinde de zipten çıkartıldığında apk bulamadım..kısacası sorun ortada facebook içerisinden video izleyemiyorum.

Çözüm önerisi için yardım lütfen.(açıklamalı olsun lütfen Android benim için çok yeni)

Teşekkürler

1nci sayfaya yazığımızı yazıyorum.

S) Tarayıcıdan youtube videolarını izleyemiyorum ama Youtube programı açıyor.
    C) Evet tarayıcınız mobil sürümde iken izleyemiyorsunuz. Opera gibi farklı bir tarayıcı kurup ayarlardan görünümü Web Sürümüne alırsanız bilgisayarınızdaki gibi izleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Teşekkürler

C) Evet tarayıcınız mobil sürümde iken izleyemiyorsunuz. Opera gibi farklı bir tarayıcı kurup ayarlardan görünümü Web Sürümüne alırsanız bilgisayarınızdaki gibi izleyebilirsiniz.

Sanırım sorunu yeterince açık yazamadım..ben Youtube'dan her tür videoyu izleyebiliyorum..benim sorunum facebook'a yüklenen ya da bağlantı linki verilen videoları izleyememek..aslında link yine youtube'a yönlendiriyor ama her nedense bu şekilde izlenmiyor..yüklemeye çalışıp duruyor sonunda bu video oynatılamıyor gibi bir şeyler yazıyor..oysa aynı videoyu Youtube'da arayıp buluyorum hiç sorunsuz izleniyor.

Çok garip ama durum bu..bazı forumlarda flash olmadığından filan yazmışlar ama doğru mu bilmiyorum doğruysa da ne yapılacak o da belli değil..zira Adobe android için falsh player desteğini çekmiş diye okudum.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Teşekkürler

Sanırım sorunu yeterince açık yazamadım..ben Youtube'dan her tür videoyu izleyebiliyorum..benim sorunum facebook'a yüklenen ya da bağlantı linki verilen videoları izleyememek..aslında link yine youtube'a yönlendiriyor ama her nedense bu şekilde izlenmiyor..yüklemeye çalışıp duruyor sonunda bu video oynatılamıyor gibi bir şeyler yazıyor..oysa aynı videoyu Youtube'da arayıp buluyorum hiç sorunsuz izleniyor.

Çok garip ama durum bu..bazı forumlarda flash olmadığından filan yazmışlar ama doğru mu bilmiyorum doğruysa da ne yapılacak o da belli değil..zira Adobe android için falsh player desteğini çekmiş diye okudum.

işte konuda o zaten. atrixte youtube uygulamasından izleyebiliyorsunuz. facebook yada benzeri bir app içerisinde youtube videolarını izleyemiyorsunuz. sorun youtubenin kendisinde olmalıki diğer sitelerin videoları izlenebiliyor. flash atrixde kurulu olarak geliyor zaten. adobe flash desteğini tüm mobil platformlarda kesti. yakında diğer platformlardanda çekileceği haberleri var zaten.

yani yaşadığınız sorun size özel değil. hepimizde var.

şöyle deneyebilirsiniz. firefox yada opera kurup youtubeye normal mobil olarak girin ve video izlemeye çalışın. izleyemeyeceksiniz. tarayıcının ayarlarından destop görünümünü aktif edin. izleyebileceksiniz. kişisel tahminim youtube nin kendi programını kullanmamızı zorunlu kılmaya çalışmasından kaynaklanıyor. şikayetlerinizi youtubeye iletirseniz belki şikayet çoğaldıkça sorunu ortadan kaldırırlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Teşekkürler

işte konuda o zaten. atrixte youtube uygulamasından izleyebiliyorsunuz. facebook yada benzeri bir app içerisinde youtube videolarını izleyemiyorsunuz. sorun youtubenin kendisinde olmalıki diğer sitelerin videoları izlenebiliyor. flash atrixde kurulu olarak geliyor zaten. adobe flash desteğini tüm mobil platformlarda kesti. yakında diğer platformlardanda çekileceği haberleri var zaten.

yani yaşadığınız sorun size özel değil. hepimizde var.

şöyle deneyebilirsiniz. firefox yada opera kurup youtubeye normal mobil olarak girin ve video izlemeye çalışın. izleyemeyeceksiniz. tarayıcının ayarlarından destop görünümünü aktif edin. izleyebileceksiniz. kişisel tahminim youtube nin kendi programını kullanmamızı zorunlu kılmaya çalışmasından kaynaklanıyor. şikayetlerinizi youtubeye iletirseniz belki şikayet çoğaldıkça sorunu ortadan kaldırırlar.

Sevgili kardeşim sabırla yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim..konuyu netleştirmek adına ve de tuhaflığın anlaşılması adına bir şey daha ekleyeyim; opera da ayarlar/gelişmiş sekmesinde Mobile seçili bende ve sorunsuz youtube videolarını izleyebiliyorum..bu seçimi desktop şeklinde değiştirdim yine sorun yok izleyebiliyorum..dediğiniz gibi youtube da bir sıkıntı olmalı ki bir videoyu operadan açıyor,internet tarayıcısından açmıyor,facebook içerisinde yine sorun yaratıyor filan..bakalım hem facebook hem de youtube a sorunu yazdım cevap gelecek mi bekliyorum.

• quote:

Sevgili kardeşim sabırla yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim..konuyu netleştirmek adına ve de tuhaflığın anlaşılması adına bir şey daha ekleyeyim; opera da ayarlar/gelişmiş sekmesinde Mobile seçili bende ve sorunsuz youtube videolarını izleyebiliyorum..bu seçimi desktop şeklinde değiştirdim yine sorun yok izleyebiliyorum..dediğiniz gibi youtube da bir sıkıntı olmalı ki bir videoyu operadan açıyor,internet tarayıcısından açmıyor,facebook içerisinde yine sorun yaratıyor filan..bakalım hem facebook hem de youtube a sorunu yazdım cevap gelecek mi bekliyorum.

operayı şimdi sen söyleyince tekrar denedim. son güncellemesinden sonra merak edip denememiştim. Opera en güzelini yapıp videoyu izlemeye basınca youtube programını başlatarak oynatıyor mobil sürümünde. desktop sürümünde kendi içerisinden açıyor. buna göre 2 çözüm yolu var ve ikiside bizim elimizde olan birşey değil.

1- youtube mobilden izlenilmemesi için her ne yaptıysa düzeltecek.
    2- facebook yotube videosuna tıklanınca opera gibi youtube programı üzerinden oynatıcak videoyu.

şahsen 1. seçenek tüm sorunlara çözüm olur.

• Arkadaşlar, bende 23 aralıkta hb. Sipariş verdim. 25 aralıkta elime geçti. Çok meraklı biri olarak heyecanla açtım. Kutu ağzına kadar dolu. Her şeyi koymuşlar, ama bir pil koymayı akıl etmemişler. Hemen hb aradım eksik aparat forum doldurdum. Ama hb müşteri hizmetlerinden yeterince ilgi göremedim. Bir formu onaylatmak tam üç günümü aldı. Dün geri gönderdim. Acaba ne zaman gelir. Bütün forumları okuyorum ve heyecanla telefonunun gelmesini bekliyorum. Benim gibi başıma böyle bişey gelen varmı. Yani telefonum kaç günde gelir. Bir ayı geçermi? Yoksa 7 gün dolmadan iade hakkımı kullanmak isterim. Zira iade edip yeniden sipariş verirsem daha çabuk sonuç alır mıyım? İade işlemi kaç günde yapılıyor. Bu tür sorunla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Iade halkın 31 aralıkta doluyor. Müş. Hiz. Net bir cevap alamıyorum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.