Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

forumda ve internette aradım ama denk gelmedim, şöyle bir sorun yaşıyorum:

gelen aramaları kabul ettikten sonra karşı tarafa 1-2 saniye sesim gitmiyor. telefonu açtığımda dediğim "alo, efendim" karşı taraftan duyulmuyor yani.
    giden aramalarda bir sroun yok.
    benzer sorunu yaşayan ve çözümünü bilen var mıdır?
  • benim telefon da refurbished sanırım
  • Wireless hatlar varken, telefon hattının kotasından internete bağlanmasın direk wireless ile bağlansın, wireless kapalıysa telefon hattından girsin istiyorum ama yinede telefon hattı üzerinden bağlanıyor. Nasıl çözerim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escaravello

arkadaşlar merhaba,

gelen aramaları kabul ettikten sonra karşı tarafa 1-2 saniye sesim gitmiyor. telefonu açtığımda dediğim "alo, efendim" karşı taraftan duyulmuyor yani.

Merhaba ,
    Benzer sorun ;Cuma Akşamı(23.11.2012) Ankara Metro Gross marketten Atrixi 4G yi almıştım.Cumartesi sabah ve Pazartesi sabah için alarmını kurdum fakat sabah telefon dan ses gelmedi.Herhalde ayarları yanlış yapmışım diyerekten fazla önemsemedim.
    Bu Sabah muzik yüklemiştim, muzikleri denerken ses hoparlörden çızırtılı çıkıyordu.Akşam Eşim muzik dinlemek isterken Hoparlöründen ses gelmediğini fark etti.Hoparlörün yanındaki Arka kapağa dokununca ses gelip gidiyor.Bu akşamda Metro Grossa gidip iadesini istedim.Elektronik ürünlerin para iadesi yada değişimi için servis raporu gerekiyormuş.Telefonu İstanbuldaki Distrib. servise gönderip sonucunuda 25 gün içerisinde bildireceklermiş... Tüketici haklarında Koşulsuz iade 7 gün değilmiydi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman_E26 -- 26 Kasım 2012; 23:42:28 >

• Kendi sorumun cevabı:
    quote:

6- Şebekeden veri gitmesin sadece WİFİ den bağlanayım nete (fazla fatura gelmesin diye.)
    Ayarlar ---- pil ve Veri Yöneticisi - Veri Tasarrufu seçili olacak
    Ayarlar ---- pil ve Veri Yöneticisi - Veri Gönderimi -Veri dolaşımı hariç diğerleri etkin )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenifoca

Kendi sorumun cevabı:
    quote:

6- Şebekeden veri gitmesin sadece WİFİ den bağlanayım nete (fazla fatura gelmesin diye.)
    Ayarlar ---- pil ve Veri Yöneticisi - Veri Tasarrufu seçili olacak
    Ayarlar ---- pil ve Veri Yöneticisi - Veri Gönderimi -Veri dolaşımı hariç diğerleri etkin )

wireless açıkken zaten bu dediğini yapıyor benim telefon. tasarruf da kapalı üstelik :) neyse çözdüysen mesele yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman_E26

quote:

arkadaşlar merhaba,

Merhaba ,
    Benzer sorun ;Cuma Akşamı(23.11.2012) Ankara Metro Gross marketten Atrixi 4G yi almıştım.Cumartesi sabah ve Pazartesi sabah için alarmını kurdum fakat sabah telefon dan ses gelmedi.Herhalde ayarları yanlış yapmışım diyerekten fazla önemsemedim.
    Bu Sabah muzik yüklemiştim, muzikleri denerken ses hoparlörden çızırtılı çıkıyordu.Akşam Eşim muzik dinlemek isterken Hoparlöründen ses gelmediğini fark etti.Hoparlörün yanındaki Arka kapağa dokununca ses gelip gidiyor.Bu akşamda Metro Grossa gidip iadesini istedim.Elektronik ürünlerin para iadesi yada değişimi için servis raporu gerekiyormuş.Telefonu İstanbuldaki Distrib. servise gönderip sonucunuda 25 gün içerisinde bildireceklermiş... Tüketici haklarında Koşulsuz iade 7 gün değilmiydi.?

internet üzerinden yapılan alışverişlerde koşulsuz iade süresi 7 gün, ama onlarda elektronik üründe servis kontrolü ister. servis kontrolünün amacı telefon üzerinde bir değişiklik-oynama yapılmışmı. orjinalinden bir eksiği vs. varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cymeria

quote:

Orijinalden alıntı: Batman_E26

quote:

arkadaşlar merhaba,

Merhaba ,

internet üzerinden yapılan alışverişlerde koşulsuz iade süresi 7 gün, ama onlarda elektronik üründe servis kontrolü ister. servis kontrolünün amacı telefon üzerinde bir değişiklik-oynama yapılmışmı. orjinalinden bir eksiği vs. varmı.

Bilgi için Tşk'ler..

• arkadaşlar ben telefonla konuşma yaparken otomatik ekran kararıyordu fakat şuan da öyle olmuyor neden olmuş olabilir ?
  • arkadaşlar birde ana ekrandaki sayfa sayısını nasıl düşürcez bende 7 tane var 3 e düşürmek istiyorum bir türlü bulamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

arkadaşlar ben telefonla konuşma yaparken otomatik ekran kararıyordu fakat şuan da öyle olmuyor neden olmuş olabilir ?

Kronik Atrix arızası. Kapatıp açınca düzelecektir. Benim cihazda da bu sorun vardı, ilk zamanlar 3-4 görüşmeden sonra mutlaka sorun tekrarlanıyordu, giderek aralar uzadı, uzun zamandır yapmıyor... Çok can sıkıcı bir durum.

Atrix gerçekten tam bir f/p canavarı. Ancak Motorola'ların çoğunda olduğu gibi sorunlu cihaz oranı çok yüksek. (Atrix kullanıcısı arkadaşlar karşı çıkabilirler ama ben de dahil Atrix alanların neredeyse tamamı sorun yaşadı, yakınlık sensörü sorunu, ışık sızması, imlecin kendi kendine hareket etmesi/işlem yapması ya da ekranın tepki vermemesi sorunlarından en az biri neredeyse her cihazda var.)

Ayrıca sırf ICS çıkacak vaadinde bulunup, iptal ettiği için Motorola'dan uzak durmak lazım...

3 aydır kullanıyorum, memnunum da. Ancak tüketiciyle dalga geçer gibi vaadlerinden vazgeçtikleri için bir daha Motorola markalı bir ürün almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 29 Kasım 2012; 23:50:07 >

• aynen dediğiniz gibi açıp kapanınca sorun gitti tesekkur ederim , böyle yazılımsal hataların olması cidden üzücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

arkadaşlar birde ana ekrandaki sayfa sayısını nasıl düşürcez bende 7 tane var 3 e düşürmek istiyorum bir türlü bulamadım :D

maalesef silemiyorsun. go launcher gibi arayüzlerden yüklersen onlarda var bu özellik. halinden memnunsan bırak boş kalsın diğer 4'ü benim öyle.
  • arkadaşlar baya aradım bulamadım burada sayfalarda.
    mobil veriyi kısayol olarak açıp kapatmak için kısayol yada widget varmı. bir türlü bulamadım.
    ayarlara gir ordan veri ordan mobil veri aç baya uğraştırıyor..
    varsa kısayol yada markette widget yazarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

arkadaşlar baya aradım bulamadım burada sayfalarda.
    mobil veriyi kısayol olarak açıp kapatmak için kısayol yada widget varmı. bir türlü bulamadım.

powerful control uygulamasını indir. bu gps,wifi,ve senin sorduğun veri gönderimiyle ilgili widget oluşturuyor. (senin istediğin veri yukarı aşağı ok çizgileri olan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

arkadaşlar baya aradım bulamadım burada sayfalarda.

kesinlikle power toggles i öneririm. ilk sayfada uygulamalar bölümünde var linki.
  • çok teşekkür ederim...
    @cymeria ve @ozan_k
  • Benimde bir sorunum var çektiğim fotoğrafları galeride kopyalıyor ne yapabilirim
  • Benimde bir sorunum var çektiğim fotoğrafları kopyalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Benimde bir sorunum var çektiğim fotoğrafları galeride kopyalıyor ne yapabilirim

quickpic adlı uygulamayı kullanın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.