Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefona yüklü programların tümünü detayları ile görebileceğim bir ortam var mı acaba? şöyle yükleme tarihi, boyutu, versiyonu, kurulu olduğu yer filan..hani Win deki gibi.
  • Arkadaşlar bende birkaç günlük atrix kullanıcısıyım. Bu widget ayarları nasıl yapılıyor sayfalardan birine İndirilenler diye bir dosya koydum Bir daha kaldıramadım. Nerden nasıl kaldıracam anlayamadım. O dosyayı oraya nasıl koydum onuda anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scazi06

Arkadaşlar bende birkaç günlük atrix kullanıcısıyım. Bu widget ayarları nasıl yapılıyor sayfalardan birine İndirilenler diye bir dosya koydum Bir daha kaldıramadım. Nerden nasıl kaldıracam anlayamadım. O dosyayı oraya nasıl koydum onuda anlayamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Arkadaşlar bu telefona yüklü programların tümünü detayları ile görebileceğim bir ortam var mı acaba? şöyle yükleme tarihi, boyutu, versiyonu, kurulu olduğu yer filan..hani Win deki gibi.
    1. widget üstünde basılı tut. yukarıda çöp kutusu çıkınca oraya sürükle

2. ayarlarda uygulamalar veya uygulama yöneticisi gbi bir şey olması lazım.

• Xperia U alacaktım ama f/p olarak dikkatimi çekti motorola atrıx. Hepsiburada'da indirime girmiş 600 tl şuan,stok bitmeden sipariş vermeyi düşünüyorum. Aklıma takılan ise refurbished ürün dedikoduları, yoksa ısınmayı yada yeni rom kurmayı falan sorun etmiyorum(zaten pek anlamam onlardan,geldiği gibi kullanırım)

Edit: Atrıx 2 modeli'ni nerden temin edebiliriz Türkiye'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngelDust! -- 2 Ocak 2013; 17:09:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ergenekondom

Xperia U alacaktım ama f/p olarak dikkatimi çekti motorola atrıx. Hepsiburada'da indirime girmiş 600 tl şuan,stok bitmeden sipariş vermeyi düşünüyorum. Aklıma takılan ise refurbished ürün dedikoduları, yoksa ısınmayı yada yeni rom kurmayı falan sorun etmiyorum(zaten pek anlamam onlardan,geldiği gibi kullanırım)

Dün GOLD'dan duyuru mesajı geldi,telefon stoğa girince haber ver demiştim gelmiş ve fiyatı 589TL..bir bakın isterseniz.(Ben de bu arada e-reyon'dan almış bulundum)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ergenekondom

Xperia U alacaktım ama f/p olarak dikkatimi çekti motorola atrıx. Hepsiburada'da indirime girmiş 600 tl şuan,stok bitmeden sipariş vermeyi düşünüyorum. Aklıma takılan ise refurbished ürün dedikoduları, yoksa ısınmayı yada yeni rom kurmayı falan sorun etmiyorum(zaten pek anlamam onlardan,geldiği gibi kullanırım)

Dün GOLD'dan duyuru mesajı geldi,telefon stoğa girince haber ver demiştim gelmiş ve fiyatı 589TL..bir bakın isterseniz.(Ben de bu arada e-reyon'dan almış bulundum)

Ayın 8'ine kadar stokta kalırsa, hb yada gold farketmez gidip alacağım. 8'inde kredi geliyor,malum

• arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var atrix tel. çok memnundum ama yeni oyun yüklemiştim sonra yatarken tel. kapattım sabah dünden beri bataryayı görmüyo soru işareti çıkarıyor sarjı vardı bitti sarjda olmuyor bataryayı çıkarıyorum sarja takılı hala orjinal bataryayı takın diyor. telim kapalı servisemi göndericem bi çozumu varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim.. fabrika ayarlarına döndüm ama bişey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinx6

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var atrix tel. çok memnundum ama yeni oyun yüklemiştim sonra yatarken tel. kapattım sabah dünden beri bataryayı görmüyo soru işareti çıkarıyor sarjı vardı bitti sarjda olmuyor bataryayı çıkarıyorum sarja takılı hala orjinal bataryayı takın diyor. telim kapalı servisemi göndericem bi çozumu varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim.. fabrika ayarlarına döndüm ama bişey olmadı.

bataryayı asla sonuna kadar kullanmamak gerek. bu konuyla ilgili bir iki şey okuduğumu hatırlıyorum, yerini bulursam yardımcı olmaya kasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: martinx6

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var atrix tel. çok memnundum ama yeni oyun yüklemiştim sonra yatarken tel. kapattım sabah dünden beri bataryayı görmüyo soru işareti çıkarıyor sarjı vardı bitti sarjda olmuyor bataryayı çıkarıyorum sarja takılı hala orjinal bataryayı takın diyor. telim kapalı servisemi göndericem bi çozumu varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim.. fabrika ayarlarına döndüm ama bişey olmadı.

pili çıkarıp telefonu şarja tak. ses kısma tuşuyla birlikte power a basılı tut. Fastboot yazısı çıkınca ses kısma tuşuyla "Android boot (no BP)"yi bul. Biraz bekle; soru işaretiyle birlikte boş batarya işareti çıkması lazım. çıkınca bataryayı tak, şarja başlaması lazım.

Çalışırsa mutlaka söyle bilelim.

• Benim atrix de durup dururken parmak izi okuyucu çalışmamaya başladı fabrika ayarlarını geri yükledim yine aynı neden olmuş olabilir aceba. Birde fabrika ayarlarına yükleyince Android marketin görünümü ile klavye nin görünümü değişmiş. güncellemede de herhangi bir güncelleme görünmüyor. bilgisi olan varsa lütfen yardım.
  • Sevgili dostlar merhabalar;

Geçenlerde durup dururken aklıma geldi telefona gmail hesabına ek olarak bir de windowslive hesabımı ekleyeyim dedim ama yapamadım..alan adı şifre filan tamam ama otomatik kurulum seçeneği işe yaramadı..diğer seçenek olarak da elle ayarlama vardı ama POP,IMAP gibi birtakım seçimleri doğru yapılandıramamış olmalıyım ki hesap tanıtıldı gibi görünse de postaları alıp vermiyor,bağlantı hatası mesajı veriyor.

Bu işin tam olarak anlatıldığı bir yer var mı acaba?

İlgilenen dostlara peşinen teşekkürler.
  • telefonu bataryayı çıkarıp 1 saat beklettim taktım kendine geldi çok korktum bişey olcak diye çok memnunum telden yardımcı olan herkeze çok teşekürler..
  • arkadaşlar müzik player güncelleme geldi yenisi çok kötü keşke güncellemeseydim
    eskisine dönebiliyormuyuz yardımınızı bekliyorum..
    saygılar...
  • quote:

Sevgili dostlar merhabalar;

Geçenlerde durup dururken aklıma geldi telefona gmail hesabına ek olarak bir de windowslive hesabımı ekleyeyim dedim ama yapamadım..alan adı şifre filan tamam ama otomatik kurulum seçeneği işe yaramadı..diğer seçenek olarak da elle ayarlama vardı ama POP,IMAP gibi birtakım seçimleri doğru yapılandıramamış olmalıyım ki hesap tanıtıldı gibi görünse de postaları alıp vermiyor,bağlantı hatası mesajı veriyor.

Bu işin tam olarak anlatıldığı bir yer var mı acaba?

İlgilenen dostlara peşinen teşekkürler.

Hotmail uygulamasini indirin marketten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfdks

arkadaşlar müzik player güncelleme geldi yenisi çok kötü keşke güncellemeseydim
    eskisine dönebiliyormuyuz yardımınızı bekliyorum..
    saygılar...

play store geçmişinde linki bul, kaldır de. uyarı verecek tamam de kalkar.
  • arkadaşlar zamanın k750i nin efsane tlf oldugunu bilirsiniz uygun fiyata atrixde efsanemidir sizce :D ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: unal19

arkadaşlar zamanın k750i nin efsane tlf oldugunu bilirsiniz uygun fiyata atrixde efsanemidir sizce :D ??

k750i'cilerdenim ben de :D tek sıkıntısı ortadaki joystickin bi süre sonra nanay olmasıydı. atrixe bakınca da k750iye yaklaşır ama o kadar dayanıklı çıkar mı bilemiyorum.
  • :) 600 tl performans donanım yorum atrix diyor :D::D bakalım k750i abisinin yolundan gidecekmi
  • arkadaşlar

benim telefonu bilgisayara bağlayınca telefonun kendi belleğini ilk bağlamamda yarısını görüyor ama ikinci defa bağlayınca sd kartı yine görüyor fakat kendi belleğini pasif olarak çıkartılabilir disk olarak görüyor ve tıklayınca açmak için lütfen bir disk yerleştirin diyor bilgisayara takıp film v.s atamıyorum yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantay

arkadaşlar

benim telefonu bilgisayara bağlayınca telefonun kendi belleğini ilk bağlamamda yarısını görüyor ama ikinci defa bağlayınca sd kartı yine görüyor fakat kendi belleğini pasif olarak çıkartılabilir disk olarak görüyor ve tıklayınca açmak için lütfen bir disk yerleştirin diyor bilgisayara takıp film v.s atamıyorum yani

bence pcdeki sürücüleri silip geri yükle ilk... düşük ihtimal de olsa sürücülerden olabilir. en güncelini yüklediğine de emin ol derim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.