Şimdi Ara

Motorola ATRIX S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
17
Favori
28.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

Orijinalden alıntı: kantay

arkadaşlar

benim telefonu bilgisayara bağlayınca telefonun kendi belleğini ilk bağlamamda yarısını görüyor ama ikinci defa bağlayınca sd kartı yine görüyor fakat kendi belleğini pasif olarak çıkartılabilir disk olarak görüyor ve tıklayınca açmak için lütfen bir disk yerleştirin diyor bilgisayara takıp film v.s atamıyorum yani

bence pcdeki sürücüleri silip geri yükle ilk... düşük ihtimal de olsa sürücülerden olabilir. en güncelini yüklediğine de emin ol derim.

en güncelini nerden bulabilirim link paylaşabilirmisin

• Arkadaşlar power tuşunun kullanımını azaltmak amacıyla marketten Screen Off ve Turn Off uygulamalarını indirdim ama her ikisi de amaca hizmet etmiyor..şöyle ki Screen Off da da Turn Off da da işarete basınca ekran saniyeliğine kararıyor ancak peşinden hemen tekrar sürgülü tuşların olduğu açılış ekranı geri geliyor..her iki uygulama da da aynı şeyin olması,başka kullanıcıların sorunsuz kullanması, bana benim telefonda uygulamanın çalışmasını engelleyen bir ayar,seçim v.b olduğu gibi bir izlenim verdi.

Bu uygulamaları detaylı bilen,soruna neyin sebep olabileceği hakkında fikri olan dostların yardımlarını bekliyorum.

Sağlıcakla kalınız,sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyizu

Arkadaşlar power tuşunun kullanımını azaltmak amacıyla marketten Screen Off ve Turn Off uygulamalarını indirdim ama her ikisi de amaca hizmet etmiyor..şöyle ki Screen Off da da Turn Off da da işarete basınca ekran saniyeliğine kararıyor ancak peşinden hemen tekrar sürgülü tuşların olduğu açılış ekranı geri geliyor..her iki uygulama da da aynı şeyin olması,başka kullanıcıların sorunsuz kullanması, bana benim telefonda uygulamanın çalışmasını engelleyen bir ayar,seçim v.b olduğu gibi bir izlenim verdi.

Bu uygulamaları detaylı bilen,soruna neyin sebep olabileceği hakkında fikri olan dostların yardımlarını bekliyorum.

başlığın ilk mesajında yazıyor. Widgetlocker.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar power tuşunun kullanımını azaltmak amacıyla marketten Screen Off ve Turn Off uygulamalarını indirdim ama her ikisi de amaca hizmet etmiyor..şöyle ki Screen Off da da Turn Off da da işarete basınca ekran saniyeliğine kararıyor ancak peşinden hemen tekrar sürgülü tuşların olduğu açılış ekranı geri geliyor..her iki uygulama da da aynı şeyin olması,başka kullanıcıların sorunsuz kullanması, bana benim telefonda uygulamanın çalışmasını engelleyen bir ayar,seçim v.b olduğu gibi bir izlenim verdi.

başlığın ilk mesajında yazıyor. Widgetlocker.

Teşekkür ederim ilgi ve yanıtınız için ancak soruna çözüm olmadı..sorunu tekrar edeyim ki yanlış yönlendirmeye neden olmayayım:

Şimdi Screen Lock uygulamasında butona basıyorum,ekran kısa süre kararıyor yani telefon kapandı gibi oluyor ancak 1 sn. geçmeden ekran tekrar açılıyor ve saat ve slider'ların olduğu ekran geri geliyor yani telefonun kapatma düğmesi ile yapmak istediğim kapatma gerçekleşmiyor.Benim beklentim tıpkı On/Off düğmesine basmış gibi telefonu komple kapatabilmek.

derdim bu ve widget Locker'da da bu sıkıntıya çözüm olabilecek bir uygulama bulamadım(yardımcı olacak var ise çok sevinirim,ben sadece ekrana değişik slider'lar eklemeyi,ikonları değiştirmeyi,bu ikonlara uygulama v.s atamayı bulabildim)

• Arkadaşlar , telefonun kulaklığı çalışıyordu ama bugün taktım çalışmıyor kulaklığı laptopta denedim sorun yok , telefona başka kulaklık taktım yine çalışmıyor acaba girişi falanmı bozuldu birde taktığım kulaklıkların hiç biri tam oturmuyor
  • quote:

Teşekkür ederim ilgi ve yanıtınız için ancak soruna çözüm olmadı..sorunu tekrar edeyim ki yanlış yönlendirmeye neden olmayayım:

Şimdi Screen Lock uygulamasında butona basıyorum,ekran kısa süre kararıyor yani telefon kapandı gibi oluyor ancak 1 sn. geçmeden ekran tekrar açılıyor ve saat ve slider'ların olduğu ekran geri geliyor yani telefonun kapatma düğmesi ile yapmak istediğim kapatma gerçekleşmiyor.Benim beklentim tıpkı On/Off düğmesine basmış gibi telefonu komple kapatabilmek.

derdim bu ve widget Locker'da da bu sıkıntıya çözüm olabilecek bir uygulama bulamadım(yardımcı olacak var ise çok sevinirim,ben sadece ekrana değişik slider'lar eklemeyi,ikonları değiştirmeyi,bu ikonlara uygulama v.s atamayı bulabildim)

ekranı tuşa basarak tamamen kapatan program yok ama widgetlockerın ekran kapatma süresini kendin girebiliyosun. gerçi o da min. 10 sn oluyor ama diğerlerinden iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 27 Ocak 2013; 13:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

Arkadaşlar , telefonun kulaklığı çalışıyordu ama bugün taktım çalışmıyor kulaklığı laptopta denedim sorun yok , telefona başka kulaklık taktım yine çalışmıyor acaba girişi falanmı bozuldu birde taktığım kulaklıkların hiç biri tam oturmuyor

kulaklığı taktığınız yere iyice üfleyip temizleyin, benzer sorunu yaşamış kişiler bu şekilde çözmüştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acikahve1

Arkadaşlar , telefonun kulaklığı çalışıyordu ama bugün taktım çalışmıyor kulaklığı laptopta denedim sorun yok , telefona başka kulaklık taktım yine çalışmıyor acaba girişi falanmı bozuldu birde taktığım kulaklıkların hiç biri tam oturmuyor

Tam da dün yaşadığımız sorunu yazmışsınız..oğlumun Atrix'inde dün aynı sorun oldu,kulaklık zaten yerine tam oturmuyordu..benim telefona takıyoruz kulaklık çalışıyor,benim kulaklığı oğlumun telefonuna takıyoruz yine tam oturmuyor..kulaklık deliğine ışık tutup baktım benimkinden farklı görünüyor..sivri uçlu saatçi cımbızını sokup ne var diye yokladım bir tutam kumaş havı(tüy) geldi..temizleyip taktık sorunsuz çalıştı..oğlum sürekli pantalon cebinde taşır..artık en azından kulaklık deliği yukarı gelecek şekilde atacak cebine.

• quote:

quote:

ekranı tuşa basarak tamamen kapatan program yok ama widgetlockerın ekran kapatma süresini kendin girebiliyosun. gerçi o da min. 10 sn oluyor ama diğerlerinden iyidir.

Evet widgetlocker indirip kurdum o da 10 sn. da kapatıyor..hayır forumda bir arkadaş eğlence olsun diye "gözümü kırparak kapatıyorum arkadaşlar da inanıyor" diye yazmış..bu arada çaktırmadan ekrana dokunuyor tabi ama ekran hemen kararmazsa pek de inandırıcı olmaz.
    Ayrıca bu sorunu bir kaç yerde daha yazdım herkes sanki kendilerinde hemen kapanıyorda bende hemen kapanmıyor gibi,oraya bak,şuraya bak,ayarlara bak filan gibi çözümler yazmışlar..sonuç olarak bu uygulamaların hiçbirisi direkt kapatmaya yaramıyoranlaşılan.

• evet dediğiniz gibi baya bir toz falan birikmiş temizleyince yerine oturdu çalıştı , ilginiz için teşekkür ederim
  • quote:

Evet widgetlocker indirip kurdum o da 10 sn. da kapatıyor..hayır forumda bir arkadaş eğlence olsun diye "gözümü kırparak kapatıyorum arkadaşlar da inanıyor" diye yazmış..bu arada çaktırmadan ekrana dokunuyor tabi ama ekran hemen kararmazsa pek de inandırıcı olmaz.
    Ayrıca bu sorunu bir kaç yerde daha yazdım herkes sanki kendilerinde hemen kapanıyorda bende hemen kapanmıyor gibi,oraya bak,şuraya bak,ayarlara bak filan gibi çözümler yazmışlar..sonuç olarak bu uygulamaların hiçbirisi direkt kapatmaya yaramıyoranlaşılan.

valla zamanında bi araştırmıştım. fırsat bulunca gene araştırayım madem. belki bir şey çıkar.
  • quote:

quote:

valla zamanında bi araştırmıştım. fırsat bulunca gene araştırayım madem. belki bir şey çıkar.

Sevgili kardeşim emeğin için ellerine sağlık..aslında takıntılı birisi değilim ama "olmuyor" kelimesine takıntılıyım, bu yüzden üzerine düştüm konunun..hafta sonu epeyce araştırdım konuyu ve şu iki kanıya vardım:
    1) Uygulama tuşa basarak kesinlikle ekranı kapatıyor..zira uygulamanın tanıtım videosundan olsun,yorumlardan olsun bunu görmek mümkün..zaten aksi için de menüye seçenek de bu yüzden koyulmuş(ekran kapanıp geri geliyorsa bu seçeneği işaretleyin diyor)
    2) Bizim telefonlarda kapanıp açılmasının nedeni ise Motorolanın default uygulamalarından birisiyle bu uygulamanın çakışıyor olmasından diye düşünüyorum
    vee..Motorola için uygulamanın web sitesinden bir uyarı:

Notes for all Motorola users 12 Temmuz 2011 Salı

As Motorola modified the standard Android screen lock mechanism in their recent device updates, including DroidX, Defy and Atrix, Screen Off and Lock will not switch off the screens properly on the devices mentioned here.

I have contacted Motorola and their engineers continued to refuse to reply my enquiry.

Yani canımızı sanırım boşa sıkıyoruz..adamlar düzgün çalışmayabileceğini yazmışlar.

• Arkadaşlar telefonun ses/müzik performansı nasıl,dış hoparlör değil kulaklık kullanıldığında?
    Galaxy Ace kadar iyi mi?Bena yetirodu ace'nin müzik performansı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 29 Ocak 2013; 14:55:56 >
  • Ben de merak ediyorum ses nasıl?
    Anlatıldığı kadar sorunlu mu atrix? kronik sorunları var mı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

Ben de merak ediyorum ses nasıl?
    Anlatıldığı kadar sorunlu mu atrix? kronik sorunları var mı gerçekten?

kulaklık sesleri gayet iyi. gsmarena incelemesine baktım bunu yazmadan önce, onlar da öyle demişler.
    kronik sorun demek herkeste olan sorunlar demek... bende insanların bahsettiği neredeyse hiç bir sorun yok.
  • Iyi gunler.arkadaslar uygulamalari yonet menusunde medya alani butonuna bastigimda bazi uygulamalarda tick gordum.o uygulamaya tikladigimda telefona tasi butonu var digerlerinde medya alanina tasi butonu mevcut.hafiza karti kullanmiyorum.ne yapmaliyim?ne tarafta birikirse programlar daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bugün itibariyle motorla atrix sahibi oldum. bir kaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- dock ünitesi çıkmadı artık yok mu paketin içinde?
    2- youtube üzerinden video izleyemiyorum bu maddeler içinde var ama nasıl silinip yükleniyor bilmiyorum ilk android telefonum çünkü
    3- anti virus programı yüklemeye gerek var mı ?
    4- olmaz sa olmaz dediğiniz uygulamalar nelerdir?
    5- yıllarca t9 ile mesaj yazmış biri olarak mesaj yazarken q klavye seçeneğini kaldırma gibi şansım var mı?

cevaplarınız için teşekkür ederim vu bu güzel konu için ayriyetten teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcktheworld

merhabalar bugün itibariyle motorla atrix sahibi oldum. bir kaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

1- dock ünitesi çıkmadı artık yok mu paketin içinde?
    2- youtube üzerinden video izleyemiyorum bu maddeler içinde var ama nasıl silinip yükleniyor bilmiyorum ilk android telefonum çünkü
    3- anti virus programı yüklemeye gerek var mı ?
    4- olmaz sa olmaz dediğiniz uygulamalar nelerdir?
    5- yıllarca t9 ile mesaj yazmış biri olarak mesaj yazarken q klavye seçeneğini kaldırma gibi şansım var mı?

cevaplarınız için teşekkür ederim vu bu güzel konu için ayriyetten teşekkür ederim

1-Aldığınız yere bağlı olarak dock pakette olabiliyor da olmayabiliyor da..aldığınız yerdeki ilanda kutu içeriğine bakın..içerikde görünüyorsa talep edin
    2-YuoTube yaygın bir sorun..YouTube remote ile çözdüm ben sorunu..ancak bazı HD videoların youtube da açılmadığı da oluyor..aynı videoyu indirip herhangi bir player ile açılabiliyor..biraz sabır ve aramayala sonuca ulaşabilirsiniz.
    3-Evet,,bir sürü uygulama indirip web surf yapacaksanız şart ve Dr.web Lightvar..tavsiye ederim uygulama indireceğeniz ve web de dolaşacağınız zaman gözcü modu var açarsınız,işiniz bitince kapatırsınız pil ve RAM tasarrufu yapabilirsiniz.
    4-Sınır yok ama ben kendimden örnek vereyim..Dosya yöneticisi..AndroZip Pro..Dr.Web light..evernote..officesuite Pro..easyvideo player..Yandex ve eklentileri..HiQ MP3 recorder..IGO..Launcher switcher..Mobo player..OperaMobile..Qik video..QR reader..QuickOffice Pro..Real player..Tango..Viber..WhatsApp..WidgetLocker..YandexShell3D..YouTube remote..BUnların hepsi olmazsa olmaz değil..ihtiyaç hasıl oldukça yüklenmiş uygulamalar..bence içeriğini okuyun işe yarar gibi geliyorsa indirirsiniz.
    5-Ayarlar/Dil ve klavye seçenekleri/Standart klavye ayarları/Giriş dilleri..buradaki seçeneklere bir bakın belki farklı klavye seçeneği vardır..q klavyenin nasıl bir sıkıntısı var bilemedim.

Kolay gelsin iyi günlerde kullanın telefonunuzu.

• Arkadaşlar motorola atrix orjinal şarz aletimi kaybettim. yenisini (orjinal) nerden bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soni55

Arkadaşlar motorola atrix orjinal şarz aletimi kaybettim. yenisini (orjinal) nerden bulabilirim?

Buraya bir bakın..orjinal olmayabilir ama orjinal nedir ki? hepsi made in china Yanında ilaveleri de var,düşünülebilir.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/motorola-atrix-4g-sarj-seti-ev-arac-usb-75142931

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.