Şimdi Ara

Motorola Atrix Türkiye'de Yeniden satışa sunulacakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan ıtıbarıyle hıcbıryerde yok, yok,yok..
    Acaba tekrar satısa sunulacakmı? Bılgısı olan arkadaslar yardımcı olabılırmı?

• Sunulamaz, üretilmiyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlıal hakkında çok kötü yorumlar korktum almaya :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon111

hızlıal hakkında çok kötü yorumlar korktum almaya :((

Benim bir dünya alışverişim oldu hızlı aldan korkulacak bir site değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Sunulamaz, üretilmiyor çünkü.

Yanılıyorsunuz hocam, telefonun üretimi devam ediyor. Ülkemize de tekrar gelecek İnşaallah. Gelemeyecek olan ATRIX 2 modeli.
  • ice cream gelecekmi radyosu neden yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hizlial.com/u02.044.1472.0003/-Motorola-Atrix

Ürün geçici olarak temin edilememektedir!
  • Atrix modelinin önümüzdeki hafta içi yine Hepsiburada.com ve Turkcell tarafından ağırlıklı olmak üzere piyasada olması bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychô

Atrix modelinin önümüzdeki hafta içi yine Hepsiburada.com ve Turkcell tarafından ağırlıklı olmak üzere piyasada olması bekleniyor.

bu haberi nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1129839

quote:

Atrix modelinin önümüzdeki hafta içi yine Hepsiburada.com ve Turkcell tarafından ağırlıklı olmak üzere piyasada olması bekleniyor.

şuan hızlıal.com'da satısta
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

quote:

şuan hızlıal.com'da satısta

Hocam şu anda hizlial.com'dan da temin edilemiyor... bilginize...
  • evet hızlıalda yok ve mesaj attım ne zaman gelir veya gelmez bilgi vermediler malesef
  • Motorola Atrix 4G ile Motorola Atrix 2 aynı telefonmu beyler birde mümkünse link vere bilirmisin araştıracağım her yerde Motorola Atrix diye bahsediliyor ne 2 si var nede 4g si var
  • Atrix 4g atrix in 4g eklenmiş hali türkiyede 4gli atrix yok sanırım.atrix 2 farklı bi telefon türkiyede satışı başlamadı sanırım

http://www.istanbulbilisim.com.tr/atrix-2-black-motorola-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,33621.html

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3709&idPhone2=4199

• Atrix 2, ülkemizde satılmayacak.
  • quote:

evet hızlıalda yok ve mesaj attım ne zaman gelir veya gelmez bilgi vermediler malesef

hizliala dikkat edin . netcell tamirden iadeden onarımdan v.s. dönen ürünleri etiketleyip hizliala gönderiyor.
    bana bir başkası tarafından kullanılmış ürünü satmışlar iade ettim sonucunu bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanityx

quote:

evet hızlıalda yok ve mesaj attım ne zaman gelir veya gelmez bilgi vermediler malesef

hizliala dikkat edin . netcell tamirden iadeden onarımdan v.s. dönen ürünleri etiketleyip hizliala gönderiyor.
    bana bir başkası tarafından kullanılmış ürünü satmışlar iade ettim sonucunu bekliyorum

atrix başlığında gördüm mesajınızı geçmiş olsun yani o kadar para veriyorsunuz falan kullanılmış ürün gönderiyorlar pişkin pişkin, çok yazık umarım zorluk çıkarmazlar size değişim konusunda
  • http://www.hizlial.com/u02.044.1472.0003/-Motorola-Atrix Burdan Ala Bilirsin Hocam Hızlı Al İyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.