Motorola Atrix 4G ile Motorola Atrix 2 aynı telefonmu beyler birde mümkünse link vere bilirmisin araştıracağım her yerde Motorola Atrix diye bahsediliyor ne 2 si var nede 4g si var
Atrix 4g atrix in 4g eklenmiş hali türkiyede 4gli atrix yok sanırım.atrix 2 farklı bi telefon türkiyede satışı başlamadı sanırım
evet hızlıalda yok ve mesaj attım ne zaman gelir veya gelmez bilgi vermediler malesef
hizliala dikkat edin . netcell tamirden iadeden onarımdan v.s. dönen ürünleri etiketleyip hizliala gönderiyor. bana bir başkası tarafından kullanılmış ürünü satmışlar iade ettim sonucunu bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: vinsanityx
quote:
Orijinalden alıntı: 1129839
evet hızlıalda yok ve mesaj attım ne zaman gelir veya gelmez bilgi vermediler malesef
hizliala dikkat edin . netcell tamirden iadeden onarımdan v.s. dönen ürünleri etiketleyip hizliala gönderiyor. bana bir başkası tarafından kullanılmış ürünü satmışlar iade ettim sonucunu bekliyorum
atrix başlığında gördüm mesajınızı geçmiş olsun yani o kadar para veriyorsunuz falan kullanılmış ürün gönderiyorlar pişkin pişkin, çok yazık umarım zorluk çıkarmazlar size değişim konusunda