Şimdi Ara

MOTORSUZ TAŞITLAR VERGİSİ GELİYOR ŞOK KANUN GENEL KURULA İNİCEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet şaka gibi motorsuz olan elktrikli bisiklet bşisiklet el arabası at arabası oyuncak arabalar aklına ne gelirse benzinsiz çalışan vergiye bağlanıyor

pazar ve market arabaları patenler kaykaylar lüks sayılacak ve 2.0 litre motorlu araçdan fazla vergi alınacak uyumaya devam türkiye

akp maliye komisyonunda tasarı şekillendi sıra kazığı çakmaya gelicek resmi gazetede yayınlanıp kazık çakılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra2140 -- 6 Ocak 2017; 3:20:30 >

• Yok artık şaka dimi
  • Dalga geçiyor bence o kadar da değil yani
  • yav gardaşım yürüyün yav yörüyün dövletimiz yol yabmış siz rahadızın peşindesinizz çıkın yol genarlarına mis gibi doble yolların manzarasını ezliyerek yörüyün yav pisiklet ne sukutır ne gaygay ne bunların hepücüğü gevur icadı yav reisimiz halgının yörümesini iztiyor uzun ömürlü törkiye istiyor sen çok yaşa reizimmm
  • Yok ebesinin gözü. Troll'lük yok dimi?
  • Allahım nolur troll olsun amin
  • https://youtu.be/_3dozlj0gqQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-032E64000 -- 6 Ocak 2017; 6:45:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisiklet sürecek yol ortam olsun vereyim vergisini. İstanbulda yürümek bile çok zor hatta bir çok yerde imkansız. Bisikletle gezecegine direk camdan atla daha fazla hayatta kalma şansın olur...
  • Troll buna sadece solcular inanir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hahaha bu troll olsa bile Türkiye gibi bir ülkede gercekleşmeyeceğine dair garantiniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 6 Ocak 2017; 7:38:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V2

Bisiklet sürecek yol ortam olsun vereyim vergisini. İstanbulda yürümek bile çok zor hatta bir çok yerde imkansız. Bisikletle gezecegine direk camdan atla daha fazla hayatta kalma şansın olur...

He yani yol olsa vergisini vereceksin ? Bu kadar saçma salak bir vergiyi çıkarıp ödeyeceksin öyle mi. Yazık la size.
  • yorumlara bakın. çok organize bir ekip çalışıyor bu forumda. tek tek banlanıyor ama bir türlü bitmiyor.
  • ÖTV zammı gündemimizde kesinlikle yok!

Aradan bir zaman geçer KÜÜÜTTT...

İhtimal dışı değil diyorum :)
  • ultra2140 U kullanıcısına yanıt
    Boyle bir konu vardi ama kimse kaideye almadi simdi gercek oldu xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan Ben motorsuz bir taşıtım :)))) Alışverişte fazla eşya taşımıyayım maazallah 150 beygir gücü var. Vergiyi artıralım derler.
  • işine yürüyerek giden ayaklarına vergimi vercek
  • Ayakkabilar da dahil edilmeli bence. Sonucta o da bizi bir yere goturuyor. Arabayla giden vergi verirken yuruyen neden vermiyor? Haksizlik degil mi bu? Sonuna kadar destekliyorum.
  • "Kesinlikle öyle bir vergi gelmeyecek" açıklaması gelirse vergi gelecek demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

ulan Ben motorsuz bir taşıtım :)))) Alışverişte fazla eşya taşımıyayım maazallah 150 beygir gücü var. Vergiyi artıralım derler.

• Bisikletin gidonunu ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.