Şimdi Ara

Motosiklet Alayım Derken Başıma Geleneler (Motoist Motorlu Araçları Beşiktaş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 haziran tarihinde İstanbul Motoist Beşiktaş tan motor satın aldım. İstediğim renk mat yeşil idi. Satış danışmanı Efe Bey rengin elinde olmadığını siyahının olduğunu ama fabrikadan getirtebileceğini ve 3, 4 iş günü içinde motorun teslim edileceğini söyledi. Ödemeyi yaptım beklemeye başladım. 23 Haziran cuma günü arayıp durumun ne olduğunu sordum ve bayram sonrasında teslim edilecek denildi. Aradan bayram geçti. 28 Haziran tarihinde tekrar aradım ve aracın 30 Haziran cuma günü teslim edileceğini söylediler. 30 Haziran'da aradığımda Gefco Logistik Teslim edecek araç Ankara’da denildi tabi ki edilmedi. Durmaksızın arıyorum motor nerededir diye her gün bana teslim ediliyor (?). Karta taksitle alındığı için iptal edemiyorum. Taksitle bloke kaldırılacağı için 12 ay kartım iptal edilmiş gibi oldu. Böyle kepaze bir firma görmedim. Bir bayilerinden mat yeşili bulduklarını söylediler ve cumartesi aksamı otobüsle yollayacaklarını. Cumartesi geldi yine arayan yok. Aradım motorun şuan otogarda olduğunu ve Pazar sabahı teslim edileceği söylendi. Pazar sabahı aradığımdaysa otobüs firmaları almıyor ambarla yollayacağım denildi. Pazartesi aradığımda ambar nerede telefonu vs diyecekken aksam patronum görüşecek sizinle denildi ve tabii aranmadım. 11 temmuz günü fabrikayı aradım ve adamlar böyle bir sipariş geçilmedi dedi. Motoist firmasına döndüm ve durumu anlattım. Ellerinde olduğunu ancak sipariş geçilmediğini söylediler. Ben bakayım birde dediler. Aksam üzeri artık iyice bezmiş bir şekilde tekrar aradım ve rengin olmadığını söylediklerini şuan mağazamızda siyah rengi var isterseniz gönderebiliriz dedi. Ve 20 gün beni bugün geliyor yarın geliyor diye uğraştırarak elindeki hiç istemediğim renkte motoru bana satmış oldu.

(Ha bu arada adamlar o kadar dürüstler ki '' Bu yaptığınız nitelikli dolandırıcılığa girer.'' dediğimde ohoo neler neler yağdırdı yok savcılığa versem bu söylediğinizle şöyle olur böyle olur.. Kendilerine laf söyletmiyorlar ki şahsiyetine söylediğim birşey de yoktur. Motor satışlarında normalde olması gereken bu sanırım. Parayı al satış için oyala müşteri her aradığında bugün geliyor yarın geliyor de.. )

12 temmuz sabahı 6 da telefonum çaldı Otobüs firmasının şoförü arıyor; motorunuz aşti de siz neredesiniz. Şakamı yapıyorsun be adam. Motoru otobüse veriyorlar ama bi zahmet edip şu otobüsün kargosunda sabah orada olacak demekten acizler apar topar gidip arabayla aldım.

Sıra evraklara geldi. Motoist Beşiktaş satış sorumlusu efe bey sürekli telefon tacizlerimden her gün aramalarımdan sıkılmış olacak ki muhasebeden sevim hanımın telefonunu verdi. 17 temmuzdan itibaren her gün evrakları gönderiyor oda… Nasıl bi batağın düzenin içine düştüm anlamış değilim. Her gün iki defa arıyorum, bi bahanede sunmuyor. ‘’Üzgünüm Abdullah Bey göndereceğim, kargo bekliyorum…’’
    Konuşmalarını duyarsanız efendi, medeni insanlar gibi düşünürsünüz ancak durum bire bir yukarıda yazdığım gibi.. Mağdurum da mağdurum... Yarın teslim ediliyor, bugün kargoya veriyorum… Türlü türlü yalanlar.

Evrakları gönderemiyorlar madem bi arkadaşımı yönlendireyim aldırayım dedim. Tamam dedi adresi verdi. Arkadaşı aradım adam şehir dışında. İyiki de öyle. Tekrar aradım muhasebeci sevim hanımı olayı bana bi anlat neden gelmiyor bu evraklar kargo dediğin bi gün gecikir iki gün gecikir nedir olay? Derin bi iç çekip evrakları yollayamamasının sebebinin ötv sini yatıramadıkları olduğunu itiraf etti. Muhtemelen bunu söylediğinde çok hafifledi zira onca zamandır sürekli yalanlar yalanlar. Çözüm nedir ne yapabiliriz dedim patronlarının geleceğini yarım saat sonra arayabileceğini söyledi (Eyüp Alperen Cerrah). Hala bekliyorum, gelecek de çözüm üreteceğiz(?).

Tek tavsiyem var Motoist Beşiktaş Şubesinden alışveriş yapmamanız yada aldığınız her şeyin eksiksiz bir şekilde elinize geçmeden paranızı vermemeniz (eminim sizden önce koşacaklardır bu durumda).

Türlü uğraşlarla aldığım motor kapıda zincirli yatıyor sabah işe giderken bakışıyoruz aksam eve girerken cilveleşiyoruz, arada su yem filan veriyorum böyle saçma bi durumdayım bakalım sonuç ne olacak.

• Allah tepelerinden baksın , şikayet var.coma yazın durumu. Bu kadar aptal bir firma daha olmaz sanırım. Aklınızda olsun herhangi bir şey alırken kapora verin aracı aldıktan sonra gerisini verirsiniz.
  • Sinir edici, can sıkıcı bir olay maalesef, geçmiş olsun.

Ciddiyetsiz bir işyeriymiş, birde üste çıkıyorlar.

Ben naçizane tecrübelerimden, örneğin: Ev tadilat-tamiratında paranın hepsini verdiğinizde işin uzadığını, sorun çıktığını yaşadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.