Merhaba bajaj pulsar ns 150 motorumdan içinden ses gelme problemi yaşamaktayım. sesin kranktan olduğu sorduğum yerlerden gelen bilgi üzerine kesin gibidir.Benim motorsikletim kapalı garajda şuan kullanımı riskli olduğu için kullanmıyorum. arkadaşımın tanıdığı birisi var onunla görüştüm bana geniş çapta bilgiler verdi. kendi motoru ile garaja gelip benim motorumu alacağını ve kendisinin motorunu orada bırakıp parçaları alıp dükkana götürüp tamir edeceğini söyledi. bu arkadaşımın baya iyi tanıdığı birisi. sorun şurada kendisine ruhsatı vermemi ve anahtarı vermemi söyledi. sorduğumda ise beylikdüzü esenyurt bölgelerinde kaçak motorun çok olduğu ve onarım sırasında görevli gelmesi durumunda kanıt amaçlı olduğunu söyledi. ayrıca yolda da çevirme olursa motorumun bağlanmaması için tedbir amaçlı olduğunu söyledi. fakat bu devirde kimseye güvenmiyeceksin. bu ruhsat olayına ben takıldım. yardımcı olmanızı bekliyorum arkadaşlar.
Ailenden biri olmadığı sürece kimseye anahtar ruhsat vs verme derim ben ne olur ne olmaz motoru alıp gider parçalar satar kalırsın ortada sonra. Ayrıca motor bozukmuş nasıl gidecekmiş?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
durduğu yerle mesafesi fazla yok yavaş şekilde gider sanırım
Sen de bıraktığı motorun ruhsatını al.
Dolapdere'de Vespa'mı tamire bırakıyorum hiç ruhsat bırakmadım. Hem ruhsatı hem anahtarı bırakacağım üstüne bir de notere gidelim
Fotokopisini ver ya da beraber gidin, ruhsatı kesinlikle verme. Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde. Olmadı motoru kendin götür, ruhsatında fotokopisini bırak adama. Çalıntı motor arayan polis ruhsat olmasa bile şasi ve motor numarasından çalıntı ihbarı olup olmadığını sorgulayabilir.