Şimdi Ara

Motosikletime güvenmiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende cbr 125 var fakat her ne sebepten olduğunu bilmiyorum ama motosikletime güvenmiyorum. 2. el aldım. Ustaya götürdüm baktırdım yinede usta tam bakmamıştır diye bir korku var içimde. Ya virajta tekerlek çıkarsa ? Ya hızlanırken parçalar dağılırsa ? İşte bu yüzden motoruma güvenmiyorum ve çok endişeli sürüyorum.

Buda bana hiç bir keyif vermiyor. Sorular biraz paranoya tarzı oldu ama idare edin ..

• ben 5 yıldır kuryelik yapıyorum. ilk zaman bu paranoya bende de olmuştu ama zamanla alışıyorsun ve hiçbirşeyi kafana takmıyorsun. düzelir bu durum. gelip geçicidir.
    hem bindiğin araç ta honda olduğu için korkmana gerek yok.
    rastgele usta motordan anlamayabilir. honda servisine götür. bakıma soksunlar en fazla 35 tl tutar.
  • Teşekkürler size kuryelik hakkında bir pm attım ilgilenirseniz sevinirim.
  • havrix haklı bencede honda servisine götürmende fayda var
  • otoyolda 120 ile giderken aklımdan kötü şeyler geçer. şimdi tekerlek mili çıksa veya aniden lastik patlasa mahfolurum gibi vesveseler oluyor. o zaman yavaşlayacaksın sağdan gideceksin, rahat olursun artık. ve daha sonra alışırsın. burada cesaret çok önemli faktör.
  • bende 7 aydır ybr 125 kullanıyorum bendede korku var biri gelip çarparsa ya duramaz vurursam ya fren patlarsa :)
  • forum yerine bir psikiyatriye gidin bence seyir halindeyken ha tekerlek çıkacak ha motor dağılacak diye düşünmek pek normal bi durum değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoshow

forum yerine bir psikiyatriye gidin bence seyir halindeyken ha tekerlek çıkacak ha motor dağılacak diye düşünmek pek normal bi durum değil

Güldürdün beni doğru söylüyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcaytoshow

forum yerine bir psikiyatriye gidin bence seyir halindeyken ha tekerlek çıkacak ha motor dağılacak diye düşünmek pek normal bi durum değil

• olmayacak durumlar degil.
    gecen sene arkadasim aydin otobaninda 600 rr la ortalama 250 ile giderken arka mil cikti yerinden cok sukur mil tam salmadigi icin ufak cant hasariyla dusmeden durumu atlatabildiler
    3sene once arkadasimin on lastigi patladi r1le cesme otobaninda vefat etti.
    oncelikle guvenebileceginiz saglam bi usta bulmanizi tavsiye ederim,saglam usta yetkili servis anlamina gelmez! genelde ywtkili servisler dusuk ucretli isim yapamayan bi usta alirlar.sen git kardesim icini rahatlatacak isini cok duzgun yaptigina inandigin bi ustaya gotur komple bi bakim yaptir,ardindan rutin bakimlari kacirmadan surekli vidersen icin rahat bi sekilde motoruna binebilirsin.saygilar...
  • Kaza yaparım diye korksan anlarım da seninki artık paranoyaklık. Mukavvadan değil bu aletler.
    Bakımını zamanında iyi birine yaptırırsan bişey olmaz. Sen kendi sürüşüne dikkat et. Bunları düşünürken motosiklet sürülmez. Dikkat dağıtır.
  • yeni başladığım zamanlarda ben de benzer şeyler düşünüyordum zamanla geçiyor motorun honda güvenebilirsin eğer motorda içine sinmeyen bişey varsa götür o parçaları değiştirt komple bakıma soktur.giriş seviyesi motorların parçalarının maliyeti çok yüksek değil yetkili servisten korkmadan götürebilirsin. cbf 150 mi kardeşim bir tane ustaya bırakmıştı motorda çok kötü sorunlar çıktı motoru komple değiştirmek zorunda kaldık sonrasında o motor bir daha içime sinmedi ve binmiyorum ilk fırsatta elimden çıkartıp iyi bir enduro almayı düşünüyorum.

kazasız sürüşler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arizaservisi -- 23 Aralık 2010; 12:44:09 >
  • beyler çok önemli bulduğum bir konuyu burda yazmakta fayda görüyorum. Aklınıza ne olursa olsun kötü şeyler getirmeyin. Bilinki aklınıza getirdiğiniz kötü şeyleri aslında çağırıyorsunuzdur. Eğer ki elinizde olmadan aklınıza kötü şeyler geliyorsa hemen tövbe edin. Sonrası ise Allaha güvenin derim.
  • Böyle düşündüğün anda sakin sakin sağ şeritten yavaşca yol al, dur bi yerde elini yüzünü yıka, paniğe gerek yok, Paranoyaklık seviyesindeyse eğer git bir piskoloğa.
  •  Motosikletime güvenmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.