Şimdi Ara

motosikletlileri sıkıştıran caniler (birinin aynasını indirdim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çekemiyormusunuz kardeşim trafiğe takılmadan aralardan geçmemizi varmı burdada motosiklet şıkıştıran caniler?

elim ayagım titriyor hala olayın şokundayım işten cıktım eve doğru geliyorum trafik var incirli taraflarında. aralardan yavaşça dikkatlice geciyordum neyse trafik rahatladı biraz millet hızlanmaya basladı. orta şeritten 90 ile gidiyorum cat diye yanımda wolkswagen passat geldi. baktım yavastan bana doğru yanasıyor hızlanıyorum oda hızlanıyor yavaslıyorum oda yavaslıyor bu iyice dibime girdi birden direksiyonu kırdı üstüme solda wolkswagen minibüs vardı gider halde bir kac saniye minibüse yaslanarak gittim minibüs olmasa dusecektim. minibusun sol tarafına gecip ozurdilemeye calıstım adam sorun yok dedi gecistirdi bahcelievlere dogru gelirken yine trafik tıkandı beni sıkıştıran aracı gördüm. yavasca yanastım yanına motosiklette hafif ayaklanıp dikiz aynasına tekmeyi vurdugum gibi uzadım arkamdan bagırmasını duydum ama neye fayda artık motosikletlileri sıkıstırmaya veya dusurmeye calısmaz cani herif

• Geçmiş olsun. Birazdan burası savaş alanına döner 2 grup arasında.

1. grup: Ayağına sağlık iyi ki tekmelemişsin keşke camını da kırsaydın
    2. grup: Ne olursa olsun kimsenin malına kasten zarar vermeye hakkınız yok yaptığınız yanlış...

Eğer adam gerçekten sizi sıkıştırdıysa ben 1. grupta yer alıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İnsanlar enteresan...

Arkamdan gelen motorsiklet gördüğümde geçebileceği aralık yaratıyorum, bazıları da inadına sıkıştırıyor.
    Bırakın geçsin gitsin işte.
    Sen gidemiyorsun diye o da seninle aynı çileyi çekmek zorunda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

İnsanlar enteresan...

Arkamdan gelen motorsiklet gördüğümde geçebileceği aralık yaratıyorum, bazıları da inadına sıkıştırıyor.

helal olsun hocam keske herkes sizin gibi düsünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

İnsanlar enteresan...

Alıntıları Göster
    Çok yanlış birşey. Motosikletlilerin lehine bir kanun çıkarmaları gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    böyle birşey yapılması çok terbiyesizce ve canice bir davranış,resmen bilerek adam öldürmeye çalışmaktır.fakat yazınızda geçen şu cümlede motor kullananların en büyük hatasıdır ""Çekemiyormusunuz kardeşim trafiğe takılmadan aralardan geçmemizi varmı burdada motosiklet şıkıştıran caniler?"" motorlulara saygı gösterilsin onlarda arabalar otobüsler kamyonlar gibi taşıt nasıl bir araba önünüzde veya yan şeridinizde gidiyorsa o motorda şeridinde giderken saygı gösterceksiniz....ama gel gelelim sizinde yazdığınız gibi araçların arasından geçmekte motorluların hakkı olan bir davranış değil sende önündeki aracın şeridini ihlal etmiyeceksin kurallara uyulmasını istiyorsunuz ama siz kurallara uymuyorsunuz buda kabul edilecek bir davranış değildir.bence iki tarafında bu davranışlarda hataları var.sizede geçmiş olsun arkadaşım allah korusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fk555897

Çok yanlış birşey. Motosikletlilerin lehine bir kanun çıkarmaları gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de çok fazla satıldığı ve çok fazla kesimin sahip olduğu bir marka olduğu için midir bilmem ama trafikte hata yapanların %90'ı Volkswagen oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Türkiye'de çok fazla satıldığı ve çok fazla kesimin sahip olduğu bir marka olduğu için midir bilmem ama trafikte hata yapanların %90'ı Volkswagen oluyor.

Alıntıları Göster
    Hem otomobil hem motor kullanıyorum iki tarafada herzaman saygılıyım.

Bu hobi Tr ye göre değil maalesef ..

Geçmişolsun dikkatli olun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L30N

Hem otomobil hem motor kullanıyorum iki tarafada herzaman saygılıyım.

Bu hobi Tr ye göre değil maalesef ..

Geçmişolsun dikkatli olun ..

Alıntıları Göster
    Allah'tan vwciler gelip o araç kaç ay bekleniyor bir aynası kaç ayda geliyor haberin var mı adamı niye dövmedin tarzı yorumlar yapmadığı için şanslısınız.
    AMam arabaya zarar vermen o adamı akıllandırmaz kiralık arabada olabilir o yüzden direk şahısa yapılmalı saldırı.
  • quote:

arkadaş pimi çekmişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

quote:

arkadaş pimi çekmişsin

Alıntıları Göster
    MOTOSİKLET SÜRÜYORSUN VE SAYGI İSTİYORSUN HAKLI OLARAK DOĞRU MU ANLADIM?

Buna cevap ver ona göre konuşalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Alıntıları Göster
    Motorsiklet kullanıcılarının duran trafikte etrafımdan geçmeleri dar olmasına rağmen dikiz aynama çarpmaları veya aynamı katlayıp kendilerine yer açma girişimleri hoşuma gitmiyor şahsen. Motorsiklet edebiyatından evvel motorsiklet adabını bileceksin neden söylüyorum şöyle tam techizatlı motorsiklet şöförleri hiç bir olumsuzluğa sebep olmuyorlar çünkü bu aletler ile trafiğe çıkmak için gereken usül adaba hakim insanlar diğerleri ise hem kuralsız davranıp isanların malına zarar veriyor trafiği tehlikeye sokuyor hem mağdur edebiyatı yapıyor...
    Trafik duruyor ise sende duracaksın
    Olur olmaz aralara girmeyeceksin girdiğin ara sana ait değil zira diğer otomobiller ile veya diğer yol şartlarına karşı braktığımız güvenlik mesefesidir
    Sıkışınca emniyet şeridine geçip sağından geçmeyeceksin
    Senin için dar biryere girip başkasının arabasına yaslanıp beklemeyeceksin
    Ve en önemlisi içindeki insanları seyre durmayacaksın hayır motorsiklet kullanıyor olmak trafikteki diğer vasıtalardan daha değerli kılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Motorsiklet kullanıcılarının duran trafikte etrafımdan geçmeleri dar olmasına rağmen dikiz aynama çarpmaları veya aynamı katlayıp kendilerine yer açma girişimleri hoşuma gitmiyor şahsen. Motorsiklet edebiyatından evvel motorsiklet adabını bileceksin neden söylüyorum şöyle tam techizatlı motorsiklet şöförleri hiç bir olumsuzluğa sebep olmuyorlar çünkü bu aletler ile trafiğe çıkmak için gereken usül adaba hakim insanlar diğerleri ise hem kuralsız davranıp isanların malına zarar veriyor trafiği tehlikeye sokuyor hem mağdur edebiyatı yapıyor...
    Olur olmaz aralara girmeyeceksin girdiğin ara sana ait değil zira diğer otomobiller ile veya diğer yol şartlarına karşı braktığımız güvenlik mesefesidir
    Ve en önemlisi içindeki insanları seyre durmayacaksın hayır motorsiklet kullanıyor olmak trafikteki diğer vasıtalardan daha değerli kılmaz

Alıntıları Göster
    Her araç kendi şeridinde gitmelidir. Aralardan sıyrılıp geçmek, makas atmak şerit ihlaline girer. Cezası idamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Her araç kendi şeridinde gitmelidir. Aralardan sıyrılıp geçmek, makas atmak şerit ihlaline girer. Cezası idamdır.

Alıntıları Göster
    Kendim de kullanıyorum ayrı, kullanmasam dahi motor ve bisiklet kullananlara saygı gösteriyorum.
    Gelgelelim bazı motor sürücüleri var ki, trafiğin kralı gibi hareketler, bir anda önüne kırar, frene basmasan vuracaksın adama, kırmızıda dururken, aralardan geçmeye çalışır, araca sürter vs.
    Bu tip hareketlerde bulunan motorcular da ayrı yani, yarın trafikte saygı ister, önce adam gibi kullan be arkadaşım.
    Adamakıllı kullananlara asla bir lafım yok, dediğim gibi ben de kullanıyorum zaman zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Kendim de kullanıyorum ayrı, kullanmasam dahi motor ve bisiklet kullananlara saygı gösteriyorum.
    Gelgelelim bazı motor sürücüleri var ki, trafiğin kralı gibi hareketler, bir anda önüne kırar, frene basmasan vuracaksın adama, kırmızıda dururken, aralardan geçmeye çalışır, araca sürter vs.
    Bu tip hareketlerde bulunan motorcular da ayrı yani, yarın trafikte saygı ister, önce adam gibi kullan be arkadaşım.
    Adamakıllı kullananlara asla bir lafım yok, dediğim gibi ben de kullanıyorum zaman zaman.

Alıntıları Göster
    hocam malesef trafikte böyle şeyler oluyor.bazı danqalaqlar yüzünden bence iyi yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

hocam malesef trafikte böyle şeyler oluyor.bazı danqalaqlar yüzünden bence iyi yapmışsınız.

Alıntıları Göster
    Normal motor kullananlara saygım sonsuz ama motor kuryelere sinir oluyorum yapmadıkları yok trafikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Normal motor kullananlara saygım sonsuz ama motor kuryelere sinir oluyorum yapmadıkları yok trafikte.

Alıntıları Göster
    1 e 10 basıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRToX

Saygı olayınıda geçtim üzerime sürmesinler ben yokmuşum gibi davranmasınlar yeter.

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

Kesinlikle birinin aynasına çarpacağımı anlarsam o aradan geçmem.
    Boşluktan geçmek için hiç bir arabanın aynasını katlamadım şimdiye kadar.
    Baştan aşağı korumalarım full.
    Trafik duruyor ise ben durmam arkadaşım ben bu motorsikleti trafik derdinden kurtulmak için aldım. Sen söyle hangi ülkede aralardan geçmeyen motosiklet sürücüsü var?
    Emniyet şeridini zorda kalmadıkça işgal etmiyorum.
    Kesinlikle milletin arabasına yaslanmam ayaklarım yeterince sağlam.
    Trafikte dikkatimi başka yerlere vermemeye çalışırım.

Bence benim sürüşümde herhangi bir problem yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Ben bu motosikleti trafiğe takılmamak için aldım. Trafik sıkışınca bekleyemem ayrıca aralardan geçmeyip trafikte beklemeyide denedim ama arkamdaki sürücü arka tekerleğime kadar yanaşınca bu işten vazgeçtim.
    Aralardan geçme sebeplerimde biri ise arkadaşımın bu yüzden kaza yapması. Trafikte duran aracın arkasında beklerken arkadaki muhterem amcamız frene basmayı unutmuş ve motoru perte çıkartmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

1 e 10 basıyorum

Alıntıları Göster
    Motorcu gördüm mü trafikte yol veririm, aslına bakarsan tipik İstanbul şöförlerinin aksine adabıyla sinyal yakıp yol isteyen herkesede yol veririm. Sağ sol orta farketmez aracı şeritte 1 metre bile kaydıracak olsam aynadan kontrol ederim. Motorsiklet zaten 2 teker üstünde gidiyor, en ufak bir çarpmada istediğin kadar haklı ol vicdan azabı çekmek istemem.

Ama bizim beyinsiz şöförler motorsikletleri robotlar kullandığını sanıyor her halde. Konuyu açan arkadaşım, yapmış olduğun davranışı tek başına takdir etmiyorum. Ama şunuda söyleyim o sürücünün Annesi ile boğazda akşam yemeği yiyip sonra eve kahve içmeye çağırsan yine az. ellerine sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Motorcu gördüm mü trafikte yol veririm, aslına bakarsan tipik İstanbul şöförlerinin aksine adabıyla sinyal yakıp yol isteyen herkesede yol veririm. Sağ sol orta farketmez aracı şeritte 1 metre bile kaydıracak olsam aynadan kontrol ederim. Motorsiklet zaten 2 teker üstünde gidiyor, en ufak bir çarpmada istediğin kadar haklı ol vicdan azabı çekmek istemem.

Ama bizim beyinsiz şöförler motorsikletleri robotlar kullandığını sanıyor her halde. Konuyu açan arkadaşım, yapmış olduğun davranışı tek başına takdir etmiyorum. Ama şunuda söyleyim o sürücünün Annesi ile boğazda akşam yemeği yiyip sonra eve kahve içmeye çağırsan yine az. ellerine sağlık.

Alıntıları Göster
    1 - sizden dinleyince haklı duruyorsunuz, bir de karşıdan duymak gerek olanı biteni.
    2- haklıysanız iyi yapmamışsınız, keşke anahtarla boydan boya çizik atsaydınız da boyatmak zorunda kalsaydı.
    3- haksız da olabilirsiniz, "motorsikletliyim ben" diye sağdan soldan boş bulduğu yerden yapıştırmaya çalışan çok fazla motor kullanıcısı var. hele o kuryelerin allah bin türlü belasını, neyse tövbe tövbe. kendi şeridimizde giderken olası bir çukurdan kaçmak için bile yan aynaya bakmak durumundayız biz de, çünkü zırt diye bi motorlu belirebiliyor yanımızda. şerit benimse benim şeridime saygı duyacaksınız evvela. herşey karşılıklı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.