Şimdi Ara

motosikletlileri sıkıştıran caniler (birinin aynasını indirdim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • motor sürücülerinden hiç hoşlanmıyorum türkiyenin trafigi size göre deil ışıklarda sagdan soldan geçmeye çalışanlar yüzünden sogudum sizden......
  • keşke daha fazlasını yapabilseydin. eğer sen orda akan trafikte düşüp diğer araçlar tarafından ezilseydin çokuğuna- çocuğuna annene- babane ne diceklerdi dengesizin biri koskoca arabasıyla kimseye zararı olmayan motosikletine çarpmış ardından arkadan gelen araçta duramayıp üzerinden geçtiği için oracıkta öldü mü desinler???
  • Hocam hatalısın bence !
    Adamın aynısını indirmeyecektin . Direk kendisini indirip kaskınla geçirecektin kafayı.
    Resmen senin canını hiçe saymış.
  • Hocam sana hak verdim bunlar tek motora yapmıyoki arabaya da yapıyolar.
    Şeridi ortalıyıp tam geçmeye kalkarken o şeride kırmak falan bunları yakalıyıp dövüceksin ama işte adam değil onu yapan.
    Motosikletteyken çok vardı özellikle virajlarda sıkıştıran onlara göre motorun hakkı yok gitmeye zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Türkiye'de çok fazla satıldığı ve çok fazla kesimin sahip olduğu bir marka olduğu için midir bilmem ama trafikte hata yapanların %90'ı Volkswagen oluyor.

o markadan araç alanlar otomatik olarak sınıf atladıkları için diğer insanlardan üstün oluyorlar çok normal bir durum bence.ayrıca ayağına sağlık :)
    Birde sen yine iyi dayanmışsın, arabadan çekip ağzını burnunu kırmak gerekir bunun gibileri ibreti alem için.
  • Dedeye sahip cikalim

Hic saygisizlik gostermedim aksine yol verrim gecsin die ama bazilariki vın vın geziorlar motorsiklet kullanicilarini hepsi 4 4 luk masum deil tıpki araba kullanan edepsizler gibi eeeee insannikiside ustundeki
  • Sabah ara sokağın birine girerken, benim şeridimden pizzacı motor geldi. Karşı karşıya kaldık, motoru kendi şeridine sokmaya çalıştı fakat ordada arabalar vardı. Korna çaldım bağırdım gel geç diye geri çıktım birazda geçerkende Allah razı olsun dedi.
    Sadace ona değil bugün birçok kişiye yol verdim, hergün yaptığım gibi.
    Kimisi selektör ile, kimisi korna ile teşekkür ediyor. Bu beni cidden çok mutlu ediyor.
    Bizim millete arabaya binince bi haller oluyor. Dışarda sarmaş dolaş olacak adamlar, trafikte düşman oluyor.
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    hocam 10 numara 5 yıldızlık birşey demişsin aynen öyle
  • Motosikletim olsa demir jopsuz çıkmazdım. Arabada bile tırsıyorum milletin hatalarından. Makasçıların hatalarını telafi etmekten sinir stres sahibi oldum. Motosiklet hakikaten Türkiye'ye göre değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. gruba yaz beni ;)

o senin canına kastettiyse sen onun aynasına kastetmişin suç mu

normalde arabayla olsa pek takılmam sonuçta 4 tekerlek sürter geçeriz ama motosiklette en ufak denge kaybı sürücünün canına mal olur Allah korusun... iyi yapmışsınız

ben çoğu sürücünün aksine motosikletlilere daha bir öncelik tanıyorum trafikte yanımdakilerle aramı açıyorum daha rahat geçsinler diye biz gidemiyoruz bari onlar gidebilsin işine evine diye...
  • Kim ne derse desin az bile yapmışsın hocam sanırım yerinde olsam takip eder araçtan indiği ilk yerde saldırırdım.
  • xcraz kullanıcısına yanıt
    Aynayı kırıp kaçmakla ADAM'san haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

motor sürücülerinden hiç hoşlanmıyorum türkiyenin trafigi size göre deil ışıklarda sagdan soldan geçmeye çalışanlar yüzünden sogudum sizden......

aynen öyle, trafik kuralına uyanını araya kaynak yapmayanını görmek nasip olmadı henüz, arada kalıp geberenlere de inan zerre üzülmüyorum hatta bi tanesi gözümün önünde geberdi gitti,gebermeden önce sen çok bile yaşadın dedim adamın yüzüne, sonra da fazla sürmedi geberdi zaten
  • Maganda olduktan sonra iki tekerli ya da dört tekerli farketmez... Kurallara uyan herkese saygı duymamız gerek. Gerçekten kurallara uymayan motor sürücüleri de var, motosikletleri araç olarak görmeyen otomobil sürücüleri de var. Ben de aynı zamanda motor kullanıyorum. 50 Km hız sınırlı şehir içi yolda hız sınırına uyarak gidiyorum ve adam arkadan kornaya basıyor. Neden çünkü motoru normal araç olarak görmüyor. Ayrıca motorun üzerine çıktımı bütün trafik ona aitmiş gibi sorumsuzca davranan motor sürücüleri de var. Yazın bir tanesi kırmızı ışıkta yanımda duruyor, kaskımı göstererek, "Bu sıcakta nasıl takıyorsun, terletmiyor mu?" diye soruyor... Arabaya biner binmez ilk kemerimi takarım, motora binince de kaskımı... Bunları yapmadan asla kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rutan -- 4 Şubat 2014; 1:29:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

İnsanlar enteresan...

Arkamdan gelen motorsiklet gördüğümde geçebileceği aralık yaratıyorum, bazıları da inadına sıkıştırıyor.
    Bırakın geçsin gitsin işte.
    Sen gidemiyorsun diye o da seninle aynı çileyi çekmek zorunda mı?

Ben de özellikle boşluk bırakıyorum ancak bunu onların iyiliği için değil, daracık kaldığında aralarında sıvışmak uğruna motoru sürte sürte geçirip, aracımı çizmemeleri için yapıyorum.

Yoksa motorcuları genel olarak sevmem, birçok kez kaza yapmama sebebiyet veriyorlardı.
  • ayağına sağlık hocam adamsın
  • kafada kask, korumali mont, sert botlar, dizlik falan tam robocopsun ustad.. zarar gorme ihtimalin %1 yakalayip dalsaydin keske
  • Oncelikle gecmis olsun size birsey olmamis ya gerisi pek muhim değil aslinda.

Konu hakkindaki görüşüm aslinda biraz farkli. Motorlulari gorunce biran tedirgin oluyorum. Nedeni ise 5 ay once bir motorlunun aracima çarpmis olmasi ustelik ehliyetsiz ve yasi tutmuyor. Sifir aracimin malesef ilk kazasi idi.

Trafike seyir halinde iken elimden gedigince motorlulara musamma gosteririm. Gecsin gitsin ne olacak ben cile cekiyorum diye onunda cekmesi sart degil. Ama bazıları var ki isik hiziyla aradan dereden milimetrik geciyorlar az sovmuyorum onlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kaza olaylarında veya tartışmalarda 2.ciyi dinlemeden yorum yapmak yanlış olur.Çünkü herkes kendine göre haklıdır
    ama ülkemizde bu olay genel olarak mevcut. Motorculara trafikte gereken dikkat gösterilmiyor.BANANE o dikkat etsin yaklaşmasın mantığı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Geçmiş olsun. Birazdan burası savaş alanına döner 2 grup arasında.

1. grup: Ayağına sağlık iyi ki tekmelemişsin keşke camını da kırsaydın
    2. grup: Ne olursa olsun kimsenin malına kasten zarar vermeye hakkınız yok yaptığınız yanlış...

Eğer adam gerçekten sizi sıkıştırdıysa ben 1. grupta yer alıyorum :)

bende 1 denim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.