Şimdi Ara

motosikletlileri sıkıştıran caniler (birinin aynasını indirdim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanın iyi yapmışsın diyesi geliyor, kimse kusura bakmasın. Böyle bi adamı eğitemezsin ki, katıksız öküz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hem bir bisiklet hem de otomobil kullanıcısıyım.Motosiklete merak sarmıştım aslında çok da mantıklı geliyordu.Ama bu İstanbul'da bisikletle yolun kenarında çektiklerimden sonra motorsiklete cesaret edemedim.

Motor gördüm mü etrafımda hemen yolumu veririm.Hem onu hem kendimi güvenceye alırım.Ama bazen anlık da olsa farkedemiyor insan o zaman uyarmak gerek mutlaka.

Yalnız kasksız ekipmansız ve/veya serseri mayın gibi gezen motorcular istemiyoruz zaten herkesin derdi de onlar.

Daha geçen gün sağ yanımdan bir tane zibidi ben 30km ile giderken fişek gibi geçti.Aklım çıktı, ya o an azcık sağa alayım desem arabayı da göremesem ne olacaktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maraz9

helal olsun ben olsam aynısını yapardım veya camını falan kırardım.usta bu arasa motorun hangisi?

GSX R 600 hocam
    quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Vurup kaçan ADAM'sa kavga etmek KARI'lık olur herhal

Biraz daha açık konuşsan anlayamadım tam olarak ne dediğini vurup kaçmamam gerektiğini mi söylüyorsun?
  • hakliymis gibi bi de konu acmis
    hey allahim ya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcraz kullanıcısına yanıt
    Adam senin canına kast ediyorsa2 seçenek vardır.
    1-Gidersin şikayetçi olursun
    2-Adam gibi çevirri kavganı edersin.
    Vurdum kaçtım demek ne demek.O zaman bizde iki şerit ortasından giden motorluya vurup gidelim sonra da böbürlenelim.Motorlu efendi gitmemesi gereken yerden gidip bizi zor duruma soktu bende vurdum kaçtım.
    Birde karşı tarafı dinlesek bakalım o ne diyecek.Bir insanın üstüne sürmek cinayet sebibidir yapmışmı yapmışsa niye yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Aynayı kırıp kaçmakla ADAM'san haklısın.

yani bir de işin o boyutu var, madem delikanlısın kaçmayaydın da ineydin motordan dikileydin adamın karşısına,
    TABİ YERSE...
    sen fare gibi kaç git buraya gel klavye delikanlılığı yap artistlik yap,
    diyelim ki adam psikopatın ensesi kalının biri çıktı adresini buldu geldi ve şu an tam arkanda, ne MOK yerdin ? korkundan altına mıçmaz mıydın? abi ben bi eşşeklik yaptım kusuruma bakma .OKUNU yiyim demez miydin?
    demezdin , HADİ LAN ....
  • Hem bisiklet hem araba kullanıyorum.2 arçtada etrafımdakilere saygılı biçimde kullanıyorum
  • motorcular 2 aracın arasından geçiyorsa kendi şeridini takip etmeyip çizgi üzerinde seyrediyorsa

bizi niye araç olarak görmüyorlar bizi niye sıkıştırıyorlar diye ağlamasınlar açık net.

ya adam gibi şeridinden git herkes sana normal araç muamelesi yapsın ya da şerit çizgisi üzerinden git herkes sana fare muamelesi yapsın.

edit: motosiklet nasıl sürülür trafik kurallarını nizamını bilmeden süren insanlar gelip başlık açıyor kendilerini haklı sanıyorlar. motosiklete de normal otomobil muamelesi yapılır otomobil nasıl solluyorsa motor da öyle sollar öndeki 3 şerit de doluysa aradan geçemezsin. sen bu kurallara uymayacak tc karayollarını kullanma o zaman kardeşim. sonra gelip beni ezdiler diye de zırlama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue spirit -- 4 Şubat 2014; 22:32:18 >
  • iyi yapmışsın ben de geçen üstüme kıran accentin kaputunu yamulttum

• motorsikletin arabayla aynı yolda gitmemesi lazım normalde ancak ülke şartlarında mümkün değil. Bu durumda motorsiklet kendini bir taşıt gibi görerek bulunduğu şeridin ortasından giderse bende normal gidiyorum ama sağ sol yaparak gidiyorsa açıkçası tırsıyorum. Sağ sinyal veriyorum sağa döneceğimi bile bile sağıma giriyor sol sinyal veriyorum aynı şekilde. Normalde araba olsa orada beklemek zorunda ama motor olunca aradan geçiveririm diye giriyor e sonrası malum asfalta yapışır gider. Ben motorda değilde arabada olmama rağmen aşırı dikkat ettiğim için daha başıma gelmedi. Ama yarın bir gün başıma gelebilir heleki sağa yanaşıp durduğu belli olan arabanın sağına girilmez ordan birisi kapı açabilir ama düşünmeden hareket edip sonrada asfalta yapışınca sağa sola saldırmanın anlamı yok. En güzeli mecburi değilse binmemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

http://www.youtube.com/watch?v=IrNnb2VAveo&feature=player_embedded

Motorsiklet kullanıcıları görüldüklerinden eminler mi? Başlığı açan kişi durumu kendine göre nispi hareket olarak anlatmış, yol durumuna göre değil.

Motorsiklet kullanıcıları genelleyelim ; "motorsikletler bence istisna olmalı...emniyet şeridinden de gider,yeri gerekirse ters şeride de girer...efendi olduktan sonra gayet normal... " bu görüşte olduktan sonra başlarına daha çok işler gelir.

Traffic engineers observe that the likelihood of a crash happening is significantly higher if vehicles are traveling at speeds faster or slower than the mean speed of traffic;[n 10] when severity is taken into account the risk is lowest for those traveling at or below the median speed and "increases exponentially for motorists driving faster".

Bir kazanın olma olasılığı trafiğin akma süratinden yavaş ya da hızlı seyredildiğinde artıyor. En az kaza riski trafiğin akma hızında ya da biraz altında seyrederken mevcut. Trafiğin akma hızından daha süratli sürücüler için risk geometrik olarak artıyor.

Trafikten hızlı gitmeye çalıştığınızda kaza rskinizi arttırsınız.

Çok güzel bir video.Aslında ne kadar basit hatalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: G@LGE

Ben genelde başıma bela olmasın çizmesin, veya bana çarpıp biyerine birşey olmasın diye yol veririm motosikletlilere veya aralardan geçmelerine yardımcı olmaya çalışırım ama şöyle bir ikilem var
    Motosiklet sürücüleri diyor ki "trafikte bizi taşıt-araç yerine koyacaksınız" tamam koyalım ama şeritte durmayan siz, her bulduğu araya fırlayan siz, aralardan geçecem diye milleti zor durumda bırakan siz, bunlara rağmen hala da hepinizde ayrı bir mazlum edebiyatı, nasıl olacak bu iş? Allah var kasti motorlu sıkıştıranı gördüğüm zaman bende aracı sıkıştırıyorum yapmasın diye ama önceden acaba motorlu ne yaptı diye de düşünmeden edemiyorum
    Şİmdi bakıyorum bunları yapanlar sadece kurye vs değil adamın altında goldwing var araya girmeye çalışıyor, BMW nin maşallah kamyon gibi motosikleti altında kaldırımdan gidecem diye uğraşıyor, e taşıtın kaldırımda ne işi var?
    Motorsiklet sürücülerinin önce bunlara karar vermesi lazım

iste ben bu yorumun altina imzami atarim.

• Hocam koprude giselerden gecerken yada otobana girerken giselerde plakayi katlayanlardanmisin acaba
    Motorcular genel olarak saygi isterlerse kirmiza gecmeyecek gisede plaka kapanmayacak milletin malini tehlikeye dusurmeyecek
    Sana yapilanlara da uzuluyorum bence trafikte sokak kedisi bile saygiyi hakediyorken insanlar saygi gostermiuor borbirine

• aralardan geçiyordum diyor. ve de kendini haklı buluyor. ayrıca motosiklet sürücüleri neden kendilerini farklı görüyor. aralardan geçerek kendi görünürlüklerini azaltıyorlar. zaten riskli olan sürüşlerini daha riskli hale getiriyorlar. trafikteki normal araç gibi davranıp neden şerit çizgi aralarını kullanmıyorlar.
  • Aradan geçen motorcuya yol verilmez ki. Doğrusu budur. Yol vermeyenlere kızanlar nasıl bir kafa yaşıyor anlamıyorum. Trafikte kaykay kullanıyor olsanız iki taşıt arasına giremezsiniz. Girerseniz alırsınız ..... .

Aynayı kırdıktan sonra sadece kaçabilirsiniz zaten . Erkekliğin %90'ı nede olsa. Ayrıca bu şekilde araca zarar verdikten sonra durup otomobil şoförü ile kapışan delikanlı motorcuda görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hokka -- 5 Şubat 2014; 11:06:45 >
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Geçeceksin bu ayakları, sen ne insanların yazdığına boş diyebilirsin ne de salata malata, kullanamıyorsan ağlamayacaksın. Aralardan geçemiyorum diye mazlum edebiyatı yapmayacaksın, bunları yapıp da millet bacağını eline verince zırlamayacaksın.
    Kurallar herkes için var ben motor kullanıyorum arkadan gelenin ne yapacağı belli değil deyip kendi kurallarını yazamazsın, yazarsan eline alırsın motoru da bacağı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G@LGE -- 5 Şubat 2014; 11:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G@LGE

Geçeceksin bu ayakları, sen ne insanların yazdığına boş diyebilirsin ne de salata malata, kullanamıyorsan ağlamayacaksın. Aralardan geçemiyorum diye mazlum edebiyatı yapmayacaksın, bunları yapıp da millet bacağını eline verince zırlamayacaksın.
    Kurallar herkes için var ben motor kullanıyorum arkadan gelenin ne yapacağı belli değil deyip kendi kurallarını yazamazsın, yazarsan eline alırsın motoru da bacağı da

emine beder mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 5 Şubat 2014; 12:27:58 >
  • iyi halt etmişsin ben de bir keresinde köprü gişelerine benimle birlikte yanımdan giren motorcuya hafifçe dokunmak zorunda kaldım, dengesini kaybetti yalpaladı frene basmasaydım altıma alacaktım. saygı bekliyorsan sen de saygılı olacaksın bedavadan geçmeye kalkmayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

http://www.youtube.com/watch?v=IrNnb2VAveo&feature=player_embedded

Motorsiklet kullanıcıları görüldüklerinden eminler mi? Başlığı açan kişi durumu kendine göre nispi hareket olarak anlatmış, yol durumuna göre değil.

Motorsiklet kullanıcıları genelleyelim ; "motorsikletler bence istisna olmalı...emniyet şeridinden de gider,yeri gerekirse ters şeride de girer...efendi olduktan sonra gayet normal... " bu görüşte olduktan sonra başlarına daha çok işler gelir.

Traffic engineers observe that the likelihood of a crash happening is significantly higher if vehicles are traveling at speeds faster or slower than the mean speed of traffic;[n 10] when severity is taken into account the risk is lowest for those traveling at or below the median speed and "increases exponentially for motorists driving faster".

Bir kazanın olma olasılığı trafiğin akma süratinden yavaş ya da hızlı seyredildiğinde artıyor. En az kaza riski trafiğin akma hızında ya da biraz altında seyrederken mevcut. Trafiğin akma hızından daha süratli sürücüler için risk geometrik olarak artıyor.

Trafikten hızlı gitmeye çalıştığınızda kaza rskinizi arttırsınız.

Çok güzel eğitim videosu teşekkürler videodaki Kazaların büyük çoğunluğu motorcular asıl kusurlu, güvenli motor kullanmak için araba kullanmayı çok iyi bilen birisi olmak lazım ilk önce, arabalar duruyosa yavaşlıyosa neden yavaşlıyor buna bi bakmak lazım demekki bişey var yolda ya biri dönüş yapıyo ya biri bi yerden çıkıyor.., sen bunların arasına arkadan, yandan, en sağdan tam gaz dal sonra çarpıncada vay araba sürücüleri şöyle böyle bilmemne (bu şekilde kullanmayan dikkatli bilinçli motorcu arkadaşları ayrı tutuyorum ve onları çok destekliyorum) videodaki motorcular motor üstünde başka bi gezegenden gelmiş gibi kullanıyor neredeyse.

Konuyu açan arkadaş ise olayı VW cinin ağzından duymadık ondan kesin hüküm veremem, ama adama sizi pisliğine i..neliğine bilerek ve isteyerek sıkıştırdıysa o zaman iyi yapmışsınız gayet haklısınız.

• Önümde motorsiklet olduğu zaman aramı açmaya bakarım öyle gibine kadar girmem.

Allah korusun bir şey olur aniden frene basar ondan sonrasını siz düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.