Şimdi Ara

motosikletlileri sıkıştıran caniler (birinin aynasını indirdim) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cool story bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: must00

cool story bro

yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Hocam koprude giselerden gecerken yada otobana girerken giselerde plakayi katlayanlardanmisin acaba
    Motorcular genel olarak saygi isterlerse kirmiza gecmeyecek gisede plaka kapanmayacak milletin malini tehlikeye dusurmeyecek
    Sana yapilanlara da uzuluyorum bence trafikte sokak kedisi bile saygiyi hakediyorken insanlar saygi gostermiuor borbirine

quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Adam senin canına kast ediyorsa2 seçenek vardır.
    1-Gidersin şikayetçi olursun
    2-Adam gibi çevirri kavganı edersin.
    Vurdum kaçtım demek ne demek.O zaman bizde iki şerit ortasından giden motorluya vurup gidelim sonra da böbürlenelim.Motorlu efendi gitmemesi gereken yerden gidip bizi zor duruma soktu bende vurdum kaçtım.
    Birde karşı tarafı dinlesek bakalım o ne diyecek.Bir insanın üstüne sürmek cinayet sebibidir yapmışmı yapmışsa niye yapmış

1-Mahkeme ile uğraşacak vaktim yok.
    2-Kendime güvenmediğim için adamı çevirmedim. Eğer adamı durdursaydım kafamdaki kaskla kafasını dümdüz edebilirdim.
    Daha önce beni sıkıştıran adamı durdurdum sopayla saldırdı ama korumalar sağolsun çizik bile almadım ya ondan sonra? Sürücü hastanelik oldu vicdan azabı çekmekten uyuyamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: maximuzi

quote:

Orijinalden alıntı: KrM's

Aynayı kırıp kaçmakla ADAM'san haklısın.

yani bir de işin o boyutu var, madem delikanlısın kaçmayaydın da ineydin motordan dikileydin adamın karşısına,
    TABİ YERSE...
    sen fare gibi kaç git buraya gel klavye delikanlılığı yap artistlik yap,
    diyelim ki adam psikopatın ensesi kalının biri çıktı adresini buldu geldi ve şu an tam arkanda, ne MOK yerdin ? korkundan altına mıçmaz mıydın? abi ben bi eşşeklik yaptım kusuruma bakma .OKUNU yiyim demez miydin?
    demezdin , HADİ LAN ....

Konuşmana dikkat et karşında asker arkadaşın yok.
    Emin ol öyle bir şey demezdim yaptığımın sonuna kadar arkasında dururdum.

quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

motorcular 2 aracın arasından geçiyorsa kendi şeridini takip etmeyip çizgi üzerinde seyrediyorsa

bizi niye araç olarak görmüyorlar bizi niye sıkıştırıyorlar diye ağlamasınlar açık net.

ya adam gibi şeridinden git herkes sana normal araç muamelesi yapsın ya da şerit çizgisi üzerinden git herkes sana fare muamelesi yapsın.

edit: motosiklet nasıl sürülür trafik kurallarını nizamını bilmeden süren insanlar gelip başlık açıyor kendilerini haklı sanıyorlar. motosiklete de normal otomobil muamelesi yapılır otomobil nasıl solluyorsa motor da öyle sollar öndeki 3 şerit de doluysa aradan geçemezsin. sen bu kurallara uymayacak tc karayollarını kullanma o zaman kardeşim. sonra gelip beni ezdiler diye de zırlama.

Diğer mesajlarda gereken cevabı verdim. Motosikletlerin duran aracın arkasında durması TEHLİKELİDİR.
    Sıkışık trafikte 10 km ile aralardan geçmem seni rahatsız ediyorsa rahatsız olmaya devam et.
    Sıkışık trafikte aralardan 90 ile geçenlere lafım yok onlar katıksız hayvan ama insan gibi dikkatli ve yavaş geçenlere bir şey deme hakkınız yok.

Ayrıca gözden kaçırdığınız nokta şu, ben aralardan geçerken değil düz yolda şeridimde giderken araç sıkıştırdı.
    Şeridimde 80-90 gibi bir hızla giderken araç yan şeride yanaştı, üstüme doğru sürmeye başladı hafif manevralarla kaçtım ilk önce ama en sonunda hafif önüme geçip iyice üstüme kırınca şalterler attı.

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Hocam koprude giselerden gecerken yada otobana girerken giselerde plakayi katlayanlardanmisin acaba
    Motorcular genel olarak saygi isterlerse kirmiza gecmeyecek gisede plaka kapanmayacak milletin malini tehlikeye dusurmeyecek
    Sana yapilanlara da uzuluyorum bence trafikte sokak kedisi bile saygiyi hakediyorken insanlar saygi gostermiuor borbirine

Hocam karşıya sadece 1 kez geçtim. Katlanır plakalık var geçerken direk geçtim hgs olmadığı için plakaya kayıtlı hgs'den kesilir diye düşündüm ama kamera plakayı okuyamamış fazla gidemeden polis çevirdi Köprüden geçecek olsam plaka asla katlamam

quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

aralardan geçiyordum diyor. ve de kendini haklı buluyor. ayrıca motosiklet sürücüleri neden kendilerini farklı görüyor. aralardan geçerek kendi görünürlüklerini azaltıyorlar. zaten riskli olan sürüşlerini daha riskli hale getiriyorlar. trafikteki normal araç gibi davranıp neden şerit çizgi aralarını kullanmıyorlar.

Aynı cevaplar dönüp duruyor. Bak üstte ne yazmışım. Başka bir aracın arkasında durmamız TEHLİKELİ.
    Ayrıca aralardan uçuk süratlerle geçmiyorum sıkışık trafikte en fazla 10 km/h ile kontrollü geçiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Hokka

Aradan geçen motorcuya yol verilmez ki. Doğrusu budur. Yol vermeyenlere kızanlar nasıl bir kafa yaşıyor anlamıyorum. Trafikte kaykay kullanıyor olsanız iki taşıt arasına giremezsiniz. Girerseniz alırsınız ..... .

Aynayı kırdıktan sonra sadece kaçabilirsiniz zaten . Erkekliğin %90'ı nede olsa. Ayrıca bu şekilde araca zarar verdikten sonra durup otomobil şoförü ile kapışan delikanlı motorcuda görmedim.

Beni düşürme noktasına gelen sürücüyü emniyet şeridinde durdurdum sadece konuşmak için sopayla inip saldırdı korumalar sağolsun çizik bile olmadı bende. Sonrasında adama kaskla kafa attığım için mahkeme ile uğraş dur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcraz -- 5 Şubat 2014; 18:11:19 >

• kasti bir durum ise hak etmiş diyorum
  • Bazı motorlular beni çıldırtıyor,bugün anayolda yeşil yanıyor ve normal olarak gidiyorken yandan birden çıkıp gitti gayet rahat bir şekilde ve herif sağına soluna bakmaya tenezzül bile etmiyor.İyiki hızım fazla değildi fazla olsa muhtemelen ezilmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorculara yol verin geçsinler neyi zorluyorlar anlamış değilim hayat zaten vurmuş adamlara çoğu ekonomik durum yetersizliğinden çoğuda ekmek kavgasına 2 teker üstünde. Nezaman ayna motorcu görsem yol veririm rahatça geçsin gitsin diye. Arada bazen abuk subuk davranan motorcu yok mu var ama abuk subuk araba kullanan şöför yok mu o daha fazlasıyla var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 5 Şubat 2014; 21:36:17 >
  • İki araç arasındaki şeritlerin motorsikletlerin tercihli yolu olduğu İstanbul'da bu arkadaş saygı istiyor ya ne diyeyim. Dikkat et de biri filo aracıyla aniden önünde frene asılıp seni camına sinek etmesin. Hastahanede yattığına mı yanarsın yoksa çarptığın aracın tamir masrafları ile işletme zararı için çalıştığın işyeri başta her yere haciz ihbarnameleri geldiğinde kendini açıklamaya mı çalışırsın görürsün.

Not: Darıca kavşağında böyle şerit üzerinde cambazlık yapan bir vatandaşa bu sistem uygulanmış,vekalet ücreti günbilir resturant samatya'da çatır çatır yenmiştir.
    Saygılar.
  • türkiye de motorsiklet kullanılmaz. her an ölüm riski taşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcraz

Neyin peşindeler anlamıyorum ki
    Çekemiyormusunuz kardeşim trafiğe takılmadan aralardan geçmemizi varmı burdada motosiklet şıkıştıran caniler?

elim ayagım titriyor hala olayın şokundayım işten cıktım eve doğru geliyorum trafik var incirli taraflarında. aralardan yavaşça dikkatlice geciyordum neyse trafik rahatladı biraz millet hızlanmaya basladı. orta şeritten 90 ile gidiyorum cat diye yanımda wolkswagen passat geldi. baktım yavastan bana doğru yanasıyor hızlanıyorum oda hızlanıyor yavaslıyorum oda yavaslıyor bu iyice dibime girdi birden direksiyonu kırdı üstüme solda wolkswagen minibüs vardı gider halde bir kac saniye minibüse yaslanarak gittim minibüs olmasa dusecektim. minibusun sol tarafına gecip ozurdilemeye calıstım adam sorun yok dedi gecistirdi bahcelievlere dogru gelirken yine trafik tıkandı beni sıkıştıran aracı gördüm. yavasca yanastım yanına motosiklette hafif ayaklanıp dikiz aynasına tekmeyi vurdugum gibi uzadım arkamdan bagırmasını duydum ama neye fayda artık motosikletlileri sıkıstırmaya veya dusurmeye calısmaz cani herif

ben araba kollanan biriyim fakat ben bile helal olsun diyorum az bile yapmissiniz motordan inip kavga etseydin diyenleride takmayin bordo klavyeliler

• Yanlış anlamayında motorla yolun ortasında işiniz ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yanlış anlamayında motorla yolun ortasında işiniz ne ?

Haydaa yine aynı soru.
    Hocam motosikletlerin araçların tam arkasında durması TEHLİKELİDİR ve orada DURMAMALIDIR.
    Trafik ışıklarında neden motosikletliler en öne geçer sanıyorsunuz yada aralarda durur?
    Ayrıca trafik durmuşken aralardan 50-60 ile geçmiyordum 10km/h ile ayaklarım yerde dikkatli geçiyordum ama siz hala rahatsız oluyorsanız rahatsız olmaya devam edin.
  • Otomobil sürücüsünün sıkıştırması yanlış, eğer ki sizi görerek ve isteyerek yaptıysa.

Yalnız, özellikle kurye, restaurant motorları çok kötü kullanıyorlar. Şerit değiştirmem lazım, yanıma sokulmaya çalışıyo, zaten sinyal vermişim, dörtlü yakıyorum aynen devam, hafif kornayla da anlamazsa artık kornaya abanıyorum, sonra da kimisi el kol yapıyo.

Daha dün emirgan sahilden bebek yönüne gidiyorum, o yolda malum sağ tarafta hep park halinde araçlar var, motorlu sol arka çamurluk hizasına girdi, bi arka tamponda bi çamurlukta. Ya kardeşim geçeceksen geç, geçmeyeceksen az geriden gel ki ani fren yaparsam arabanın üzerinden takla atıp gitme. İlerde de bi kamyonet parketmiş,biraz daha sola kaymam lazımdı, motorcu yüzünden kan ter içinde kaldım. Acemi bi sürücüye denk gelse onun da başını yakacak.
  • olay anlattığın gibiyse iyi yapmışşın
  • Sıkışık trafikte kaldırımdan gitme terbiyesizliğini yapmasınlar. Motorcularla hiç bir derdim olmaz. Bunu daha önce bu forumda yazmıştım. Kullanıcı ismini şu anda hatırlamadığım bir üye şöyle cevap vermişti.

-Biz sizin gibi yazın klimalı arabalarımızın içinde oturmuyoruz. Yazın güneşten, kışın yağmurdan, kardan kendimizi koruyamıyoruz. O yüzden sıkışık trafikte ve kırmızı ışıkta sizin gibi rahat rahat bekleyemiyoruz.

Yani kendilerinde kaldırımdan gitme yetkisini böyle buluyorlar.
  • Davanızda haklısınız ama eyleminizde değil.
    Doğru olan, aynayı kırmak yerine, o sırada uyarıda bulunmak idi.
    siz vur-kaç yapmışsınız biraz.
    o vw'ci sizi yakalasa, ortada motorsikletinizi bırakmazdı sanırım.
  • Buraya gelip passat sıkıştırdı ölüyordum,hiç birşey yapamadan kaçtı gitti deseydin üzülürdüm. Aracın aynasını parçalamana sevindim açıkcası resmen ''oh iyi olmuş dedim''.

Geçenlerde sahil yolunda sağ tarafımda giden motosikletli birini sıkıştırdım istemsizce, kör noktamda kaldığından ötürü görmedim. Akşamdı,farlarıda verimsiz yanıyordu.Haklı olarak kızdı,el kol yaptı sağ çekip durdum bende indim araçtan gittim özürdiledim,şaşırdı adam. Canın sağolsun olur böyle şeyler trafikte dedi.

Ama şu sol şeridin solundan gitmeleri yokmu resmen ölüme meydan okumak gibi birşey. Çok az insan sol şeritteyken sol aynasını kullanır gerek duymaz çünkü. Aracı kullanan birinin ani sola bi hareketlenmesi o daracık 50-60 cm yerde vahşice ölmek demek. O daracık alanda geldiğini gördüğüm zaman mümkün olduğunca sağa kaçıyorum. Sağdan geliyorsa sola gidiyorum. Geçsin gitsin adam,biz trafikte acı çekiyoruz diye onunda çekmesi gerekmiyor.

• Kesinlikle Haklısın Kardeşim Herkez Kendi Canını Düşünüyor artık bu Ülkede

- Geçenlerde Bende Arkadaşla Motorla Geziyorduk Pazar Günü Malum Trafikte Var Aralardan Geçiyorum Sağ Taraftan Bir tane Aynaya Bakmadan Dolmuş

Çıktı Allahtan 60'lık yolda trafik olduğu için 20-30 la gidiyorum önüme atladı fren sıkıp arkasına geçtim sonra adama küfür edip kaçtım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Buraya gelip passat sıkıştırdı ölüyordum,hiç birşey yapamadan kaçtı gitti deseydin üzülürdüm. Aracın aynasını parçalamana sevindim açıkcası resmen ''oh iyi olmuş dedim''.

Geçenlerde sahil yolunda sağ tarafımda giden motosikletli birini sıkıştırdım istemsizce, kör noktamda kaldığından ötürü görmedim. Akşamdı,farlarıda verimsiz yanıyordu.Haklı olarak kızdı,el kol yaptı sağ çekip durdum bende indim araçtan gittim özürdiledim,şaşırdı adam. Canın sağolsun olur böyle şeyler trafikte dedi.

Ama şu sol şeridin solundan gitmeleri yokmu resmen ölüme meydan okumak gibi birşey. Çok az insan sol şeritteyken sol aynasını kullanır gerek duymaz çünkü. Aracı kullanan birinin ani sola bi hareketlenmesi o daracık 50-60 cm yerde vahşice ölmek demek. O daracık alanda geldiğini gördüğüm zaman mümkün olduğunca sağa kaçıyorum. Sağdan geliyorsa sola gidiyorum. Geçsin gitsin adam,biz trafikte acı çekiyoruz diye onunda çekmesi gerekmiyor.

Çok doğru birde o devletimizin yol kenarlarına çektiği halatlar yok mu? Jilet gibi mübarek

quote:

Orijinalden alıntı: MotoStunt

Kesinlikle Haklısın Kardeşim Herkez Kendi Canını Düşünüyor artık bu Ülkede

- Geçenlerde Bende Arkadaşla Motorla Geziyorduk Pazar Günü Malum Trafikte Var Aralardan Geçiyorum Sağ Taraftan Bir tane Aynaya Bakmadan Dolmuş

Çıktı Allahtan 60'lık yolda trafik olduğu için 20-30 la gidiyorum önüme atladı fren sıkıp arkasına geçtim sonra adama küfür edip kaçtım .

Minibüs, taksi ve otobüslerden mümkün olduğunca uzak duruyorum yolcu kapmak için en sol şeritten sağ sinyali yaktığı anda en sağa geçiyorlar
    Yahu yaktın sinyalini bekle bi kaç saniye sinyalin yandığını görelimde yol verelim ama yok pat diye üstüne kıracak illa ki bu sadece motosiklette olan bir şey değil arabada giderkende aynısını yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcraz -- 6 Şubat 2014; 15:15:33 >

• Gecmis olsun hocam, umarim bir daha Boyle bir sey yasamazsiniz.
    Uniye gidip gelmek icin motorsiklet kullanmak istiyorum, hatta cok istiyorum ama sirf bu canilerden korktugum icin yanasamiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcraz

quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Yanlış anlamayında motorla yolun ortasında işiniz ne ?

Haydaa yine aynı soru.
    Hocam motosikletlerin araçların tam arkasında durması TEHLİKELİDİR ve orada DURMAMALIDIR.
    Trafik ışıklarında neden motosikletliler en öne geçer sanıyorsunuz yada aralarda durur?
    Ayrıca trafik durmuşken aralardan 50-60 ile geçmiyordum 10km/h ile ayaklarım yerde dikkatli geçiyordum ama siz hala rahatsız oluyorsanız rahatsız olmaya devam edin.

Lambada motorların en onde beklemesının bı nedenı olabılır bilemem ama herkes bunu bıldıgı ıcın one gıttıgını dusunmuyorum, En öne geçeyimde yeşil yanınca gazlar gıderım dıye geçiyorlar öne. Ayrıca benım sordugum soru bu değil yanlış anlamışsınız. 90 la yolun ortasında gıdıyorum demişiniz. Bunu soruyorum yolun ortasında işiniz ney merak ettiğim bu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.