Şimdi Ara

Motosikletten Gelen Ses (Arıza) Aprilia SR GT200S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 5 Nisan 2024'te Aprilia SR Gt200S modelinde bir Scooter satın aldım(sıfır km). 10-15 Gün motoru kullandıktan sonra ( rodajdan dolayı max 6.000-6.500 devir olacak şekilde ani gaz açmadan ) motoru park etmek için orta sehpahaya aldığımda garip bir metal sesi duydum ve bunu kayda aldım. Bu gelen sesin kaynağı ve nedeni nedir?

Not: Servis ile görüştüm bana 1 hafta sonra getirin bakalım dediler fakat götürdüm size randevu verelim dediler, yahu ne saçmalıktır bu. Buna rağmen sorunun garantiden her türlü çözüleceğini belirttiler ama bakalım sorunu bulabilecekler mi? İşin garip kısmı daha 15-20 günlük makinada tamir önerirlerse örn: motor blok değişimi, piston değişimi v.s. gibi 2. elde veya motoru satışta zorluk çıkartacak parçalarında tamirlik durum çıkması durumunda bunu kabul etmeyip malın kusurlu /ayıplı olarak değerlendirip değişimini talep etmeyi düşünüyorum.

Yaşanacak tüm süreci buraya detaylıca yazmayı düşünüyorum. Markayı ve bu ürünü alacak arkadaşlar için yol göstereceğini düşünüyorum.

Motosikletten Gelen Ses (Arıza) Aprilia SR GT200SWatch IMG_4796 | Streamablestreamable
    Watch IMG_4796 | Streamable
    https://streamable.com/35rrmn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laazzz -- 2 Mayıs 2024; 22:57:55 >

• Güncelleme?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır bu motoru inceliyordum. Bende Sym Jetx 125 var. Üzerine hafif bir şeyler koyup bunu almak istiyordum. Motorun görünüşü çok hoşuma gidiyordu. İkinci el piyasası ve yedek parça + usta sıkıntısı , fiyatın yüksek olması falan çok gözümü korkutmuyordu ama bu konuyu görünce dedim ki herhalde bu bana bir mesaj. Vazgeçtim almaktan, biraz daha bekleyin forza 250 alacağım , umarım sorununuz kısa sürede çözülür hocam.

• Konu mahkemeye taşındığı için bazı bilgileri kanunen silmem gerekti. Sonucu ve yaşananları paylaşacağım.

• Motor markaya iade edildi fatura bedeli geri alındı. Notka.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.