Şimdi Ara

MOUNT AND BLADE SERİAL KEY OLMUYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
13.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mb warband 1.1.4.3 indirdim serial key yazdım fakat aktivasyon başarısız diyor. Bunun sebebi nedir yanlış da yazmıyorum kodu. (xp)

• Yapay Zekanın Yanıtı

MOUNT AND BLADE SERİAL KEY OLMUYOR

Mount and Blade: Warband gibi oyunlar için seri numarasına ihtiyaç duyulabilir. Ancak, bazen bu seri numarası bulunamayabilir veya geçersiz olabilir.

Warband Seri Numarası Bulamıyorum

• Oyunu satın aldıysan, seri numarası satın alma onay e-postası veya oyun kutusu gibi kaynaklarda arayabilirsin.
    • Oyunu torrent veya başka gayri resmi yollardan indirdiysen, seri numarasının bulunması zor olabilir.

Geçersiz Mount and Blade Warband Serial Numarası 1.174

• Seri numarası geçersizse, oyunun korsan bir kopyasını kullanıyor olabilirsin.
    • Seri numarası doğruysa, oyunun güncel olmayan bir sürümüne sahip olabilirsin.

• Oyunu Yeniden Yükle: Oyunu yeniden yüklemek bazen seri numarası sorunlarını çözebilir.
    • Oyunu Güncelle: Oyunun en son güncellemesine sahip olduğundan emin ol.
    • Talebin Geçerliliğini Kontrol Et: Oyunu yetkili bir satıcıdan satın aldıysan, seri numaranın geçerliliğini onlarla kontrol etmeyi dene.
    • Korsan Yazılım Kullanma: Korsan yazılım kullanmak yasa dışı ve oyun sorunlarına yol açabilir. Orijinal bir oyun kopyası satın al.

Seri numarası sorunlarını çözmek mümkün olabilir, ancak her durum farklıdır. Yukarıdaki çözümleri dene ve sorun devam ederse oyunun resmi forumlarında veya destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Önce başlat aramaya regedit yaz ve ona tıkla çıkan yandaki yerden softwareye tıkla biraz aşağı inince mount and blade warband veya ona benzer birşey var ona tıkla
    en altta serial_key sağında bir key var onu yaz olmassa tekrar söyle elimde bir kaç şifre var. olmamasının sebebi o keyin önceden kullanılmış olmasıdır
  • mount and blade warband viking modu indirdim seri no istiyor ama gezginlerden indirdim tüm taktikleri denedim yok olmadı varsa seri numarası olan bi atsın be (dilenci değilim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.