Şimdi Ara

Mouse , Allah belanı versin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum şu : Yeni aldığım fare tutukluluk yapıyor,hareket ediyor fakat bir süre sonra duruyor gene hareket ediyor ama bu tutukluluk can sıkıcı durunca bir daha aynı yerden değil biraz sağ ya da soldan başlıyor bilgisayarı kapayıp açtım düzelmedi sorun bir de mouse un markası Sonia SN-W807 15 Tl verdim yeni aldım lütfen yardım ve ayrıca kablosuz değil kablolu mouse

• eeee keko ne yapmamızı beklıyorsun
  • aynı dert bende de var mause logitech g500. hangi usb portuna taktı isem 5 dk sona. dının dı sesi
    kaldırdım 10ytl mause taktım bi daha lgtech alırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

eeee keko ne yapmamızı beklıyorsun

• quote:

Yani...
    Aldığın yere geri iade yapmaya çalışacaksın, olmadı garantiye göndereceksin...
  • Cevap mesajın içinde gizli aslında...
  • azizim logitech g500 de üretim hatası vardı zaten ürün piyasadan çekildi :) ... ama garantiye verince sana G500s veriyolar ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • desene ihale bize kaldı..
    bi bakayım kutusu falan duruyormu
  • keko54 K kullanıcısına yanıt
    aradım bulamadım nasıl bir mause bu sen nerden buldun hocam bunu internette yok abi ... :)) yazınca direk sen çıkıyosun web aramasında ; sen de olmasan böyle teknolojilerden haberdar olamayacağız yani ... de bu mause'u sana satan kişiyi merak ediyorum ? Kayserili falan olabilirmi kendisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Yani...
    Aldığın yere geri iade yapmaya çalışacaksın, olmadı garantiye göndereceksin...

bunuda bılmıyosa camdan atlasın ama
  • quote:

Bağırarak güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verceğiniz cevabı ya napmanızı bekliyorummu la bi akıl verin neyse götürdüm değiştittirdim gene aynısı oldu yeni mouse aldım kutu içine koyup mağazaya fırlatacam yakında :D
  • Yani 10tl , 15tl'lik bir mouse'tan ne kadar medet umuyorsun ki, (mouse'ta herhangi bir sorun yok, senin usb portlarında sorun var. sistemi yavaşlatan herhangi birşey usbden gelen uyarıları da yavaşlatıyor. bilgisayarına yeni bir usb kart alabilirsin, usb 3.0 deneyebilirsin, bunlar alternatiflerin. )

bir de bunu düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baggwell -- 12 Mart 2014; 19:10:27 >
  • Konu başlığı ve ilk cevap iyi güldürdü.
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.