Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Naos ufak gelir. EC1-A'yı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

teşekkür ederim. evet onun boyutları daha büyük. amazonda indirim yakalarsam alırım bir tane.

• Arkadaşlar max 80 tl cs go ve lol icin tavsiye alabilirmiyim ?

• FaZe Rain kullanıcısına yanıt
    g300s al geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

g300s al geç

Öyle yapıcam hocam

• Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Genelde ofis amaçlı wireless mouse kullanıyorum fakat logitech mouse kullanırken (m325/m305) düz çizgi çizerken çok zorlanıyorum fakat microsoft mouse (wireless 4000/3000/sculpt) kesinlikle böyle bir sorun yaşamıyorum. bu problemin temeli sizce ne olabilir?
  • Angle snapping başlığını inceleyebilirsin ilk mesajdaki.

• tesekkurler + rep

• quote:

Angle snapping başlığını inceleyebilirsin ilk mesajdaki.

teşekkürler
  • quote:

Kardeşim öncelikle böyle faydalı bir konu açtığın için şahsım adına teşekkür ederim.

Bu konu sayesinde g303 Daedalus Apex aldım ilk sayfada ''Bazı batch'lerde sensör yuvası üretim hatası olarak oynayabiliyor/ses yapabiliyor.'' yazmışsın şimdi test ettim çok hızlı sallayınca çok ufak bi ses var ciddi sallaman gerekiyor
    Bu durumun ne gibi dezavantajı var değiştirmelimiyim?

• HolaBola H kullanıcısına yanıt
    Sallantı çok minimalse ve sesi rahatsız etmiyorsa bir dezavantajı olmaz.

Garantisinin sonunda veya mouse'u satacağın zaman yenilemek üzere kullanabilirsin bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 28 Aralık 2015; 23:03:19 >
    Konuda atılan videolardaki gibi değil 2 katı daha sert sallayınca ses geliyor.yani herşeyi kapatıp çok hızlı sallamak gerekiyor o sesin çıkması için. peki bu durumda değişim direk oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzaslan2

Çok güzel bir yazı olmuş.En azından bazı insanlara mouse un 16 milyon ışık olmadığını anlatmak için iyi olmuş.

Yazıyı okumadan önce Logitech g303 sipariş ettim amazondan.Bu yazıyıda görünce doğru karar verdiğimi anladım.

Attığım linkteki videoda sesnsörden gelen ses hakkında bilginiz var mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=Wq1tNQGCm-M

Attığın linkteki sesle ilgili bilgi bulabildin mi? bu sallantının performansa dezavantajı varmıdır?

• Amazon sorun çıkarmadan değiştirir de diğer firmaları bilemiyorum.

Hocam bu sallantının performansa etkisi varmıdır? okadar para verdim şimdi içime kurt düştü eğer performansa etkisi yoksa sesin bi önemi yok?
  • Hafifse yoktur.

• quote:

Hafifse yoktur.

Ürünü vatandan aldım ? performans a etkisi olmasa eyv. diyecem de şimdi var demek istedin iyice kıllandım :)
  • G303'te problem olması için şu şekilde olması gerekiyor.https://www.youtube.com/watch?v=Sd0WPJGGiuE

• Hocam öncelikle teşekkürler tutuş şeklimi belirtmemişim.claw tutuyorum ellerde uzun ve zayıf bilekten orta parmağa kadar 20-20.5 cm filan.Final mouse bende beğeniyorum da biraz ufak gibi duruyor ve palm tutuş gibi sanki pek bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

G303'te problem olması için şu şekilde olması gerekiyor.https://www.youtube.com/watch?v=Sd0WPJGGiuE

Hocam 3 tane sıfır kutu açıp test ettim hepsinde aynı oynama var bu belkide bir sorun değildir ? resmi bir ağızdan sorun olduğu söylendimi merak ediyorum??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolaBola -- 3 Ocak 2016; 0:42:48 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.