Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorun olması için videodaki gibi sensörün bastırınca oynaması lazım hocam, diğer türlü kullanıma etki eden bir şey yok. Ama garanti bitimine doğru logitech ile iletişime geçilebilir, logitech zaten kimseyi mağdur etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

Sorun olması için videodaki gibi sensörün bastırınca oynaması lazım hocam, diğer türlü kullanıma etki eden bir şey yok. Ama garanti bitimine doğru logitech ile iletişime geçilebilir, logitech zaten kimseyi mağdur etmez.

Anladım ilk aldığımı logitech servisine yolladık 20 gün içerisinde geri dönüş yapacaklar.bende merak ettim çünkü 3 tane sıfır kutuda aynı sallantı ve ses vardı.
  • g303 almayı düşünüyordum ancak corsair m65 daha çok hoşuma gitti fakat listenizde göremeyimce de kararsızlığa düşüp, fikrinizi almak istedim fiyatları hemen hemen aynı amazondan alacağım.
  • SirDeschain S kullanıcısına yanıt
    Corsair mouse'lardan koşarak kaçmakta fayda var.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Neden peki hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirDeschain S kullanıcısına yanıt
    Kullanılan sensörlerlerin kalitesizliği, yetersiz firmware desteği, rezalet ötesi click latency, dizayn hataları vs.
  • konu çok güzel ve detaylı göremediysem kusura bakmayın evga torq 5L modelindeki Avago 9800 bu sensor nasıldır bilginiz varmı ?
  • Güzel bir çalışma, elinize sağlık. G700s hakkındaki fikrinizi de duymak isterim.

Oyun da oynuyorum Autocad, Photoshop, Sketchup gibi programlar da kullanıyorum. Bu yüzden G700s ilgimi çekti lakin konunuzda göremeyince tereddütte kaldım.
  • Logitech g300s nasildir arkadaslar macrolu ve hos geldi bana

• Merhaba arkadaşlar. Yıllarca kullandigim m100 mouse u değiştirmek istiyorum. Mouse ufak olduğundan finger tip'im, mouse u avucuma oturtuyorum ve el ölçüm 18cm. Bunun hakkında sorum olacak. Mouse ufak olduğundan finger tip seklinde kullanıyorum belki claw veya palm bana daha iyi gelecektir bunu nasil öğrenebilirim. Daha once roccat kova ve xai(birkaç haftaligina vermisti arkadas çok hosuma gitmişti) kullanmıştım ikisinde de uyum problemi yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoacwaxz -- 16 Ocak 2016; 10:55:39 >
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni razer mamba ile ilgili ne düşünüyorsunuz,cs:go için mouse bakıyorum kendime g700 mouse var elimde ama memnun değilim 5700 dpi da kullanıyorum yavaş geliyor.
  • Konu efsane güzel çok teşekkürler.
  • Clawtip grip

kardeşim benim elime cok güzel uyan bi mouse var hayatımda denedigim ilk mouse du belkide ondandır o mouse a4tech x7. uymayan mouse ise logitech mx518. kesinlikle uymuyor aldım ve çöpe attım sinirimden. bu konuda anlattıgınız duruma göre ben agırlıklı olarak parmaklarımı kullanan ve hafif bilek ve çok hafif koldan güç alan bi insanım. ama genelde parmaklarımı cok iyi kullanırım. bana bi tavsiyen olurmu kardeşim ? fazla pahalı olmayan.

bide hafif mouse seviyorum ben sanırım. ama cokda hafif degil. yani x7 nin agırlıgı güzeldi mesela. parmaklar denge merkezim oldugu için biraz hafif istiyorum kardeşim. kaldır,kontrol, kaldır, yeniden kontrol gibi hareketlerde bulunuyorum boyle oynuyorum oyunu. bide cs 1.6 oynuyorum belirtiyim.

açtıgım konuyada bi göz gezdirirsen ne demek istedigimi ordada belirttim. cevabı burayada yazabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_113672712/f_//tm.htm#113673278

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prosedur- -- 19 Ocak 2016; 20:15:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

kardeşim benim elime cok güzel uyan bi mouse var hayatımda denedigim ilk mouse du belkide ondandır o mouse a4tech x7. uymayan mouse ise logitech mx518. kesinlikle uymuyor aldım ve çöpe attım sinirimden. bu konuda anlattıgınız duruma göre ben agırlıklı olarak parmaklarımı kullanan ve hafif bilek ve çok hafif koldan güç alan bi insanım. ama genelde parmaklarımı cok iyi kullanırım. bana bi tavsiyen olurmu kardeşim ? fazla pahalı olmayan.

bide hafif mouse seviyorum ben sanırım. ama cokda hafif degil. yani x7 nin agırlıgı güzeldi mesela. parmaklar denge merkezim oldugu için biraz hafif istiyorum kardeşim. kaldır,kontrol, kaldır, yeniden kontrol gibi hareketlerde bulunuyorum boyle oynuyorum oyunu. bide cs 1.6 oynuyorum belirtiyim.

açtıgım konuyada bi göz gezdirirsen ne demek istedigimi ordada belirttim. cevabı burayada yazabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_113672712/f_//tm.htm#113673278

Logitech g303 onerimdir.

• LoRdGangSter kullanıcısına yanıt
    Cok pahali kardesim

• üst limit ne kadar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoRdGangSter kullanıcısına yanıt
    haklıymışsın clawtip tarz mouselar tam bana göreymiş. 100-150 lira. daha pad ve kulaklık alacam kardeşim.
  • prosedur- P kullanıcısına yanıt
    G303 alınır , ustune aliexpressten goliathus speed çakılır ohh miss.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g300s ve g700s Clawtip midir arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

g300s ve g700s Clawtip midir arkadaşlar ?

G300s Clawtip grip / Claw grip
    G700s Palm grip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.