Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu roccat mouselerin r2 r3 r5 r6 sensorleri piyasada ki guncel hangi sensorlere es deger. Mesela siz roccat pure miltry 1. Siraya koymussunuz ama kullandigi sensor r3. Kone xtd optical r5 sensor en sonlara koymussunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana mesajda link var her mouse için kullandığı sensörü listeleyen.
  • hocam konu çok başarılı olmuş
    yaklaşık 2 senedir Razer DeathAdder kullanmaktayım son 1 haftadır farenin sol tuşu teklemeye başladı 1 kere bastığım halde 2 kere tıklıyor. garantiside bitti sanırım artık yeni fare almaya karar verdim
    razerin sevdiğim kısmı palm grip olmasıydı. şimdi de yeni modeli çıkmış fakat razere kızdığım içinde almak istemiyorum. bana palm grip ve ergonomik olan bir maus önerebilirmisiniz ?
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır Asus Gladius ürününü kullanıyorum.Pençe tarzı tutarım fareyi.Şuana kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim.Tutuş olsun,hissiyat olsun. Zaten sitesinde de 3 tip tutuşa uygundur diyor.Pençe için konuşacak olursak gayet iyi geldi bana.. Tavsiye ederim.
  • Cross1963 kullanıcısına yanıt
    Razer bazı ürünlerinde çift tık sorunu olduğunu bildiğini ve bazı modellerin chroma serilerinde giderdiklerini iddia ediyorlardı. ( razer naga serisinde çok vardı çift tık sorunu chroma epic alın o zaman demişlerdi onda yokmuş. Razer forumlarında vardı galiba. )

• Çift tıklama sorunu giderilebilen birşey değil cihaz mekanik micro switch kullanıyorsa.

• Logitech g100s almıştım ama aldıktan 2-3 ay sonra çift tıklamadan kullanılamaz hale geldi garantiye yolladığımda da fareyi tamir edemediler para iadesi yaptılar güzel bi fareydi ucuz ve hafifti.Tekrar aynı özelliklere sahip bi fare bulması zor olacak
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    daha önce o kadar x7 kullandım hiç birşey olmadı hemde 50 -30 liralık mauslardı bunlara 200+ lira para veriyoruz karşılığında aldığımız ürün 1 -2 senede bozuluyor...
  • Uygun fiyatlı birşey arıyorum. Logitech G300s var aklımda. Yerine tavsiye edebileceğiniz başka birşey var mı?
    Ayrıca, fazla bilinmedik markaların ortalama ürünleri yerine, iyi markaların alt modelleri daha uygun mudur?

• Cross1963 kullanıcısına yanıt
    Fare için tek geçerli kiriter oalrak dayanıklık alırsak yanlış olur. Switch kalitesi ve tepki süresi, optik sensör kalitesi, programlana bilme özelliği gibi durumlarda önemli. Zira kullandığım naos 7000 program ile macro atanıp birdaha macroya ihtiyaç duymuyor. Ama logitech ürünlerinde belli başlı macrolar dışında sorun çıkarabiliyor bu durum. Kaldıkı logitech bu konuda iyi bir firmaz razer'ın bazı modellerinde profillere arası geçiş için tuş bile bulunmuyor. Tabi bende x7 gibi kırılmaz yıpranmaz bir fare isterdim ama o zamanda yeni ürün satılmaz dedikleri için çıkarmadıklarını düşünüyorum firmaların.
  • Téquila kullanıcısına yanıt
    5700dpi da sensivity kaç acaba 1 mi ben maksimum 2400 dpi 1 sens le oynadım bi süre. İyi aim alamadığımı farkedince azalttım. Nasıl oynuyorsunuz öyle acaba merakımdan soruyorum :)
  • şimdiye kadar okuduğum konular arasında en iyi oyuncu faresi rehberiydi. bu konuyu okuyunca anladım bu farelerdeki tutarsızlığın nedenini hiç bilmediğimiz şeyler öğrendik. ancak şu anki kullandığım kablolu steelseries diablo 3 mouse var. performansından ödün vermeden kablosuz bir fareye geçmek istiyorum tavsiye verirmisisniz? bu steelseries sensei wireless inceledim fena değil gibi ancak almışkende bir iki özellik daha olsun istiyorum ancak g602 g700s bana tombul geldi ben parmak uçları ile kullanılan hafif ve basması kolay fareleri seviyorum. bir tavsiyeniz var mıdır?
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Logitech yakında G900(veya benzer bir isim) diye bir adet oyuncu faresi çıkaracak, onu bekleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Logitech yakında G900(veya benzer bir isim) diye bir adet oyuncu faresi çıkaracak, onu bekleyin derim.

bekleyebilirim ancak logitek te bir şeyin farkına vardım sayılar büyüdükçe farenin ebatlarıda büyük ve ağır oluyor. yani logitek g303 dışında diğerleri büyük ağır ve hantal. G900 de böyle olmazmı?

steelseries sensei diablo3 den memnunum ancak kablosuz istiyorum bu "ss sensei wireles" hakkında ne düşünüyorsunuz? boyutları ve ağırlığı hoşuma gitti ancak sniper tuşu vs olsa iyi olurdu. logitek dışında kablosuz hangi fareyi tavsiye edersiniz?
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    g9x'in yeni iterasyonu olursa çok büyük olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 112112acil

5700dpi da sensivity kaç acaba 1 mi ben maksimum 2400 dpi 1 sens le oynadım bi süre. İyi aim alamadığımı farkedince azalttım. Nasıl oynuyorsunuz öyle acaba merakımdan soruyorum :)

Sens 2.05 di sanırım açıkçası 3-4 gündür girmiyorum aşırı derecede wall yada aim açan çocuklar var.Çoğu'da türk ne yazık ki.Ben alışmışım 5 senedir bu mouse 5700 dpi da kullandım ilk aldığımda zorlandığımı hatırlıyorum oda 1-2 gün sürdü.
  • G900 Resimlerini sızdırmışlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba, elim 17-17.5 santim palm/claw grip kullanıyorum sizce zowie ec2-a satın almalı mıyım? ayrıca bu mouse'u türkiyede satan bir yer bulamadım sadece gameekstra satıyor ve oradakiler eski switch mi yeni mi bilemiyorum.

başka mouse önerileriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayden_ -- 2 Şubat 2016; 0:20:05 >
  • Yıllardır Logitech G500 kullanıyorum, son 1 yıldır çift tık ile başım belada birkaç yöntem buldum bu sorunu gidermek için (switchleri açıp içindeki teli eski haline getiriyorum ya da switch in üstüne denk gelecek şekilde bantla kağıt yapıştırıyorum) fakat en fazla 1-2 ay dayanıyor. Zamanında 70 TL ye almıştım şuan muadili ürünler çok yüksek fiyatta ve o kadar ücret ödemek istemiyorum bu yüzden G500 ün switchlerini bulabileceğim bir yer var mı acaba? Switchleri değiştirsem eskisi gibi olur ve uzun sürede kullanmış olurum.
  • quote:

Orijinalden alynty: daredevil60

Yyllardyr Logitech G500 kullanyyorum, son 1 yyldyr çift tyk ile ba?ym belada birkaç yöntem buldum bu sorunu gidermek için (switchleri açyp içindeki teli eski haline getiriyorum ya da switch in üstüne denk gelecek ?ekilde bantla ka?yt yapy?tyryyorum) fakat en fazla 1-2 ay dayanyyor. Zamanynda 70 TL ye almy?tym ?uan muadili ürünler çok yüksek fiyatta ve o kadar ücret ödemek istemiyorum bu yüzden G500 ün switchlerini bulabilece?im bir yer var my acaba? Switchleri de?i?tirsem eskisi gibi olur ve uzun sürede kullanmy? olurum.

Ayny problemi ?uan bende ya?yyorum mouse fiyatlaryna bi baktym hepsinin ma?allahy var çözersek tadyndan yenmez

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.