Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İdeal olarak evet ancak çok minimal oynama yapsa da kullanımda sıkıntı yaratmaz.
  • anladım hocam sağolun
  • bu G303 ses problemi sonradan mı oluşuyor. yoksa aldığımızda, bu sallanınca ses çıkarıyo diyip değişitirebilir miyiz?
  • Benim G303 kullanım da zerre kadar ses çıkmıyor amazondan alınma :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeffogu

Benim G303 kullanım da zerre kadar ses çıkmıyor amazondan alınma :)

şans hocam bu iş sizde olmaz bende olur
  • Steelseries Rival kullanıp sıkıntı yaşayan var mı?
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112112acil

Aynen benimde.

Şanslıyız o zaman hocam ben de forumdan almistim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    yok ben formdan almadım direk amazondan aldım :D
  • Konu çok yararlı eline sağlık usta fakat aynı zamanda da aklımı karıştırdı
    Elim 19-19.5 cm Fingertip Grip şeklinde tutuyorum mausu. Bi kaç yerden daha araştırma yaptım fingertip için roccat kova önermişler uygundur diye. Sizce de uygun mudur bu kullanım için. Önerebilceğiniz başka mauslar var mı? 200 liraya kadar bir maus almak istiyorum. Optik ve lazer var birde hangisini önerirsiniz?
  • hocam merhaba benim şöyle bi sıkıntım var. Elim 18-19 cm arası. Palm-Claw arası bi tutuşum var. Ben öncelerden tabi bu konuyu okumadan rival dota edition almıştım. ama bu rival ile rahat edemiyorum tam olarak. sadece cs go oynuyorum. oyunu bitirince elim ağrıyor :D özellikle yüzük ve serçe parmağım. bide yandaki plastikler gerçekten çok dandik. elimin ölçüsüne göre ve tutuş şeklime göre hangi mouse u önerirsiniz?
  • arkadaşlar. bloody v7ma mause aldım. netten baktığım kadarıyla cs go ağırlık lı bi mause. bunu lol için kullanabilirmiyim. makro ayarlarını lol için nasıl yaparım. ilk defa böyle bi mause kullanıyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Öncelikle konu çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Bir kaç mouse arasında kararsız kaldım G303, Rival, Sensei. Küçük elliyim Palm Grip tutuyorum hangi mouse benim için idealdir yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim.
  • Hocam burdaki ölçüme göre Palm grip kullanıyorum elim de medium.
    Bir dahaki mouseumu seçerken small için olanları mı seçeceğim large olanları mı seçeceğim? ,
    Çünkü çoğu mouse incelemesinde küçük eller ve ya büyük eller için diyor.
  • Beyler ben cs go oynuyorumda m_Rawinput 0 mı olmalı 1 olarak oynuyordum 0 yapayım o halde.Ve hz kaç olmalı 500 mü ? 1000 kaldırır mı sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiorraW

Beyler ben cs go oynuyorumda m_Rawinput 0 mı olmalı 1 olarak oynuyordum 0 yapayım o halde.Ve hz kaç olmalı 500 mü ? 1000 kaldırır mı sizce.

Hz olayı senin monitörüne bağlı. kaç hz'lik monitör kullanıyorsan ona göre değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Beyler ben cs go oynuyorumda m_Rawinput 0 mı olmalı 1 olarak oynuyordum 0 yapayım o halde.Ve hz kaç olmalı 500 mü ? 1000 kaldırır mı sizce.

Hz olayı senin monitörüne bağlı. kaç hz'lik monitör kullanıyorsan ona göre değişir.

Yok hocam arkadaş Mouse un raporlama (tepki süresi) ni sormuş kac hz olsun diye 500 iyidir, 1000 de yapabilirsin. ama Çoğu cs oyuncusu 500de kullanır.
    Şöyle biir resim var yardımcı olur gibime geliyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LoRdGangSter

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Yok hocam arkadaş Mouse un raporlama (tepki süresi) ni sormuş kac hz olsun diye 500 iyidir, 1000 de yapabilirsin. ama Çoğu cs oyuncusu 500de kullanır.
    Şöyle biir resim var yardımcı olur gibime geliyor. :)

Soruyu anladım zaten hocam. Ama aynı hz , her monitörde aynı performansta çalışmıyor. Bu yüzden monitörünü bilmeden birşey öneremem. iyi bir monitöre sahipse 1000 - Ortalama ya da kötü bir monitöre sahipse 500 idealdir derim

• RiorraW R kullanıcısına yanıt
    raw_input 1 yap yoksa windowsun fare ayarını değiştirdiğin zaman oyundaki fare hızı da değişiyor. Fare sıkıntı çıkarmıyorsa 1000hz de kullanabilirsin. Olmadı 500 yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112112acil

raw_input 1 yap yoksa windowsun fare ayarını değiştirdiğin zaman oyundaki fare hızı da değişiyor. Fare sıkıntı çıkarmıyorsa 1000hz de kullanabilirsin. Olmadı 500 yaparsın.

Benim windows ayarı hep 6/11 ve ivmeleme kapalı ayrıca konuda kesinlikle 0 olması gerektiğini söylemiş
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.