Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kim ne söylemiş beni ilgilendirmez ben bildiğimi söyledim ister aç ister kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 112112acil

Kim ne söylemiş beni ilgilendirmez ben bildiğimi söyledim ister aç ister kapat.

Hocam mesele hız ise oyundan da arttırılabilir ama adamın dedigi farklı bir sorun oldugu için 0 olmalı bence o zaman hız mesele olamz
  • RiorraW R kullanıcısına yanıt
    Olması lazım diye bişey yok.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852
    Profesyonel oyuncuların yarısından fazlası 1 yapmış yarısına yakını da 0 yapmış. Bu oyunu 10000 saatten fazla oynayan kişiler. Kesin bişey olsa hepsi aynı ayarı yapardı.
    O ayarın ne işe yaradığını söyledim zaten.
  • quote:

Olması lazım diye bişey yok.
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852
    Profesyonel oyuncuların yarısından fazlası 1 yapmış yarısına yakını da 0 yapmış. Bu oyunu 10000 saatten fazla oynayan kişiler. Kesin bişey olsa hepsi aynı ayarı yapardı.
    O ayarın ne işe yaradığını söyledim zaten.

Bir şey dediğim yok doğrudur ama demek istediğim şu dediğim ayarlarda oynuyorum hep windows ayarı hep sabit değişme yok 1 yapınca isabetli oluyor ama 0 olunca input lag ortadan kalkıyormuş herkes farklı şeyler söyleyince kafam karışıyor ister istemez.

Input lag değişmez 1 yap 0 yap. Windows ayarı dediğin gibiyse rawinput 1 ile 0 arasında hiçbir fark bulamazsın dene istersen.
  • Ben 400 dpida oynuyorum mesela windowda kullanırken yavaş kalıyo fare onu 7 ye çektim. Şimdi rawinput 0 yapsam oyundaki hız da değişecek. O yüzden 1 yaptım ben. Bu işe yarıyo yani. Lagla veya isbetle hiçbir alakası yok.
  • quote:

Ben 400 dpida oynuyorum mesela windowda kullanırken yavaş kalıyo fare onu 7 ye çektim. Şimdi rawinput 0 yapsam oyundaki hız da değişecek. O yüzden 1 yaptım ben. Bu işe yarıyo yani. Lagla veya isbetle hiçbir alakası yok.

Hocam cs go oynuyorsanız 2. sorum olacak ozaman
    1. pro oyuncuları takip ediyorum bazıları 400 500 550 bazılarıda 600 bu 100 lük dilim farkı ne fark ettirir ?
    2. 1 ve 0 denedim 1 bana daha iyi geliyor tutarlılık artıyor gibi ama 0 yapınca fare daha hızlanıyor yani refleks olarak daha iyi geldi bana
    Aslında herkes nasıl rahat ediyosa öyle oynuyor. Klavye fare oyun ayarları hepsi için geçerli. Nasıl rahat ediyorsan öyle oyna bana sorarsan.
    Dpi arttıkça en küçük hareketlerin oyuna aktarılıyor. Tek fark o.
  • quote:

Aslında herkes nasıl rahat ediyosa öyle oynuyor. Klavye fare oyun ayarları hepsi için geçerli. Nasıl rahat ediyorsan öyle oyna bana sorarsan.
    Dpi arttıkça en küçük hareketlerin oyuna aktarılıyor. Tek fark o.

Anladım fakat şu rawinput olayına hala kafam karışık :)
  • 400-450-500 DPI
    Raw Input / OFF
    Windows 6/11
    Zowie FK2 - ZA13 - EC Series : SS Kinzu v1 (Eli küçük ve orta olanlar için)
    Büyükler için Deathadder Series & FK1 & EC
    Monitor : BenQ RL2240HE 21.5 " (fakirlerin mercedesi)

Counter Strike için yukarinin aksini iddia edenler henüz Zowie & BenQ kullanmamistir ya da kullandigini sanmistir. Üniversite hazirligi için bir yildir oynamiyorum. Zowie ve BenQ ikilisine dokunamadigim için elim ayagim titriyor serefsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 16 Mayıs 2016; 0:40:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

Bende Amazondan Evga torq X5L aldım laser sensör yani optik olmayan. Şuan memnun değilim Counter strike oynarken aim iyi değil bunu hissediyorum. Elim ufak. geçen mediamarkete gittim g302 denedim el yapıma uygun g303 te buna benziyor şekli sanırım.

Amazondan gene mouse alacağım Şimdi kararsız kaldım bazı arkadaşlar Counter strike için Zowie diyor. Sizce G303 mü Zowie ZA13 mü gerçeği el yapıma uygun mu onuda bilmiyoırum Zowie nin.

Bu ikisi arasından hangisi yada başka bir önerisi olan varmı sırf Counter Strike için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lori2 -- 17 Mayıs 2016; 12:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Merhabalar.

Bende Amazondan Evga torq X5L aldım laser sensör yani optik olmayan. Şuan memnun değilim Counter strike oynarken aim iyi değil bunu hissediyorum. Elim ufak. geçen mediamarkete gittim g302 denedim el yapıma uygun g303 te buna benziyor şekli sanırım.

Amazondan gene mouse alacağım Şimdi kararsız kaldım bazı arkadaşlar Counter strike için Zowie diyor. Sizce G303 mü Zowie ZA13 mü gerçeği el yapıma uygun mu onuda bilmiyoırum Zowie nin.

Bu ikisi arasından hangisi yada başka bir önerisi olan varmı sırf Counter Strike için.

Hocam şuan fps için en iyi mouse Zowie FK-2 2016 sürümü. Zowie alacaksanız onu alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Loner kullanıcısına yanıt
    Hocam tutuş şeklime uygun gözükmüyor zowie fk.

G303 gözüküyor ama ne dersin çok kararsız kaldım. Keşki şöyle hepsini deneme şansımız olsa

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Hocam tutuş şeklime uygun gözükmüyor zowie fk.

G303 gözüküyor ama ne dersin çok kararsız kaldım. Keşki şöyle hepsini deneme şansımız olsa

G303 daha önce kullandım bir ay boyunca. Hiçbir sıkıntısını görmedim tavsiye ederim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu ambidix denen :) tama yazamadim ama her iki el icin olan simetrik mouse kullanamadim sag el için olan ergonomik mouse kullanıyorum cok rahat ediyorum

• lori2 kullanıcısına yanıt
    Her Zowie'nin sensörü ayni(sanirim) eger elin gerçekten ufaksa bilegin 17-18CM ise Zowie FK2'den vazgeçme. Eger zaten iyi bir oyuncuysan özellikle AWP'de adamlari görmenle vurman bir olur.
    Sandiginin disinda daha iyi bir aim için kulaklikta önemli HyperX'in Cloud modelleri gayet iyi. Zowie'nin altinada Zowie G-SR Pad alabilirsin.
    Ilerde monitor degiseceksen düsük bütçeli BenQ RL2240HE'den sasma.

Üç yil, bes yil kullanirsin verdigin paraya deger.
    Birde tutus sekline ben pek inanmiyorum. Insanin eli bence Zowie'nin sekline daha uygun. Ben her zaman SSKinzu V1'den beri bu tutus sekliyle oynadim. Zowie'yi de ilk çiktiginda Kinzu'ya benzerigi için almistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LETHARIN -- 17 Mayıs 2016; 14:54:10 >
  • Tutuş şeklimde SS Rival a tam oturuyordu, bende geçen sene bu konudan faydalanarak almıştım. Ama şu anda rival çalışmıyor, usb tanımıyor. Bende garantiye göndericem
    ama en az 1 ay gelmiycek biliyorum. Rival bildiğiniz gibi büyük bir mouse, aslında ellerim çok büyük sayılmaz ama rival da gerçekten rahat ediyordum. Eskiden g300 kullanıyodum ve elimde kayboluyodu mouse ve uzun süre kullanmakta zorlanmıştım. Şu anda aklımda zowie var ama bi arkadaşım malzeme kalitesi kötü dedi. Bir de,
    amazonda Razer mouse indirimde. Sizce ne yapmalıyım.
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    Mionix naos 7000 rivalden sonra kullanacağım mouse olurdu yada castor merak ettiğim iki mouse. Razer satış sonrasında cırt firma. Zowiede 300 tl civarında biraz pahalı. Logitech yeni modeli vardı hatırlayamadığım fiyat uygunsa o olabilir. Normalde alayı çok pahalı bu mouselarin ama bu şartlarda oyun için eli yüzü düzgün mouselar 200 tl ve üzeri maalesef. Yada rivali bekle alışınca gerçekten çok iyi mouse.

• Peki zowie hakkında biraz bilgi verebilirmisin, malzeme kalitesi gerçekten tırt mı, yoksa hakkını veriyor mu ? Zowie için indirim kovalarım mutlaka alacak olursam.

Rival ı da bekliyebilirim tabiki, belkide garantide işi çok uzun sürmez, ama güzel bi fırsat da çıkarsa alabilirim.

Mionixler hakkında pek bi bilgim yok, onuda araştırabilirim aslında biraz. Ama zowie nin sadeliği rival ı hatırlatıyor bana. Sade ve şık mouseları seviyorum. Ancak herşeyden önemlisi rahatlığı tabiki
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    Zowie ilgimi çekmediği için cok araştırmadım açıkçası ancak özellikle cs oynayan bir çok insan için steelseries ile birlikte ilk sırada yer alan mouse. Yazılım yok herşey mouse üzerinden yapılyor.kalite için ben olumsuz yorum duymadım.rival için bile daha fazla olumsuz yorum mevcut özellikle ilk serisi için. Mionix çok reklamı yada sponsorluğu olan bir marka değil. kullananlar çok memnun sensor rival ile aynı castor ve naos sağ el için ergonomik. Özellikle castor olumlu yorumlar almış ama ben naosu merak ediyorum.birde roccat var olumlu yorumlar duyduğum onu da araştırabilirsin.
    Zowiede rival karşılığı ec serisi sag el için birde milim milim değişiyor modelleri birisi 1mm daha yüksek ve 1mm daha uzun

Simdi baktım gameekstrada zowie ec serisi 289 tl rival (300) olmayan 199 tl sensei raw 139 tl iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 17 Mayıs 2016; 16:49:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.