Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun hocam,10 numara konu olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler

Logitech G403 Prodigy de kafasını göstermiş
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    G303 almayı düşünüyordum hala alamadık o ayrı mesele de bu g prolarda göz kırpıyor. G pro hakkında düşünceniz nedir. Sırf cs için 303 bırakıp bu alınır mı

• G303'de sensör sallanıyor, neredeyse aynı sayılır almışken sorunsuz G Pro al hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeffogu

G303'de sensör sallanıyor, neredeyse aynı sayılır almışken sorunsuz G Pro al hocam.

Sensör sallanıyor derken benim ki sallanmıyor onu ne yapıcaz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

G303'de sensör sallanıyor, neredeyse aynı sayılır almışken sorunsuz G Pro al hocam.

Saga sola hizli hizli sallayin hocam ses yoksa şanslisinizdir çogunda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeffogu -- 1 Eylül 2016; 22:02:45 >
  • Kablolu ve kablosuz modeliyle G403 Prodigy incelemesi:

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Saga sola hizli hizli sallayin hocam ses yoksa şanslisinizdir çogunda var

Aslında siz söyleyene kadar farketmemiştim bir ses var ama rahatsız etmiyor yani en azından bugüne kadar duymadığım için rahatsız etmemişti umarım bundan sonrada rahatsız etmez

• Arkadaşlar Razer Mamba Tournament Edition ilgimi çekti

Bi yanımda SS Rival 300 diyo sizce hangisini almalıyım genelde lol vs cs go oynuyorum.
  • Bende de sadece sallayınca geliyor ses ama performansı etkiler mi bilmiyorum, bana etkiliyor gibi geliyor sanki arada sırada özellikle fps oyunlarda yarı otomatik silahlarda bir ritim tutturdugumda bi dahaki tıklamam ki takılıyor.
  • quote:

Bende de sadece sallayınca geliyor ses ama performansı etkiler mi bilmiyorum, bana etkiliyor gibi geliyor sanki arada sırada özellikle fps oyunlarda yarı otomatik silahlarda bir ritim tutturdugumda bi dahaki tıklamam ki takılıyor.

Ben alalı çok olmadı zaten dikkat edeceğim buna olmazsa iade ederim teşekkürler bilgilendirdiğin için

• Önemli değil hocam, umarım siz yaşamazsınız biraz değişik bir anlatım oldu ama seri tıklama anlatmak istediğim :D
  • quote:

Önemli değil hocam, umarım siz yaşamazsınız biraz değişik bir anlatım oldu ama seri tıklama anlatmak istediğim :D

Anladım gibi Sallayınca çıkan ses sizde ne kadar acaba bende belli belirsiz bir ses var tamda net değil gibi sizde nasil

• yaklaşı 3 yıldır falan logitech g300 kullanıyorum artık sol klik arada çift tık yapmaya başladı ve bayada yıprandı açıkçası ama pek vazgeçemiyorum kullanımına alıştığımdan ötürü mouse un sağ üst tarafonda yer alan ekstra tuşlar günlük kullanımımda normal sağ sol klikten çok basar oldum açıkçası.sizce bu yüzden yeni bir g300 alıp devam mı etmeliyim yoksa rival 100-300 almalımıyım ? amazondan almayı planlıyorumhttps://www.amazon.com/dp/B01798VS4C/ref=twister_B01DLLA6K8?_encoding=UTF8&psc=1 corsairın bu extanded mouse pad i ile birlikte rival 100 150 tl ye geliyor rival 300 220 tl ye geliyor sizce aradaki 70 tl farka değer mi rival 100 ile 300 arasındaki?açıkçası şuan 70 tl beni zorlar gibi black friday i beklerim sanırım indirim açısından uyguna gelsin diye rival 300 çok daha iyi derseniz.bu mousepad ile alacağım mouselarda sıkıntı çıkmaz değil mi ?prodigy serisi mekanik klavyeyi de almayı planlıyorum çıkınca 70 dolar olursa dedikleri gibi.sorularıma cevap verirseniz sevinirim.(listenizde yer vermemişsiniz hocam ama merak ettim g300 hakkında bir düşünceniz var mı ?)

• Rival100'ün o mousepad'le neler yapacağını kestiremiyorum, çok düzgün bir sensöre sahip değil. Benzer sensörlerin renkli pad'lerde sorun çıkarttıkları oldu.
  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    peki rival 300 de sorun olma ihtimali var mı hocam sanırım bugün sipariş vericem
  • Hocam o mousepad'de birşey olmasa emin olun o kadar ucuz olmaz diğer extended mouse padlerin fiyatlarına bakarsanız anlarsınız zaten.
  • jeffogu kullanıcısına yanıt
    hocam corsairın olunca güvendim açıkçası alltaki kullanıcı yorumlarındada herhangi kötü birşey görmedim.birde normal fiyatı bu değil amazon prime üyelerine indirimli fiyatı bu hoş normal fiyatı yine razer ın extanded mouse padlerine göre ucuz ama bilemedim.sonuç olarak alacağım mouseda çok pahalaı birşey değil f/p olarak uygununu arıyor insan.
  • Hocam ss sensei ve sensei raw hakkinda ne dusunuyorsunuz. Bende su an abyssus 2014 var bununla karsilastirir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.