Şimdi Ara

Mouse Sensörlerinin Teknik Özellikleri, İlgili Terimler ve Oyunculara Tavsiyeler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
74
Favori
53.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zowie indirime girmez, bunu bekleme.
    Zowie'nin malzeme kalitesi ve mouse tuslarinin esnekligi çok kaliteli kim sana kalitesiz dediyse bence yaniliyor. Hatirladigim kadariyla baska markalar sattiklari ürünün yaninda yedek skatez kullanmiyor ama benim aldigim her Zowie'de yedek ve orijinal skatez kutunun içinde geldi. Kisacasi uzun ömürlü, kaliteli.

Para biriktir al ben hiçbir seyin fanboylugunu yapmam ama Zowie, BenQ ve HyperX su üçlü malzeme kalitesinden kaçmaz.
    Zowie FK2 220TLye alsan üç yil kullansan aylik 6TL bi sigara parasi bile degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle anlattinki cok merak ettim sırf denemek için alicam zowie

• Zowie'yi amazondan alamıyorum şu anda. Bi tanesi 1-4 ay arası geliyomuş, diğeri Türkiye'ye gelmiyor.
  • Şaşkınspor kullanıcısına yanıt
    http://www.amazon.com/Zowie-Gear-Ambidextrous-Optical-FK2/dp/B00QIH1GD4

Su an mobilden giriyorum ve Türkiye'ye gelisi vsr mi uyeligime girmedigim için bilmiyorum. Dogru anladiysam bir günde kargoya veriliyor.
    Stokta var, siparisinden itibaren 14 günde gelir.

• FK serisi uygun değil hocam tutuşuma. EC2-A yada EC1-A olabilir.
  • Hocam çok yardımı dokundu. Bu kalitede sayılı başlık var bu forumda. Elinize emeğinize sağlık.
  • sus Rog Gladius Kraldır yanında Roccat kone pure xtd de ekleyebiliri.

Merakımdan Soruyorum Gladius niye god tier da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

İdeal olarak evet ancak çok minimal oynama yapsa da kullanımda sıkıntı yaratmaz.

Uzun süredir sizi takip ediyorum konu hakkında çok bilgilisiniz ancak logitech fanlığı yapıyor gibi geldiniz god tier diye önerdiğiniz g303 modeli coğu gamerın kullanmayacağı bir model çünkü simetrik, ergonomi yok çoğu insan için ergonomi 1. plandadır mouseta ayrıca alıntıladığım gibi sensörü oynayan modeli sorun olmaz diye önerebiliyorsunuz sırf logitech olduğu için veya kablosuz olsa bile g900 de ağırlık sorunu konuşulmazken onla aynı ağırlıktaki başka ürünlere ağır diye eleştiriyorsunuz tamam belki pili ve kablosuz özelliğinden dolayı kendi kategorisinde hafif olabilir ama günün sonunda kullanıcıların taşıyacağı ağırlık aynı bunları + ve - özellik olarak düşmeniz daha mantıklı gibi geliyor bu yazdıklarım sizden daha çok bildiğim vs iddiasında olduğumdan değil dışardan bakınca oluşan izlenimi sizle paylaşmak istediğim için yazdım.
    Teşekkürler iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Berk5kardes

quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

İdeal olarak evet ancak çok minimal oynama yapsa da kullanımda sıkıntı yaratmaz.

Uzun süredir sizi takip ediyorum konu hakkında çok bilgilisiniz ancak logitech fanlığı yapıyor gibi geldiniz god tier diye önerdiğiniz g303 modeli coğu gamerın kullanmayacağı bir model çünkü simetrik, ergonomi yok çoğu insan için ergonomi 1. plandadır mouseta ayrıca alıntıladığım gibi sensörü oynayan modeli sorun olmaz diye önerebiliyorsunuz sırf logitech olduğu için veya kablosuz olsa bile g900 de ağırlık sorunu konuşulmazken onla aynı ağırlıktaki başka ürünlere ağır diye eleştiriyorsunuz tamam belki pili ve kablosuz özelliğinden dolayı kendi kategorisinde hafif olabilir ama günün sonunda kullanıcıların taşıyacağı ağırlık aynı bunları + ve - özellik olarak düşmeniz daha mantıklı gibi geliyor bu yazdıklarım sizden daha çok bildiğim vs iddiasında olduğumdan değil dışardan bakınca oluşan izlenimi sizle paylaşmak istediğim için yazdım.
    Teşekkürler iyi günler.

İlk mesajı okursanız, orada da belirttiğim gibi listede ağırlık ve teknik özellikler kriterken, ergonomi değildir. Ergonomi mouse seçiminde kullanılan en önemli veriyken kişiden kişiye her zaman farklılık gösterecektir. Ergonomiye göre bir liste yapılması zaten mümkün değildir.

• G900'ün diğer kablolu ve kablosuz mouse'lara karşı çeşitli testleri mevcut.

Fiyatı oldukça yüksek olsa da şekil, ağırlık ve performans konularında oldukça başarılı. İleride Logitech kablolu benzer bir versiyonunu uygun bir fiyata çıkarırsa averaj kullanıcı için düşünülebilir hale gelecektir.

Şu aralar tona 3360 mouse piyasaya çıkacak/çıktı, onların incelemeleri de düştükçe bilgi aktarmaya çalışacağım.

• Hocam g400syi deneme şansım oldu çok ucuz fiyata aldım gold dan (80) şuan yabancı sitelerde 200 liradan yüksek fiyatlardan satılıyor nedenini öğrenebilirmiyim çok memnun kaldım ama türkiyede stok kalmamış yok yani artık :(

5 ay önce filan steelseries rival aldım aldığım güne lanet olsun g400s 2 katı fiyatını verdim mausa tam bir shit..
  • G400s uzun süredir üretilmeyen bir mouse olduğu için stoğunu bulması zor oluyor, fiyatlar o yüzden o şekilde. Türkiye'deki firmalar ellerinde kalanları çıkartmak için ucuzdan satabiliyorlar.
  • Logitech G500s kullanıyorum, sürekli dpi değiştirmesinden ve tamda maçın ortasında donmasından bıktım.
    Dün Steelseries Rival 300 siparişi verdim, bakalım beklentilerimi karşılayacak mı.
  • Uzun zamandır Microsoft Sidewinder kullanıyordum, geçenlerde bozuldu Bayramdan sonra SteelSeries Rival 300 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan ise Rival 300 de yan kısımlardaki malzeme değiştirildi fakat yinede erime oluyor mu ?

Palm grip şeklinde kullanıyorum. Bütçe mousepad ile beraber 250 TL civarında. 1-2 yerde yaklaşık 215 TL'ye var. Mousepad olarak ne önerirsiniz ?

Ek olarak @Litendria Hocam siparişiniz ulaştı mı ? Nereden, ne kadara sipariş verdiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 4 Temmuz 2016; 17:17:29 >
  • Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan sipariş verdim hocam, 46 dolar tuttu. Şu an Türkiye'de ama bayramdan sonra dağıtıma çıkacakmış 8 Temmuzda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litendria kullanıcısına yanıt
    Hocam amazona ne zaman sipariş verdiniz? Ben de aldım ama hala gemide görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunum55

Hocam amazona ne zaman sipariş verdiniz? Ben de aldım ama hala gemide görünüyor

Uçakla geliyor ya bana hiç gemiyle gelmedi. 27 haziranda vermiştim siparişi. 5 günde geliyor en erken 4.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Litendria kullanıcısına yanıt
    Gemide dediğim shipped yazıyo ondan
    Ben de 27sinde vermiştim ama bayramdan sonraya kaldı demek ki
  • Çok güzel ve yararlı bir konu olmuş.Aklımda G502 vardı ama vazgeçtim tier'ini görünce.Amazondan en fazla 70 dolara optik-kaliteli bir mouse arıyorum.Tek kriterim çok küçük olmaması.Küçük olmayan 70 dolara bir mouse önerebilir misiniz?

Edit,G502 için PMW3366 sensörünü kullanıyor,god tier'de yazdığınız sensörlerin arasında.Fakat oraya koymamanızın sebebi ağır olması mı,ağırlığı dışında bir sıkıntısı yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonHotsky -- 31 Temmuz 2016; 1:42:48 >
  • Yazmışım orada ağırlık ve sniper button diye.

Bu listedeki mouse'ların hepsi elinize uygunsa kullanılabilir ürünlerdir, tiering şaşırtmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 31 Temmuz 2016; 19:41:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.