Arkadaşlar son 1 haftadır bir sorun yaşıyorum bu sorun şöyle:Oyun oynarken mouse takılıyor ışığı sönüyor ve daha sonra bilgisayar kasmaya başlıyor(oyunu yaklaşık 3 seneden beridir oynuyorum daha önce böyle bişe olmamıştı) bu sadece oyun oynarken olmuyor bazen internette gezinirken de başıma geliyor sorun mouse ta değil mouse u değiştirip başka mouse taktım yine aynı.pc bu aralar çok açık kalıyor ısınmadandır diyeceğim ama bu aralar dinlendiriyorum sorun geçmedi.Mouse Microsoft un optik mouse larından benim düşüncem ekran kartından kaynaklanıyor ama ne kadar doğru? İşlemcim 2.91 ghz AMD.ram:2 gb ekran kartı:Atı radeon x1300 (yaklaşık 5 yıllık) bu arada pc imde ek olarak fan yok ekran kartında da fan yok acaba ısınmamıdır bu arada mouse takılırken hani pc ye usb kablosu takarken bir ses gelir ya mouse takılırken de o ses geliyor yani jak çıkartıyorum gibi bişey oluyor.Arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinicem şimdiden herkese teşekkürler...
up yok mu beyler bi cevap yazan?
Bilgisayarın format zamanı gelmiş bence
netten spyda kapmış olabilir, işlemci fanları tıkanmışta olabilir, harddiskte bozuk sektör oluşmuşta olabilir, harddiskinde boş yer azalmıştır, bi kaç şey daha olabilir aklıma gelmiyor.
Mouse kitlendiği zaman klavye ile işleme devam edebiliyormusun ?
Klavye ile işleme devam edebiliyorsan, arkadaşın dediği gibi format çözüm olacak, klavyede kitleniyorsa diğer seçenekleride kontrol etmelisin.
kastığı zaman ctrl+ alt+del e bas işlemler sekmesinde bilgisayarı kasan şeye bak ondan cpu değeri orada yüksekse ondan kaynaklanıyordur
quote:
Orijinalden alıntı: Rocksound
netten spyda kapmış olabilir, işlemci fanları tıkanmışta olabilir, harddiskte bozuk sektör oluşmuşta olabilir, harddiskinde boş yer azalmıştır, bi kaç şey daha olabilir aklıma gelmiyor.
Mouse kitlendiği zaman klavye ile işleme devam edebiliyormusun ?
Klavye ile işleme devam edebiliyorsan, arkadaşın dediği gibi format çözüm olacak, klavyede kitleniyorsa diğer seçenekleride kontrol etmelisin.
zaten format attım mouse takılınca klavye ile işlem yapıyorum fakat dün oturum değiştirirken klavye takıldı ama bu bi kere oldu ayrıca işlemci fanına baktım bi sorun yok