Şimdi Ara

Mozilladaki kişisel bilgilerimi aktarmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, elimdeki pc yi değiştiriyorum.Anakart, cpu falan derken yeni baştan windows kuracağım.Ama özellikle mozilla firefox içinde hatırlayamadığım password lerim kalıyor.Şimdi eski mozilla mın içindeki şifreler , username , bookmark ları nasıl yeni sistemime aktarabilirim.

• başlat>denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm sekmesi>gizli klasörleri göstert ve şu klasörü kopyaladığında eklentilerin ve son girdiğin yere kadar her şeyin yedeklenir;
    C:\Documents and Settings\kullanıcı_adın\Application Data\Mozilla

ancak donanımı değiştireceksin vs. firefox bu tanımlamayı güvenlik için nasıl yapıyo bilmiyorum.ben 1-2 kere sanal makina da hata aldım.o yüzden işini garantiye al..
    1-firefoxta >yer imleri>yer imlerini düzenle>dosya>dışa aktar diyerek sık kullanılanları dışarı aktarabilirsin
    2-şifreler içinde şu eklenti işini görür;
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

başlat>denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm sekmesi>gizli klasörleri göstert ve şu klasörü kopyaladığında eklentilerin ve son girdiğin yere kadar her şeyin yedeklenir;
    C:\Documents and Settings\kullanıcı_adın\Application Data\Mozilla

ancak donanımı değiştireceksin vs. firefox bu tanımlamayı güvenlik için nasıl yapıyo bilmiyorum.ben 1-2 kere sanal makina da hata aldım.o yüzden işini garantiye al..
    1-firefoxta >yer imleri>yer imlerini düzenle>dosya>dışa aktar diyerek sık kullanılanları dışarı aktarabilirsin
    2-şifreler içinde şu eklenti işini görür;
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848

Aynen katılıyorum.
    Ben genelde sistemimi tazeleyeceğim zaman bookmarkslarım için o klasörün altında bulunan bookmarks.bak ile bookmarks.html dosyasını alıp sistemi yükleyince geri atıyorum ve hiç bir sorun çıkmıyor. Ama şifre konusunu hiç denemedim. Komple klasörü kopyalayıp deneyebilirsin.

• şifre için verdiğim eklentiyi ben kullandım tavsiye ederim.linkte ekran görüntüsü var.gayet basit kullanımı
  • Bir de şu eklenti var. FEBE (Firefox Environment Backup Extension)

Bu eklentiyle herşeyi(şifreler, temalar, eklentiler, vs..) yedekleyebilir ve formattan sonra aynen geri yükleyebilirsin. @ZEUS__'un yukarıda anlattığı klasörden yedekleme mantığının neredeyse aynısı. 1 yıldan fazladır kulanıyorum, yedekleri geri yüklemede hiç bir problem yaratmadı. Tavsiye ederim.
  • mükemmel ve hızlı yanıtlar , beyler.deneyeceğim.şimdiden teşekkürler.
  • bu febe eklentisi gerçekten çok güzel.geçen gün firefox çöktü.neyseki daha önce herşeyi febe yle yedeklemiştim.çok büyük zahmetten kurtardı beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.