Bildirim
Mozilladaki kişisel bilgilerimi aktarmak?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başlat>denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm sekmesi>gizli klasörleri göstert ve şu klasörü kopyaladığında eklentilerin ve son girdiğin yere kadar her şeyin yedeklenir;
C:\Documents and Settings\kullanıcı_adın\Application Data\Mozilla
ancak donanımı değiştireceksin vs. firefox bu tanımlamayı güvenlik için nasıl yapıyo bilmiyorum.ben 1-2 kere sanal makina da hata aldım.o yüzden işini garantiye al..
1-firefoxta >yer imleri>yer imlerini düzenle>dosya>dışa aktar diyerek sık kullanılanları dışarı aktarabilirsin
2-şifreler içinde şu eklenti işini görür;
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848
-
quote:
Orjinalden alıntı: ZEUS__
başlat>denetim masası>klasör seçenekleri>görünüm sekmesi>gizli klasörleri göstert ve şu klasörü kopyaladığında eklentilerin ve son girdiğin yere kadar her şeyin yedeklenir;
C:\Documents and Settings\kullanıcı_adın\Application Data\Mozilla
ancak donanımı değiştireceksin vs. firefox bu tanımlamayı güvenlik için nasıl yapıyo bilmiyorum.ben 1-2 kere sanal makina da hata aldım.o yüzden işini garantiye al..
1-firefoxta >yer imleri>yer imlerini düzenle>dosya>dışa aktar diyerek sık kullanılanları dışarı aktarabilirsin
2-şifreler içinde şu eklenti işini görür;
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2848
Aynen katılıyorum.
Ben genelde sistemimi tazeleyeceğim zaman bookmarkslarım için o klasörün altında bulunan bookmarks.bak ile bookmarks.html dosyasını alıp sistemi yükleyince geri atıyorum ve hiç bir sorun çıkmıyor. Ama şifre konusunu hiç denemedim. Komple klasörü kopyalayıp deneyebilirsin.
-
şifre için verdiğim eklentiyi ben kullandım tavsiye ederim.linkte ekran görüntüsü var.gayet basit kullanımı -
Bir de şu eklenti var. FEBE (Firefox Environment Backup Extension)
Bu eklentiyle herşeyi(şifreler, temalar, eklentiler, vs..) yedekleyebilir ve formattan sonra aynen geri yükleyebilirsin. @ZEUS__'un yukarıda anlattığı klasörden yedekleme mantığının neredeyse aynısı. 1 yıldan fazladır kulanıyorum, yedekleri geri yüklemede hiç bir problem yaratmadı. Tavsiye ederim. -
mükemmel ve hızlı yanıtlar , beyler.deneyeceğim.şimdiden teşekkürler. -
bu febe eklentisi gerçekten çok güzel.geçen gün firefox çöktü.neyseki daha önce herşeyi febe yle yedeklemiştim.çok büyük zahmetten kurtardı beni.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X