Şimdi Ara

mp-hp recoved silahlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar bu silahlar nerden çıkartabilirim? özellile mp recoved olanları hem kullanabilmem hemde satabilmem için.. malum akara piyasasında 3-5 m ediyolar...
    hangi yaratıktan düşer yada çok düşer yardımcı olurmusunuz ve aklıma takılan bu mp recoved li silahlardan 2 tane ulalnsam ne kadar etkiler mana kullanımımı...?

• walla çok bilmiorum mesela dd 15 yazıo %15 mi absorb edio onuda bilmiorum ama sanırsam(yannış olabilr) mp recovered 50 ise %50daha hızlı mana doluodur

genelde zombiden çok düşüolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archamanel

walla çok bilmiorum mesela dd 15 yazıo %15 mi absorb edio onuda bilmiorum ama sanırsam(yannış olabilr) mp recovered 50 ise %50daha hızlı mana doluodur

genelde zombiden çok düşüolar
    benim tanık olduklarım

paramun / troll captain / ds

paramundan tek elli baya cıkardım

troll captain dan iki elli çıkardım

ds den bunların ap larınından daha yüksek olanları cıkardım

fakat sırf cıkarmak için kesemessin bunları

exp kasarken şansa bala sana gelmesi lazım

öbür türlü full kessende hayal kırıklıgına uğrayabilirsin

yani party e gir expine bak gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::

benim tanık olduklarım

paramun / troll captain / ds

paramundan tek elli baya cıkardım

troll captain dan iki elli çıkardım

ds den bunların ap larınından daha yüksek olanları cıkardım

fakat sırf cıkarmak için kesemessin bunları

exp kasarken şansa bala sana gelmesi lazım

öbür türlü full kessende hayal kırıklıgına uğrayabilirsin

yani party e gir expine bak gelir

Alıntıları Göster
    Her monsterden düşme ihtimali var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Alıntıları Göster
    genellile mostodon türü yaratıklardan çıkıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: angelo50

genellile mostodon türü yaratıklardan çıkıo

Alıntıları Göster
    ds tw tc kesecek kadar kuvvetli degilim:) lvl 58 warior bi kere eslanttan bu tarafa gel hehe
    luferson castlede yada moradon da ki yaratıklardan bahsederseniz seviririm .. ve o silahlar ne kadar mana harvattırır bana yani bahsettikleri kadar faydalımı bu silahlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twenty_FouR

ds tw tc kesecek kadar kuvvetli degilim:) lvl 58 warior bi kere eslanttan bu tarafa gel hehe
    luferson castlede yada moradon da ki yaratıklardan bahsederseniz seviririm .. ve o silahlar ne kadar mana harvattırır bana yani bahsettikleri kadar faydalımı bu silahlar

Alıntıları Göster
    delos danda düşüre bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MP REC silahı almalıyım ?
    12 yıl önce açıldı
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Alıntıları Göster
    lamialardan hp ve mp recovery axe ve spear bol bol düşüyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso2000

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

+1

bende akarada oynuroum ve lamia dan şu an hp ve mp den 5 10 tane çıkardım ama 500k ya satamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BLoodRunsCoLD

quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

+1

bende akarada oynuroum ve lamia dan şu an hp ve mp den 5 10 tane çıkardım ama 500k ya satamıyorum

Alıntıları Göster
    Nerden bulursun bilmem ama nasıl etki ettiğini söyliyim. Mesela 1000 vurdun elinde mp recovery 10 silah var. 100mp kazanırsın. 2 elinde de varsa 10+10 vurduğunun %20 sini mana olarak kazanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccm*

Nerden bulursun bilmem ama nasıl etki ettiğini söyliyim. Mesela 1000 vurdun elinde mp recovery 10 silah var. 100mp kazanırsın. 2 elinde de varsa 10+10 vurduğunun %20 sini mana olarak kazanırsın.

Alıntıları Göster
    rapier +6 aldım mp recovery 10 ap 56 ii diil mi deru partisinde arkadaşa düştü 250 k ya aldım...
    yanına bide pike yada philium filan bulsam sag el için olan bi silah yeter bana herhalde 250 k ii para ama eder herhalde akara pazard 10 m filan yazıyolar edermi bilmem tabii orasıda ayrı bi konu
  • quote:

rapier +6 aldım mp recovery 10 ap 56 ii diil mi deru partisinde arkadaşa düştü 250 k ya aldım...
    yanına bide pike yada philium filan bulsam sag el için olan bi silah yeter bana herhalde 250 k ii para ama eder herhalde akara pazard 10 m filan yazıyolar edermi bilmem tabii orasıda ayrı bi konu

Alıntıları Göster
    yeni serverlar için ideal silahlar girakon da oynarken ilk 1 ay mp recovery silahlarla takılmıştım ve mana sıkıntısı çekmemiştim.ilk 1 ayda 25 m para kasmıştım.50 lvl den sonra bu silah işime yaramayınca mecbur cleaverlara geçmiştim ve 25 m su gibi akıp giden manaya gitmişti 3 günde. ama 3 günde de 57 olmuştum orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZikkiM

yeni serverlar için ideal silahlar girakon da oynarken ilk 1 ay mp recovery silahlarla takılmıştım ve mana sıkıntısı çekmemiştim.ilk 1 ayda 25 m para kasmıştım.50 lvl den sonra bu silah işime yaramayınca mecbur cleaverlara geçmiştim ve 25 m su gibi akıp giden manaya gitmişti 3 günde. ama 3 günde de 57 olmuştum orası ayrı.

Alıntıları Göster
    En iyisi large+7 mp rec. 10 126ap. ondan daha yükse ap li bir halberd +5 var 128ap ama o veryslow

• quote:

En iyisi large+7 mp rec. 10 126ap. ondan daha yükse ap li bir halberd +5 var 128ap ama o veryslow

Alıntıları Göster
    bence en iyisi

2 elli mp recover silahlar

91 ataklı ve 70 ataklı olanları tak

20 mana

paramunda kasarken yanında 0 mana bulundur hiç mana gitmior
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::

bence en iyisi

2 elli mp recover silahlar

91 ataklı ve 70 ataklı olanları tak

20 mana

paramunda kasarken yanında 0 mana bulundur hiç mana gitmior

Alıntıları Göster
    en ideali nedir en ii ap a sahip silah ve en iyi mp receovedli olan hepsinde 10 var galiba
  • quote:

en ideali nedir en ii ap a sahip silah ve en iyi mp receovedli olan hepsinde 10 var galiba

Alıntıları Göster
    pike +6 philium +7 olurmu onun yanına yada hangi 2 silahı kullanmalıyım 57 wariorda
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

ßen 71 Lvl Warriorum 2 Elimede MP Recov Aldıgım Zaman
    Mana Gitmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: RAUFCANPOLAT

quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

ßen 71 Lvl Warriorum 2 Elimede MP Recov Aldıgım Zaman
    Mana Gitmiyor..

Alıntıları Göster
    bana paramundan düştü 2 elli bi balta
  • quote:

Orijinalden alıntı: vezir2

bana paramundan düştü 2 elli bi balta

Alıntıları Göster
    Treant-Ancient
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokasra

Treant-Ancient

Alıntıları Göster
    keilan yanlıs hatırlamıosam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.