silahlarda basılı olan mp damage ne işe yarıyor açıklarmısınız teşekkürler....
o ne işe yarar mesela her vurduunda canavara tam olarak gelmez bazen ıskalarsın özellile reduceli silahlarda meseal kabus gibidir bu ama eğer silahın reducesizse mp damagesi varsa o ıska zamanlarındada bi vuruş olr... bu da silah vuruşu kadar olmasada yine vurur..... yani bence warrior için özellikle acayip derecede önemli birşey
Mp Damage Mageler için Yariyor ßiliyordum...
ben ne işe yaradığını bilmioydum. ama bikaç teorim vardı. 1. mage için di o teori eski ko da silindi. sonra ne olduğunu bulamadım. şimdiki teorim vurduğun kadar adamın manasını yiyo du. sonra arkadaşın anlattığı daha mantıklı geldi ama Mp magic power olarak da geliyo akıla mana power da.
benim prietin elinde war da 64 mp damage basılı saolun arkadaşlar
mp 64 falan yazıyosa bi vuruşta 64 manasından yer rakibin. bide mp bonus var genelde 10 olur oda damage verdikçe manana 10 mana gelir.
uzerinde 64 mp damage yazıosa vurduğunuz dmg ın %64 u kadr dusmanın manasını yer...
uzerinde 64 mp damage yazıosa vurduğunuz dmg ın %64 u kadr dusmanın manasını yer...
öyle bişey yok
quote:
Orjinalden alıntı: unnamedhero
saçmalama lahn öle şeymi olur adama 1000 vursan 640 manamı gider yani öle biş olsa +8 raptorlu 64 mp damagelı worior olsa daıtır sı.ar herkesin azına
quote:
Orjinalden alıntı: destructive
o ne işe yarar mesela her vurduunda canavara tam olarak gelmez bazen ıskalarsın özellile reduceli silahlarda meseal kabus gibidir bu ama eğer silahın reducesizse mp damagesi varsa o ıska zamanlarındada bi vuruş olr... bu da silah vuruşu kadar olmasada yine vurur..... yani bence warrior için özellikle acayip derecede önemli birşey
bence en mantıklı bu.
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE
quote:
Orjinalden alıntı: unnamedhero
öyle bişey yok
evt öyle bişi yoq ama attak arttırdıı kesin özellikle papar mage ler için
olması imkansız sacma sacma sacma
adamın hpsi yerne mp sine vurur yani mana pointi 64 gider cleeve le %250daha fazla mana götürür ama sword dancing deki %250 +150 nin 150si etiklemez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme