Herkes kendi mp3 ünün ün adıyla özelliklerini yazsın resimde koysun isterse...
Hocam hadi ama..
Abi açmayın soyle baslıklar tutmuyo işte ya sonra millete gereksiz baslık copluk oldu buralar
ya tutarsa ama biraz topicde kalabalık olcak gibi...
iriver t30 + cx300 1-süper şarj Son kalite ses 2-ultra ses en ince ayrıntısına kadar 3-şık tasarım dış ortam seslerine 4-kullanım kolaylıgı müzikde keyif
mp3 çalar değil de taşınabilir medya oynatıcıları olanlar da koysun mu? (gerçi benim ki media center gibi bir şey ama :)
YANİ HERKESMİ SENDEN HOŞLANMIYOR YOKSA SENMİ SIKICISIN BİLEMİYORUM OKADAR SEN NASIL BİRİSİSİN DOSTUN ÇOOOK GEREKSİZ Bİ ADAMSIN BOŞUNA YAŞIYORSUN İNSANLARA YARDIMCI OLMAKTANSA ONLARI RENCİDE ETMEYE HORLAMAYA ÇALIŞIYORSUN SEN CİDDEN PİSKOLOJİK Bİ VAKKASIN ELİNİ WİCDANINA KOY VE ONA BUNA LAF SOKMAK YERİNE AKILLI OL VE İNSAN LARIN SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞ EGER BÖYLE Bİ DAWRANIŞ SERGİLİYECESEN HERZAMAN SANA Bİ LAF SOKACAM SENİN KABUSUN OLACAGIM BU SİTEDE HER YAZDIGIN ŞEY İÇİN ACIMASIZCA YORUMLAR YAPIP SENİ BÜTÜN SİTEYE MADARA EDECEGİME EMİN OLABİRİSİN ÇÜNKÜ BENİ GERÇEKTENKIZDIRDIN SENİ BU SİTEDE RAHAT BIRAKMAYACAGIMMM PEŞİNDEYİM
iriver t30+grifin erthumps kulaklık
Creative muvo slim
creative zen nano
kaliteli ses küçük ve hafif
sony nw-s703f.harika tasarım,mükemmel ses.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme