Şimdi Ara

MP3 Calar Tavsiyesine Ihtiyacim Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yakin zamanda kuzenim amerikadan gelicek ve benim samsung T10 um bozuldu ve yeni bi mp3 calar aldirmak istiyorum.
    32 gb ya da o civar olsun
    ses kalitesi cok iyi olsun, yani onceligim ses kalitesi
    kullanimi kolay olsun ve
    sarji iyi dayansin.
    bunlar asil onceliklerim gerisi cok da isime yaramaz wifi filan falan.
    fiyat araligim da yok kaliteli bisey aramaktayim yani.
    engin bilginize igtiyacim vara

• Creative Labs Zen X-Fi 2
    almayi dusunuyorum suan.
    alternatif soyliyecek yok mu?
  • Çok uçmak isterseniz Hifiman 801; reddederseniz biraz daha ucuzu Hifiman 602 derim Sonra iPod Video 5G olanlardan birisi veya Sony A845-846-847 olabilir.
  • soyle yapalim
    max 300 dolar sinir olsn :D
    nedir tavsiyeniz???
  • ipod 7th edition un ses kalitesi nedir?
    ipodlardan memnun arkadaslarim ses kalitesi acisindan ama bi de kullanandan aliyim yorumu
  • Valla ben o nesilde hangi çipin kullanıldığını bilmiyorum ama 5G, 5.5G (bu sanırım 5'in modlanmış hali; emin olmamakla birlikte 6. nesile de böyle hitap ediliyor olabilir, pek emin değilim yalnız), bunların ses kalitesi oldukça iyi. Ben FiiO E1 ile kullanıyorum line-out çıkışından. En azından şunu diyebilirim ki Cowon S9'dan daha iyi sesi var ve normal Zen X-fi'den de (2'nin sesi nasıldır bilemiyorum ama).

Aslında tek derdiniz ses ise ben olsam Hifiman 602'yi zorlardım. Kendi sitesinde sanırım bahsettiğiniz fiyat civarlarındaydı. Ama hafıza arttırılabilir mi, o eski görünümü sizi açar mı bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Valla ben o nesilde hangi çipin kullanıldığını bilmiyorum ama 5G, 5.5G (bu sanırım 5'in modlanmış hali; emin olmamakla birlikte 6. nesile de böyle hitap ediliyor olabilir, pek emin değilim yalnız), bunların ses kalitesi oldukça iyi. Ben FiiO E1 ile kullanıyorum line-out çıkışından. En azından şunu diyebilirim ki Cowon S9'dan daha iyi sesi var ve normal Zen X-fi'den de (2'nin sesi nasıldır bilemiyorum ama).

Aslında tek derdiniz ses ise ben olsam Hifiman 602'yi zorlardım. Kendi sitesinde sanırım bahsettiğiniz fiyat civarlarındaydı. Ama hafıza arttırılabilir mi, o eski görünümü sizi açar mı bilemem.

guzel yorumlar saolasin.
    hifiman in tipi pek hosuma gitmedi evet :D
    creative zen 32gb 200 dolar civarindayken neden ipod 160gb i 225 dolara almiyim dedim.
    7. nesil cikali 8 ay filan olmus sanirsam da turkiye de henuz yok bildigim kadariyla garantilisi.
    ama bikac yorum okudum 5 ten cok farkli degil o yuzden 5 alin diyenler vardi.

var mi baska alet tavsiye eden ya da ipod classic 7. nesil hakkinda yorum yapicak olan?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.