Bildirim
Mp3 dosyalarını kucultup telefona atmak nasıl yapabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telefon symbian'sa ogg ye çevir. -
telefonda fark edilmez -
hayır ogg degil, java.. kalitesini dusurebilicegim ve split yapabilicegim program onerirseniz sevinirim -
Dosya Adı: Imtoo Mpeg Encoder.rar
Download Linki:http://www.hemenpaylas.com/download/88009/Imtoo_Mpeg_Encoder.rar.html -
Banner saol program için ama senin ling ten download edemedim sitesindende demo versyon cıktı.. ayrıyetten sanırım bana daha basit ve kullanılabilir bi program lazım sadece mp3 için mesela :) -
al bakalım;
http://rapidshare.de/files/11085888/hunter.rar.html
not:**** yerine rapid share'ı birleşik yaz
quote:
Orjinalden alıntı: _dimitri_
Banner saol program için ama senin ling ten download edemedim sitesindende demo versyon cıktı.. ayrıyetten sanırım bana daha basit ve kullanılabilir bi program lazım sadece mp3 için mesela :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 24 Ocak 2006 23:33:01 >
-
Saol hunter tam istedigim program -
Nasıl indiremedin ya.
-
rica ederimmp3,wav için çok iyi programses kalitesini,seviyesi herşeyi ayarlayabiliyor,istediğin yerleri kesebiliyor,şarkıları,sesleri birleştirebiliyorsun..diğer programı nasıl indiremedin anlamadım yawhemen paylas'ı mı yazmadın açmadın nasıl oldu?
quote:
Orjinalden alıntı: _dimitri_
Saol hunter tam istedigim program
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- bildirimler açık ama gelmiyor
- tuşlu telefon internet ayarları
- telefonda son girilen uygulamalar
- xiaomi telefona imei atma kodu
- küfür edince elektrik çarpan bileklik
- turkcell t10
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfı markaları
- allplay aboneliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X