Bildirim
Mp3 dosyalarını kucultup telefona atmak nasıl yapabilirim?
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
telefon symbian'sa ogg ye çevir. -
telefonda fark edilmez -
hayır ogg degil, java.. kalitesini dusurebilicegim ve split yapabilicegim program onerirseniz sevinirim -
Dosya Adı: Imtoo Mpeg Encoder.rar
Download Linki:http://www.hemenpaylas.com/download/88009/Imtoo_Mpeg_Encoder.rar.html -
Banner saol program için ama senin ling ten download edemedim sitesindende demo versyon cıktı.. ayrıyetten sanırım bana daha basit ve kullanılabilir bi program lazım sadece mp3 için mesela :) -
al bakalım;
http://rapidshare.de/files/11085888/hunter.rar.html
not:**** yerine rapid share'ı birleşik yaz
quote:
Orjinalden alıntı: _dimitri_
Banner saol program için ama senin ling ten download edemedim sitesindende demo versyon cıktı.. ayrıyetten sanırım bana daha basit ve kullanılabilir bi program lazım sadece mp3 için mesela :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 24 Ocak 2006 23:33:01 >
-
Saol hunter tam istedigim program -
Nasıl indiremedin ya.
-
rica ederim mp3,wav için çok iyi program
ses kalitesini,seviyesi herşeyi ayarlayabiliyor,istediğin yerleri kesebiliyor,şarkıları,sesleri birleştirebiliyorsun..
diğer programı nasıl indiremedin anlamadım yaw
hemen paylas'ı mı yazmadın açmadın nasıl oldu?
quote:
Orjinalden alıntı: _dimitri_
Saol hunter tam istedigim program
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X