Şimdi Ara

mp3 için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten aradığım ancak cevabını bulamadığım bir husus vardı. 2005 model Toyota Corolla Terra marka bir aracım var. Araçta orijinal radyo/cd çalar var, kaset çalar yok. Teyp üzerinde dışarıdan elektronik alet bağlanabilecek (mp3 player gibi) bir giriş yok. Bu durumda arabada MP3 dinleyebilmek için ne yapmam lazım? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: cyrusharding

Merhaba arkadaşlar,

İnternetten aradığım ancak cevabını bulamadığım bir husus vardı. 2005 model Toyota Corolla Terra marka bir aracım var. Araçta orijinal radyo/cd çalar var, kaset çalar yok. Teyp üzerinde dışarıdan elektronik alet bağlanabilecek (mp3 player gibi) bir giriş yok. Bu durumda arabada MP3 dinleyebilmek için ne yapmam lazım? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

RADYO TRANSMITTER ADINDA CİHAZLAR VAR 40 İLA 50 YTL ARSI 1GB HAFIZALI EKOLAYZERLİ,LERDEN ALIRSAN ARCINDA MP3 DİNLERSİN.

• forex marka olanını tavsiye ederim.

ama istanbulda kullanmak istiyorsan antenini sökmen lazım.

aksi halde boş frekans olmuyor.

anteni söktükten sonrada avrupa yakası için 107,9 dan dinleyebilirsin.

anten sökükkende büyük radyolar cızırtısız çekmeye devam ediyor.

hayırlı günler.
  • arkadaslar cevaplamislar zaten, transmitter en iyi cozum bahsettiginiz durumda
  • forex fm mp3 gayet iyi çözüm
  • Fakat çok performanslı olmuyor diyorlar arkadaşlar ya?
  • yani evet, bir cd kalitesinde asla olmuyor haliyle. radyo yayini gibi dusun sonucta. arka tonda biraz hışırtı duyulabiliyor sarki aralarinda. fakat en ucuz ve pratik cozum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracınızda direksiyondan kumanda varsa ve teybinin cd changer girişi varsa xcarlink isimli ürünü inceleyebilirsiniz. Fiyat biraz pahallıdır ama bir usb belleğe mp3lerinizi koyduğunuzda arabanızda cd changer var gibi kullanabiliyorsunuz.

Not : Eğer direksiyonda kumanda yoksa veya önemli değil diyorsanız o fiyata usb girişli pioneer ve sony teyp alınabilir sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sapsig

Aracınızda direksiyondan kumanda varsa ve teybinin cd changer girişi varsa xcarlink isimli ürünü inceleyebilirsiniz. Fiyat biraz pahallıdır ama bir usb belleğe mp3lerinizi koyduğunuzda arabanızda cd changer var gibi kullanabiliyorsunuz.

Not : Eğer direksiyonda kumanda yoksa veya önemli değil diyorsanız o fiyata usb girişli pioneer ve sony teyp alınabilir sanırım.

evet bahsi gecen cihaz cok guzel ancak 300 ytl civarindaydi.
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim. Önerileriniz üzerine foreks marka 2 GB'lik fm transmitter aldım. Zaman zaman cızırtı yapmasına rağmen çok memnunum. iyi ki varsın donanım haber
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrusharding

arkadaşlar çok teşekkür ederim. Önerileriniz üzerine foreks marka 2 GB'lik fm transmitter aldım. Zaman zaman cızırtı yapmasına rağmen çok memnunum. iyi ki varsın donanım haber

Sevindim gerçekten hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.