Şimdi Ara

Mp3 lerin en iyisi aypot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hmm anlıyoruz seni,zamanla geçer.
  • aslında her eve lazım
  • cezasini bulmus en azindan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

cezasini bulmus en azindan

iPod'culara ölüüüm...

• Bende yok o şarkı.... Kimin olmakta?
  • ayyyyyyyyyyyyyypot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

ayyyyyyyyyyyyyypot

bende o kelimeye çok güldüm yaa aypot ahaaa

• Valla baba parası yine zengin cadde çocukları için gerçekten güzel alet ona itirazım yok
    Adamlar güzel bir satış stratejisiyle bu ürünle satış başarısı yakalamışlar uzun pil süresi, radyo, video gösterim, ses kayıt gibi özellikler de ekleseler sanırım cihaza paha biçemezmişler iyi ki bu özellikleri yok yoksa almak için sanırım 1- 1.5 milyarı gözden çıkarmak gerekirmiş heralde
  • ipod 20 kusur saat pil suresı sunuyo begenemedik galıba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

ayyyyyyyyyyyyyypot

• ipod killer cowon
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Valla baba parası yine zengin cadde çocukları için gerçekten güzel alet ona itirazım yok
    Adamlar güzel bir satış stratejisiyle bu ürünle satış başarısı yakalamışlar uzun pil süresi, radyo, video gösterim, ses kayıt gibi özellikler de ekleseler sanırım cihaza paha biçemezmişler iyi ki bu özellikleri yok yoksa almak için sanırım 1- 1.5 milyarı gözden çıkarmak gerekirmiş heralde

Evet mallaesef dunyada 80 milyon tiki var.Dunyada 80 milyon apple care e guvenmiş cadde insanı var.Evet macintoshu olan herkez cadde cocugu.Satıs pazarlama degilde tasarıma oncelik apple care sistemi ve guvenilir cihaz akseuar coklugu ve zorlukla biriktirilen 600 ytl.Arkadasım deli misin?Su ana kadar konustugum herkez universitede okuyor ve kimsenin babası holding sahibi degil.İnsanlar tercih ediyor cunku tasarıma ve garantiye guveniyor.Birde clickwhell gibi bir kontrol mekanizmasına gerci o da demode yakında multi touch gelior bu yuzden ilk yapanı seciyorlar.Kimse cıkarıpta havasına iPod almıyor.

• ayyyyyypod cuyuzz bizz :D bu topiği acan arkadaslar ne yapmaya calısmıslar acaba anlayan anlatabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanist.gokhan

ipod 20 kusur saat pil suresı sunuyo begenemedik galıba.

açıkçası ben beğenemedim. cowon d2 gibi fiyatı ipod nanoya yakın(amerikada) ve 52 saat pil süresi sunan bir cihaz varken gidip ipod nano almam.

ilk başta ipodu düşündüm tabii. çünkü ipoddan başka doğru dürüst bir mp3çalar bilmiyordum. ama bu forumdakiler gözümü açtı.

cowon ipoddan daha iyi geliyor bana şu an. tabi kağıt üstünde. amerikaya gidip ikisini de elime alınca son kararımı vereceğim ama gönlüm touchscreenli, 52saat şarjlı, video oynatabilen, ses çıkışı ipoddan çok güçlü olan cowon d2'de.

• dostum zaten kimse ipodun cowondan iyi olduğunu söylemedi ipod un fiyatının yüksek olduguna bende katılıyorum.
    ipodun fiyatında görselliğinin ve ipod olmasının verdiği bi fark var acıkcsı bende ipod almam cunku itunes işime gelmiyo ama alanlara söylenen söze kızdığım için yazdım
  • quote:

muhahaha beğenemedik tabiki sadece bir örnek vereceğim sony'nin bir aaa alkalin pille 70 saat giden modeli yani insan inanmıyor ilk başta ama kullananlara forumda sor ve cevabını al
    benim 20GB hard disk çalıştıran mp3 playerim bile 20 saat gidiyor ve kataloğunda 30 saat yazıyor (nw-hd3) ve atlanmasın sakın bu cihaz içinde 4200rpm hard disk dönderiyor
    yorum senin

• aypotun sahane ozelliklerine dayanamayip deliren ve akabinde ban yiyen sevgili eski dh üyesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoptrik

quote:

muhahaha beğenemedik tabiki sadece bir örnek vereceğim sony'nin bir aaa alkalin pille 70 saat giden modeli yani insan inanmıyor ilk başta ama kullananlara forumda sor ve cevabını al
    benim 20GB hard disk çalıştıran mp3 playerim bile 20 saat gidiyor ve kataloğunda 30 saat yazıyor (nw-hd3) ve atlanmasın sakın bu cihaz içinde 4200rpm hard disk dönderiyor
    yorum senin

birazda ben sana güleyim bakalım
    sen şu yuvarlak sonylerden bahsediyosun 70 saat gidebilir napalım bi kere o sonylerde cok kücük ekran var ib kere burdan kazanıyo ayrıca japonda yapmış kardeşim.
    ben o mesajı ürünün çaktırmadan reklamını yapıp ipoda b*k atan arkdasa söyledim.

• ipodların sesi çok iyi değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.