Yukarıdaki siteden ürün ayrıntılarını görebilirsin.Ben zamanında Mediamarkt'dan 25 tl'yemi ne almıştm. Bide bi arkadaşım Piranha marka mp3 player kullanıordu oda pilli ve güzel.Bu markayı aratırsan bişiler bulabilirsin.
şu anda cowon d2 min ekranı catladığı için ıpod touch kullanıyorum ama cowondaki sesleri ıpod da yakalayamadım %100 cowon un ses kalitesi daha güzel Ipod da equalizer bile yok :D
evet cowonu herkes tavsiye edio acaba cowonmu iriver mi?bnde o ikisi arasında kaldım
trekstor vibez kulllanıyorum.çok berrak duru net bir ses alıyorum.sarkıdaki bütün ayrıntıları duyabiliyorum.
abi ben kucuk olsun dioorum oyle film izlemek icin degil..d2 hayvan gibi afedersin.. neyse trekstor bende kullandim..tam bir hayranlik icerisindeym alman muhendislere boyle kaliteli ses cikaran ama bi okadar da sahte malzemelr kullandiklari ve cabucak bozuldugu icin hem kufur hem tesekkur ediyorum..
sandisk salsa clip alicam gibi bana uygun kucuk ve ses kalitesi cowon trekstor le yarisir halen kararsizim ama
bir de iriver t60 var. ben de onunla sansa clip arasında kaldım. t60 pilli olduğu için düşünüyorum. şarj olayı sıkıntılı oluyor. ikisinin de sesi çok güzel deniyor hangisi daha iyi bilmiyorum. ayrıca bazı arkadaşlar bişey tavsiye etmeden önce zahmet edin de adamın aradığı özellikleri bi okuyuverin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme