Arkadaslar herkeze kolay gelsin, başımda ilginç bir olay söz konusu, 30 makineli bir ağım var alt katta 13 üst katta 17 makine mevcut bunun dışında bir Ana makine , bir mp3(video, mp3) makinesi ve birde Teknik servis makinem var. Teknik makine bir üçüncü katta. teknik bir kenarda dursun. alt kat 13 makineli olan yerde 16 + 8 portlu iki hub mevcuttu ben mp3 makinesinin ag kablosunu 16 porttan herhangi bi yere taktıgımda 30 makinede de Mp3 ve Video sorunu yoktu fakat ben ne zaman 8 porta mp3 makinesini taksam (teknikten mp3 makinesine videoları atmak icin, 8 porta mp3 taktıgımda teknikten mp3 makinesine cok rahat video atıyorum hızlı bir sekilde) 30 makine de de video ve mp3 ler takılıyor özellikle videolar. mp3 tekrar 16 porta taktıgımda sorun kalmıyor ama bu seferde teknikten videoları atamıyorum sürekli sorun yaşıyorum. hublar ayrı oldugu icin bende gittim 24 port (3 segmentli) 8+8+8 TP-LINK TL-SF1024 hub aldım. (http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=80942&ad=TP-LiNK++10-100+24+PORT+RACK+MOUNT+TL-SF1024+Network+Urunleri) hub u bütün olarak düşündüğümden bütün kablolarımı onun üzerine gelişi güzel yerleştirdim ve bir deneme ytaptım teknik ten mp3 bir video gönderdim ve şunu gördüm. videoları takıla takıla (sorunlu) atıyor atmak icin (radmin file transfer kullanıyorum. bende kablolara baktım mp3 makinesinin kablosu 1 nci segmentte duruken teknik makinesinn kablosu 3 ncü segmentte duruyor bende onları aynı segmentin icine soktum ve yukarıya giden ag kalbosunuda aynı segmente dahil ettim fakat simdi bütün makinelerimde yine video lar takılıyor ve izlenmiyor. internette bir sorunum yok. sadece agda videoları hızlı bir sekilde oynattıramıyorum. ben ikinci bir ethernet kartını mp3 makineme taksam ve onuda diğer bir segmente taksam sorunum çözülürmü yada bu video sorunumu nasıl çözebilirim. umarım anlatabilmişimdir. çok uzun oldu biliyorum ama umarım okur ve anlarsınız. simdiden cvplar icin tesekurler. kolay gelsin...
Arkadaslar birde resim eklemek istiyorum umarım çözüme ulaşır konu bu benim icin cok sıkıntılı bir durum....