Şimdi Ara

MP4'e Video Atamama Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar niva tx-107 markalı rockchip mi ne diyolar siz daha iyi bilirsiniz bi mp4üm var.
    eskiden içine rahatlıkla dosya vs.. atabliyordum ama artık "dizin veya dosya kopyalama hatası" veriyor.
    bunu nasıl aşacağım ?

bir de bu rockchip mp4'lere firmware nasıl yükleniyor ve en güncel firmware'ı bunun nerdedir ?

mumkunse resimli anlatım diyeceğim ama çok olacağım sanırım :(

biraz çok oldu ama bilenlerin yardım etmesi umudu ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaf-kef -- 1 Şubat 2008; 23:23:54 >

• sanırım uygun firmwareı buldum..
    aam bu sefer de tam yüklicem firmwareı makineyi görmüyo firmware yükleme programı...
  • BEYLER ŞİMDİ DE AVİ VONVERTER 3,0 BÜYÜK BOYUTLU DOSYALARI ÇEWŞRMEMEYE BAŞLADI BYELER YARDIM OYK MU ALLAH AŞKINA?
  • bence içindeki bütün dosyaları sil yeniden yükle ben öyle yaptım oldu..bendede aynu sorun vardı
  • rockchipli ürünlere yazılım yüklemen için öncelikle ürünün play tuşuna basılı tutarak usb kablosunu takman gerekiyor. bilgisayardan tanıma sesi geldikten sonra elini play tuşundan çekmen gerekiyor. daha sonra bilgisayarın mp3 çalarını rock usb olarak gormesi gerekir bunun icinde rockchiplerde kullanilan firmware programini kurman gerekiyor. consumer update isminde oluyor genellikler bu program. daha sonra firmware i seçip işlemi yapıyorsun. ama sen once bir biçimlendirmeyi dene istersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ve video senkron sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.