Şimdi Ara

MP4 izlenebilecek ve lcd si büyük bir digital foto bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir digital fotoğraf makinası alacağım ancak boş anımda dahi yanımda olacak olan bu makina ile izlemeye fırsat bulamadığım filmleri izleyebileceğim bir özellik ve bunun yanı sıra çözünürlüğü, gece çekimi gibi bir çok özelliği de yanında olmalı, ayrıca ince olan bir digital makinayı tercih ederim.
    şimdiden ilginiz için teşekkürler,
    saygılarımla

• Film izlemek \ Dijital Foto Mak.

Fotoğraf bazında pek bişey beklememek gerek böyle bi cihaz varsa bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Film izlemek \ Dijital Foto Mak.

Fotoğraf bazında pek bişey beklememek gerek böyle bi cihaz varsa bile...

dostum bence az bile söylüyorum, hatta cep telefonu özellikleri dahi barındıran internete bağlanabilen özellikte olanlarının dahi olduğunu düşünüyorum. günümüz teknolojisinde bunlar mümkün.
  • Ama bir fotoğraf makinesinin işlevini tam anlamıyla yerine getiremez. Mantıken donanımdan kısılması gerekir kompakt olarak.

Günümüz teknolojisinde hangi telefon dijital kameralarla boy ölçüşebiliyor? Megapiksel bazına sakın girme; meggapiksel çözünürlük demektir, kalite değil.

İstediğin özelliklerde sadece sony taklidi çin malı bir ürün biliyorum, o da vasat beklendiği üzere.
  • quote:

Ama bir fotoğraf makinesinin işlevini tam anlamıyla yerine getiremez. Mantıken donanımdan kısılması gerekir kompakt olarak.

Günümüz teknolojisinde hangi telefon dijital kameralarla boy ölçüşebiliyor? Megapiksel bazına sakın girme; meggapiksel çözünürlük demektir, kalite değil.

İstediğin özelliklerde sadece sony taklidi çin malı bir ürün biliyorum, o da vasat beklendiği üzere.

dostum kalite konusunda haklısın
    malesef teknoloji üretenler aslında yapabildikleri halde bir taraftan kısıyorlar
    aksi taktirde
    düşünsene bu dört özellik (telefon+fotoğraf makinası+mp4 (hatta mp3 vs)+internet bağlantısı) olan bir cihaz bu özelliği tekbaşına barındıran cihazların satışını çok büyük oranda düşürecektir.
    ben şansımı denemek istiyorum
    umarım böyle bir cihaz vardır
    çünkü zaten cep telefonu (hatta telefonları) taşıyoruz, bunun yanısıra bu özelliklerde bir cihaz olsa yollarda sıkılmaz insan (veya bir hastanede sıra beklerken vs.)
    ilgin için tşk ederim
    ve çözüm olabilecek her cevabı bekliyorum

• Samsung NV3 'e bi göz at madem
  • quote:

Samsung NV3 'e bi göz at madem

ilgin için tşkler mp4 formatında film izleyebilir miyim?
    ayrıca başka marka ve modeller de var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olacak arkadaşlarımdan haber bekliyorum
    umarım yardımsız kalmam
  • SANYO CG6

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd82036

399 YTL KDV DAHİL. ( HEPSİBURADA )

SÜPER BİR CİHAZ.

MP4 VIDEO ÇEKİYOR. MP3 DE DİNLEYEBİLİYORSUN.

IPOD UYUMLU, YANİ VIDEOLARINI ITUNE ÜZERİNDEN YÜKLEMEN GEREK.

6.0 MP FOTOĞRAF ÇEKEBİLİYOR, TİTREŞİM ENGELLYİCİ, KIRMIZI GÖZ DÜZELTME VE GECE ÇEKİMLERİ İÇİN GYRO ALGILAYICISI VAR.

İSTEMİŞ OLDUĞUN ÖZELLİKLER İÇİN EN İYİ CİHAZ!!!
  • Samsung İ7 sanırım senin aradığın şey...
  • ilginiz için teşekkür ederim
    acaba başka alternatifler de var mı ?
    saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.