Arkadaşlar bir digital fotoğraf makinası alacağım ancak boş anımda dahi yanımda olacak olan bu makina ile izlemeye fırsat bulamadığım filmleri izleyebileceğim bir özellik ve bunun yanı sıra çözünürlüğü, gece çekimi gibi bir çok özelliği de yanında olmalı, ayrıca ince olan bir digital makinayı tercih ederim. şimdiden ilginiz için teşekkürler, saygılarımla
Film izlemek \ Dijital Foto Mak.
Fotoğraf bazında pek bişey beklememek gerek böyle bi cihaz varsa bile...
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
Film izlemek \ Dijital Foto Mak.
Fotoğraf bazında pek bişey beklememek gerek böyle bi cihaz varsa bile...
dostum bence az bile söylüyorum, hatta cep telefonu özellikleri dahi barındıran internete bağlanabilen özellikte olanlarının dahi olduğunu düşünüyorum. günümüz teknolojisinde bunlar mümkün.
Ama bir fotoğraf makinesinin işlevini tam anlamıyla yerine getiremez. Mantıken donanımdan kısılması gerekir kompakt olarak.
Günümüz teknolojisinde hangi telefon dijital kameralarla boy ölçüşebiliyor? Megapiksel bazına sakın girme; meggapiksel çözünürlük demektir, kalite değil.
İstediğin özelliklerde sadece sony taklidi çin malı bir ürün biliyorum, o da vasat beklendiği üzere.
quote:
Ama bir fotoğraf makinesinin işlevini tam anlamıyla yerine getiremez. Mantıken donanımdan kısılması gerekir kompakt olarak.
Günümüz teknolojisinde hangi telefon dijital kameralarla boy ölçüşebiliyor? Megapiksel bazına sakın girme; meggapiksel çözünürlük demektir, kalite değil.
İstediğin özelliklerde sadece sony taklidi çin malı bir ürün biliyorum, o da vasat beklendiği üzere.
dostum kalite konusunda haklısın malesef teknoloji üretenler aslında yapabildikleri halde bir taraftan kısıyorlar aksi taktirde düşünsene bu dört özellik (telefon+fotoğraf makinası+mp4 (hatta mp3 vs)+internet bağlantısı) olan bir cihaz bu özelliği tekbaşına barındıran cihazların satışını çok büyük oranda düşürecektir. ben şansımı denemek istiyorum umarım böyle bir cihaz vardır çünkü zaten cep telefonu (hatta telefonları) taşıyoruz, bunun yanısıra bu özelliklerde bir cihaz olsa yollarda sıkılmaz insan (veya bir hastanede sıra beklerken vs.) ilgin için tşk ederim ve çözüm olabilecek her cevabı bekliyorum
Samsung NV3 'e bi göz at madem
quote:
Samsung NV3 'e bi göz at madem
ilgin için tşkler mp4 formatında film izleyebilir miyim? ayrıca başka marka ve modeller de var mı ?