< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 17 Nisan 2018; 12:20:57 > |
MPC-HC Video Hızlandırma Yapıldığıda Ses Değişimi Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar bilen yok mu -
Çok mu spesifik bir soru bu
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çözüldü arkadaşlar.
quote:
Changed 19 months ago by clsid2
You can speed up with the button on the toolbar. By default it speeds up 2x. But you can change that: options > playback > speed step.
For pitch control, to have 'normal' sound you need to change:
options > playback > output > audio renderer > internal audio renderer -
Bende sorun çözülmedi maalesef. Söylediğin ayarları yaptım. MPC-HC (64 bit) kullanıyorum. Ayarları yaptıktan sonra kapattım açtım. Evet ses değişmiyor ve incelmiyor ancak hızlandırmayı 1 tık yükseltince video ile ses uyumsuz hale geliyor. Senin paylaştığın 2. resimdeki 25 ayarı her hızlandırma tuşuna basılınca videonun yüzde bazında hızlandırmasını sağlıyor. Bunu yapınca ilk defa hızlandırma tuşuna basınca %25 artıyor. Ama bu bana yetmiyor benim en az %300 yani 3X hızla izlemem gereken videolar var. 3X hızına yükseltene kadar 12 defa hızlandırma tuşuna basmam gerekiyor. Böyle de olunca ses ile video tamamen alakasız bir duruma geliyor. Bu sorunu bir türlü çözemediğim için vlc player kullanmaya başladım mecburen. Vlc de asla böyle bir sorun meydana gelmiyor.
-
Hocam siz %25 değil %100 yapabilirsiniz. Ses kayması problemi video renderer ile ilgili. Mesela video çözücü olarak Madvr seçebilirsiniz. Eğer vaktiniz varsa deneyerek size en uygun ayar bulumabilir. Fakat kabul ediyorum mpc-hc arayüzü karışık ve eski tasarımlı bir oynatıcı. Eğer VLC ihtiyaçlarınızı görüyorsa onu kullanmaya da devam edebilirsiniz. -
Çok hızlı geri dönüşünüz için teşekkürler. Sorunu çözdüm. Bendeki codecler çok eski kalmış. Hemen "K-Lite_Codec_Pack_1605_Full" indirdim ve kurdum. Kurarken MPC-HC kaldırılıp sıfırdan temiz kurulum yapılsın mı diye sordu, evet dedim. Daha sonra "klcp_update_1608_20210313" bu update dosyasını indirip kurdum. Şuan hız oranını 50 yaptım. 4x e kadar hızlandırmama rağmen hiçbir şekilde ses kayması ve incelme olmadı. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Hayırlı günler.
EDİT: Yeni kurulan MPC-HC bilgileri aşağıdadır. Bir çok yerde artık bu programın güncellenmediği ile ilgili bazı yazılar gördüm. Güncellendiğinin bilinmesini istedim.
MPC-HC (Nightly, 64-bit)
------------------------
Build information:
Version: 1.9.10.26 (b60774ab4)
Compiler: MSVC v19.26.28806
Build date: Mar 13 2021
LAV Filters:
LAV Splitter: 0.74.1.114
LAV Video: 0.74.1.114
LAV Audio: 0.74.1.114
FFmpeg compiler: MinGW-w64 GCC 9.3.0
Operating system:
Name: Windows NT 10.0 (build 19042)
Version: 10.0 (64-bit)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leiurus -- 17 Mart 2021; 10:14:24 >
-
Artık hocaları ciddiye alabiliriz.
Benzer içerikler
- eski tip telefon prizi internet bağlantısı
- şiir seslendirme programı
- garson tip puanı hesaplama
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- google silinen şifreleri geri getirme
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- video boyutu küçültme
- suya düşen telefon
- telefon şarj olmuyor
- windows ekran görüntüsü alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X