Şimdi Ara

Mpeg 4 Converter !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone a video filim falan atarken kullandığınız bi converter programı varmı reklamsız ücretsiz ? Paylaşırsanız sevinirim teşekkürler .

• Beyler yokmu cevaplayacak biri ?
  • ben Xilisoft kullaniyorum. Ücretli ama bana beles. Ama birtanede bedava olani var All Video Converter.
  • total video converter en iyisi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon_21

total video converter en iyisi bence

bu tür prg. ların hepsi ücretli olup, kullanıcı arayüzü en iyi olan Total Video Converter olup bende katılıyorum.
  • Bence de total video converter. Makinan iki ya da dört çekirdekliyse dönüşüm çok daha performanslı olur.
  • Total video converter var ( iyi, altyazı+ )
    Cucusoft video converter var (isimden kaybediyo, hem altyazı ekleyemiyorsun)
    XviD4PSP var (benim favorim bu, biraz yavaş ama çok başarılı, altyazı+ )
    PocketDivXEncoder var bir de basit ve hızlı (altyazı+ )
  • Hemen link veriyorum size arkadaşlar hem çok hızlı hemde ücretsiz bir program. Her türlü video dosyalarınızı mp4 formatına çevirmektedir.
    Ben inanılmaz memnunum bu programdan şiddetle tavsiye ederim.
    Buyrunuz;

http://rapid$hare.com/files/107892049/free-ipod-video-converter.rar.html

not: Linkteki "$" işareti yerine s koymayı unutmayınız.

• total video converter'ün arayüzü çok kullanışlı ama çok yavaş ya da çok iyi bi sistem istiyo. bende p4, 2 gb ram var ve yavaş dönüştürüyo.
    vidorama mı ne öyle bir program vardı, o daha hızlıydı ama onda da altyazı yoktu.
    bu video convert işi kıl zaten, birileri divx oynatır hale getirse iphone'u çok hayır duası alacak
  • total video converter' ı tek geçerim
  • Ben de Agogo DVD Ripper kullanıyorum arkadaşlar.. Başka bir programla kıyaslayamadığım için iyi-kötü yorum yapamıyorum ama sorunsuz çalışıyor . Altyazı vs..Ancak orjinal DVD filmlerde widescreen sebebiyle alt ve üstte boşluklar oluşuyori tam full screen izleyemiyorum. Bir de görüntü hafif sinemaskop..Sizde de böylemi ?
    Sizler hangi çözünürlükte ripliyorsunuz ? 320x240 ya da 640x480..ya da iphone için başka bir görüntü boyutumu var..teşekkürler..
  • arkadasin biri total video converter'in bedava oldugunu soyledi. ben indirdim ve denemek istedim. video convert et dedim ve aktivasyon kodu istedi.. Nasil bedava anlamadim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramisk

arkadasin biri total video converter'in bedava oldugunu soyledi. ben indirdim ve denemek istedim. video convert et dedim ve aktivasyon kodu istedi.. Nasil bedava anlamadim.

TVC bedava değil ki, ücretli...
  • dvdvideosoft programini oneriyorum ucretsiz.
    youtube dosyanini iphone yani mpeg4 e mp3 ve butun uzntilari iphone formatina ceviriyor. cok kullanisli. butun videolari bu program sayesinde iphone mda izliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.