Arkadaşlar iphone a video filim falan atarken kullandığınız bi converter programı varmı reklamsız ücretsiz ? Paylaşırsanız sevinirim teşekkürler .
Beyler yokmu cevaplayacak biri ?
ben Xilisoft kullaniyorum. Ücretli ama bana beles. Ama birtanede bedava olani var All Video Converter.
total video converter en iyisi bence
quote:
Orjinalden alıntı: leon_21
total video converter en iyisi bence
bu tür prg. ların hepsi ücretli olup, kullanıcı arayüzü en iyi olan Total Video Converter olup bende katılıyorum.
Bence de total video converter. Makinan iki ya da dört çekirdekliyse dönüşüm çok daha performanslı olur.
Total video converter var ( iyi, altyazı+ ) Cucusoft video converter var (isimden kaybediyo, hem altyazı ekleyemiyorsun) XviD4PSP var (benim favorim bu, biraz yavaş ama çok başarılı, altyazı+ ) PocketDivXEncoder var bir de basit ve hızlı (altyazı+ )
Hemen link veriyorum size arkadaşlar hem çok hızlı hemde ücretsiz bir program. Her türlü video dosyalarınızı mp4 formatına çevirmektedir. Ben inanılmaz memnunum bu programdan şiddetle tavsiye ederim. Buyrunuz;
not: Linkteki "$" işareti yerine s koymayı unutmayınız.
total video converter'ün arayüzü çok kullanışlı ama çok yavaş ya da çok iyi bi sistem istiyo. bende p4, 2 gb ram var ve yavaş dönüştürüyo. vidorama mı ne öyle bir program vardı, o daha hızlıydı ama onda da altyazı yoktu. bu video convert işi kıl zaten, birileri divx oynatır hale getirse iphone'u çok hayır duası alacak
total video converter' ı tek geçerim
Ben de Agogo DVD Ripper kullanıyorum arkadaşlar.. Başka bir programla kıyaslayamadığım için iyi-kötü yorum yapamıyorum ama sorunsuz çalışıyor . Altyazı vs..Ancak orjinal DVD filmlerde widescreen sebebiyle alt ve üstte boşluklar oluşuyori tam full screen izleyemiyorum. Bir de görüntü hafif sinemaskop..Sizde de böylemi ? Sizler hangi çözünürlükte ripliyorsunuz ? 320x240 ya da 640x480..ya da iphone için başka bir görüntü boyutumu var..teşekkürler..
arkadasin biri total video converter'in bedava oldugunu soyledi. ben indirdim ve denemek istedim. video convert et dedim ve aktivasyon kodu istedi.. Nasil bedava anlamadim.
quote:
Orjinalden alıntı: ramisk
arkadasin biri total video converter'in bedava oldugunu soyledi. ben indirdim ve denemek istedim. video convert et dedim ve aktivasyon kodu istedi.. Nasil bedava anlamadim.
TVC bedava değil ki, ücretli...
dvdvideosoft programini oneriyorum ucretsiz. youtube dosyanini iphone yani mpeg4 e mp3 ve butun uzntilari iphone formatina ceviriyor. cok kullanisli. butun videolari bu program sayesinde iphone mda izliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme