bu ürün neden bu kadar ucuz. bir eksiği mi var. almayı düşünüyorum. fakat sx1 ile arasında kararsızım.
fotoğraf çekmiyor mpx 200 , bunun dışında hertürlü mpx200 derim
İki telefonuda çok iyi biliyorum bence sx1 çok çok daha iyi kullanıcı memnuyeti açısından.
mpx200
mpx200 daha çok ofis için üretilmiş.. ama sx1 de çok sayıda symbian oyun,program var ve mpx200 ün yaptığı hemen hemen herşeyi yapabilirsin..
pili sx1 e göre daha az gidiyor( yakalşık 1 gün) kamerası yok windows harince bi özelliği yok bildiğim kadarıyla
ekran: SX1 daha buyuk ekran ve daha net goruntuye sahip ses: MPX200 tum midileri calamiyor ama Smatphone 2003 kurulursa wma zil sesi calabiliyor, bunun disinda ikiside wav caliyolar, ve mp3 zil sesi calamiyolar pil: SX1de daha uzun gidiyor kamera: SX1 bluetooth: SX1 tus takimi: MPX200 daha kolay ama SX1 zamanla alisilabiliyor isletim sistemi: MPX200 daha stabil ama menuler SX1e gore yavas
tüm yanıtlara teşekkürler. tercihim sx1
en doğru seçim
bende mpx 200 var sx1 tuşlardan kaybediyor yoksa mpx den daha iyi
SX1
HayırLısı oLur inş. İnanki SX1 güzeL bir cihaz
quote:
Orjinalden alıntı: metelik
tüm yanıtlara teşekkürler. tercihim sx1
quote:
Orjinalden alıntı: bekirhalici
bende mpx 200 var sx1 tuşlardan kaybediyor yoksa mpx den daha iyi
sx1 ilk tuslardan kaybediyo sonrada bildigim kadariyla dh den cok sorun cikariyo
tuşlar 1 symbian 2... CE süper...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme