türkçeleştirme programı. Tamamen değil ama eehh işte çat pat Türkçe. Vatana millete hayırlı olsun.
eywallah
Yani şimdi bununla MP200 tam takır türkçemi oluyor ? Eğer böyleyse hemen alıcam bi tane.....
quote:
Orjinalden alıntı: guide
Bu foruma keşke benim gibiler girsede kalite daim olsa
ipimi çekmeni dört gözle bekliyorum basit varlık ...
yapma guide.. kalite kimsenin tekelinde diil sende biliosun bunu...
forumun kalitesini bence ekstra dan açılan topiclerden çok topic lerle alakası olmayan tartışmalar düşürüyor.. yapmayın bunu.. ben seni de tanıyorum vxr yi de.. bence bu tartışmaya son verin..
saygılarımla..
konuya dönelim :)
xdiscovery arkadaşımız şimdi görmüş işte.. demekki konunun açılması 1 kişiye dahi olsa faydalı olmuş :D
tartışmaya gerek yok
Boş konuşmayın iş üretin Bu dosyanın nasıl MPx 200 de yüklendiğini neden yazmadınız Dosya için TeşekkürleR
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Topic incelenecek. Bu yüzden LOCKED!!!
İnceleme tamamlandı. Sonuç olarak guide ve VXR bu topicte gereksiz yere gerginlik yaratmaktan ve birbirlerine hakaret etmekten dolayı ceza alacaklardır. Muhtemelen 3 ile 5 gün arasında olacaktır cezaları. (Mesajları silinmiştir). Topic, kaldığı yerden devam edebilir.
Bilginize...
Sağol hocam artık benden böyle....
arkadaşlar ben daha önce bu programı kurup çalıştırmıştım. Fakat geçen günlerde telefona format atmak zorunda kaldım ve programda böylece silinmiş oldu. Bende .rar dosyası var ama kurulumun açıklandığı not kısmı elimde yok, bilen bi arkadaş yazarsa sevinirim.
selamlar.. Öncelikle telefonun içine yanii /storoge/windows/LEng diye bir klasor açın. sonra .rar uzantılı dosyayı açıp unrar yapın yani sıkıştırılmış dosyayalı kuratarın. (bunun için winrar bilgisayarda yüklü olması gerekli.) daha sonra bu kurtarmış olduğunuz dosyaları daha önce açmış olduğunuz LEng klasörünün içine kopyalayın. UpdateSP.exe dosyasını çalıştırın.kurulumdan sonra telefonu açıp kapatın. hayırlı olsun...
Kıvırcık kardeş çok teşekkür ederim. Dediğin gibi yaptım, çalıştı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme