Şimdi Ara

ms.ssd yi 2.5 sata hdd yi nasil bir arada kullanabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ben bi leptop almayi dusunuyorum 2 si 1 arada olanlarda dokumatik ekran önemli bi sorum olacak
    kirilan leptop um da 1tb 2.5 sata hdd bulunuyor alacagim leptop ta sadece 256gb ssd var
    youtubeden ayni modeli bulamadim ama benzer modellerde extra 2.5 sata hdd yeri var alacagim leptop ta hp nin sitesine girip baktim bi bilgi bulamadim ben bu leptop u alirsam hafizayi nasil yukseltirim yeni 1tb ssd ler cok pahali
    bir aparat yada alacagim leptop ta acaba sata hdd takabilecegim bi yer varmidir ki ???

alacagim pc :HP Envy x360 15.6" 2-in-1 15-ar081no

• Bak dostum senin düşündüğün cihaz marka modeli için Crucial 2.5" SATA SSD'leri için uyumludur bilgisi vermekte, buda cihazda 2.5" SATA girişinin olduğunu gösterirki mevcut gelecek 256 GB SSD PCIe® NVMe™ M.2 üzerine takılı, yani sizin elinizdeki 1 TB 2.5" SATA HDD'yi bu boş girişe takabilirsiniz.

http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/HP---Compaq/envy-x360-15-ar081no

Not : Bu çıkarım Crucial'in sitesine göre yapılmıştır, bu gelecek cihazında birebir aynı olacağı anlamına gelmeyebilir!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.